Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Μακριά και αγαπημένοι - Τα 7 ζώδια που δεν πρόκειται να σταυρώσει ερωτικά ποτέ ο Υδροχόος!

Ακούστε τη MagicF’Ariel, ξέρει...

Μακριά και αγαπημένοι - Τα 7 ζώδια που δεν πρόκειται να σταυρώσει ερωτικά ποτέ ο Υδροχόος!
Pixabay
Ζώδια 28.01.2023 13:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τολμώ λοιπόν να γράψω για τον Υδροχόο και τα ερωτικά του τα ζητήματα! Ρισκάρω να κάνω βουτιά στα βάθη της καρδιάς του και ότι θέλει ας προκύψει! Δε φοβάμαι τίποτα, τώρα πια..

Ο Υδροχόος καθώς όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ ανεξάρτητο πλάσμα, ένα ελεύθερο πουλί, που δύσκολα «σκλαβώνεται» στα δεσμά του γάμου, ακόμα και μιας σχέσης. Πνίγεται μόνο με τη σκέψη της υποχρέωσης, της καθημερινότητας, η ρουτίνα τον «σκοτώνει»!

Αγαπά περισσότερο τα φιλαράκια του, τα έχει πάνω από όλα, παρά έναν ερωτικό σύντροφο. Αυτό είναι μια σκληρή αλήθεια για το πρόσωπο που αγαπά έναν ή μια Υδροχόο! Όσο υπέροχος είναι ένας Υδροχόος με τους φίλους του, άλλο τόσο δεν είναι με το φλερτ του ή το ταίρι του. Έτσι δείχνει τουλάχιστον, γιατί είναι το μοναδικό ζώδιο που ενώ φλέγεται η καρδιά του, δεν έχει τον τρόπο να το εκφράσει σε συναισθήματα.

Παθαίνει έναν πανικό σε ρομαντζάδες, γλυκόλογα, στα σε αγαπώ και με αγαπάς! Στις πράξεις είναι λίγο καλύτερος, πετάει ένα ξεροκόμματο και προσμένει.. θαύματα! Βασικά πριν πάρει την απόφαση να μπλέξει συναισθηματικά με ένα πρόσωπο, όσο ερωτευμένος και αν είναι, όσο και αν φλέγεται ολόκληρος, ο Υδροχόος.. ως ζώδιο, μην παρεξηγηθούμε .. δίνει λίγα και καλά και προσμένει αντιδράσεις και τα πάντα όλα! Πολύ δίκαιο το βρίσκω..
Είναι όμως πιστός και τίμιος σύντροφος.

Πάθος και Υδροχόος απλά... διαβάστε τη συνέχεια στη MagicF' Ariel!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ηρεμία και γαλήνη θα κυλήσει η σημερινή 28/1 μέρα για μερικά ζώδια - Ευχάριστα νέα από την Λίτσα Πατέρα

Θα ερωτευτεί, θα γελάσει, θα πλουτίσει: Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό ζώδιο του Φεβρουαρίου

Share