Μία ημέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου: Προσοχή! Αυτά τα ζώδια θα γνωρίσουν τον έρωτα

Ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να ανήκεις σε ένα από αυτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Valentine's Day! Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, αποφάσισα να μας γράψω διάφορα σενάρια, βασισμένα στην επιρροή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Η Θεά του Έρωτα «τα βρίσκει» με τον Ποσειδώνα στις 15/02 με σκοπό να μας παρασύρουν γλυκά, σε ένα παραμύθι πολύ ρομαντικό, γεμάτο από συναισθήματα ζεστά, στο όνειρο με λίγα λόγια..!

Όσο πιο νέος είσαι, ερωτεύεσαι, ενθουσιάζεσαι, ξαγρυπνάς, γελάς με τη ψυχή σου, κλαις με μαύρο δάκρυ, το καρδιοχτύπι τόσο δυνατό, που ω ναι θα κάνεις πολλές τρέλες για εκείνον τον έρωτα! Περνούν τα χρόνια και ο ενθουσιασμός εξαφανίζεται σιγά-σιγά, γίνεσαι πιο επιλεκτικός, γοητεύεσαι από άλλα πράγματα, ο έρωτας σπανίζει και αυτός, γίνεται αόρατος!

Μα πάντα θα υπάρχουν δυο μάτια εκεί έξω, σε ότι ηλικία και αν βρίσκεσαι, που θα σου κάνουν αυτό το μπαμ! Θα συμβεί απρόβλεπτα, σε στιγμή που η έκπληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη. Ο Έρωτας δεν έχει ηλικία, ούτε όρια, ούτε ταμπού! Είναι ελεύθερος για όλες τις ψυχές εκεί έξω.. Για το κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Κάθε λεπτό. Είναι ο Έρωτας! Το πιο δυνατό συναίσθημα από όλα.. Σπανίζει, για αυτό και είναι τώρα πια ανεκτίμητος! Το υπέρτατο δώρο του σύμπαντος, λοιπόν, θα «χτυπήσει» τους... διαβάστε την συνέχεια εδώ!