"Η είσοδος του Μάρτη γίνεται επεισοδιακά..." - Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

Οι προβλέψεις του από 27/2 έως 6/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Πως κλείνει ο Φλεβάρης και πως ξεκινάει ο Μάρτης... Γδάρτης; (δείτε επίσης ποια τρία ζώδια πρόκειται να πλουτίσουν).

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα. Προσωπικές υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια, πιέζοντάς σας να τις διευθετήσετε. Παρασκηνιακές δραστηριότητες τρίτων δεν θα λείψουν και καλό θα ήταν να τις προσέξετε. Κάποιος άνθρωπος θα χρειαστεί την συμπαράστασή σας και δεν μπορείτε να την αρνηθείτε. Μέσα σε όλα θα σας απασχολήσει ένα ερωτικό θέμα που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε, ή να κοπιάσετε για λογαριασμό του. Η είσοδος του Μάρτη γίνεται επεισοδιακά και οι πρώτες μέρες του σας δίνουν προειδοποιητικά μηνύματα για το τι θα επακολουθήσει.

Ταύρος

Οι μεταβολές και οι αιφνίδιες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας συνεχίζονται. Χωρίς να κάνετε τίποτα, είτε καλό, είτε κακό, θα δείτε πράγματα και θα βιώσετε εμπειρίες για τις οποίες δεν θα ευθύνεστε καθόλου. Επειδή πιστεύω ότι ο Μάρτης πάντα μας προειδοποιεί, δείτε οτιδήποτε προκύψει στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σαν μια χρήσιμη πληροφορία για το εγγύς μέλλον και πάρτε ανάλογες θέσεις για να το αντιμετωπίσετε. Το πρόβλημα της υγείας ενός δικού σας ανθρώπου θα σας αγχώσει. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προκαλώντας μερικά ερωτηματικά για το μέλλον τους.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

Δίδυμοι

Ο Μάρτης ξεκινά με ένα κλίμα έντασης και πολλών διαφορετικών υποχρεώσεων που αναπτύσσονται με ταχύτητα. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και οργανώστε αυστηρά το χρόνο σας για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Οι καλές όψεις Άρη – Αφροδίτης και Δία μεταξύ τους, απαρτίζουν τον ουράνιο σύμμαχο που έχετε αυτήν την περίοδο, για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας αυτά που έχετε αναλάβει. Κοινωνικά και ερωτικά ενδιαφέροντα γίνονται ιδιαίτερα φλέγοντα ζητήματα. Ο Ερμής θα σας μπερδέψει λίγο στο ξεκίνημα του Μάρτη, αλλά ευτυχώς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας, ένα στοιχείο που αποτελεί την πυξίδα στους προσανατολισμούς σας προκειμένου να φτάσετε στο σωστό προορισμό.

Καρκίνος

Το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, ανοίγει ένας νέος ορίζοντας για πολλούς από εσάς. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες. Σας δίνει επιτυχία στις κοινωνικές σας σχέσεις και κάνει πιο εμφανείς τις δημόσιες παρουσίες σας. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ο Δίας στον Κριό, θα συμβάλλει σε κάτι τέτοιο. Ο Άρης από τους Διδύμους σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στην ακαταστασία που προκάλεσαν οι άλλοι και ο Ερμής στους Ιχθύς ενισχύει την πειθώ σας σε διακανονισμούς, ή εμπορικές διευθετήσεις που έχετε να κάνετε. Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε για κάποιο σκοπό.

Λέων

Η μετάβαση στο Μάρτιο γίνεται περίπλοκα και επεισοδιακά. Τα ψυχολογικά σας βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση. Η διάθεσή σας εναλλάσσεται συχνά και οι ανησυχίες σας για το μέλλον πληθαίνουν. Βάλτε ένα φρένο σε όλα αυτά γιατί κάπου είστε υπερβολικοί και παρασύρεστε από φοβικές φαντασιώσεις. Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ειλικρινείς στις ερωτικές σας σχέσεις. Οργανωθείτε για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του Μάρτη, αλλά μείνετε ψύχραιμοι στους αναπόφευκτους αιφνιδιασμούς που θα έχετε.

Παρθένος

Σημαντικό το πέρασμα των επόμενων ημερών τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και για τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες, ή φιλοδοξίες. Ο Άρης, επιτέλους μπαίνει στην τελική ευθεία για να φύγει από τους Διδύμους στο τέλος του Μάρτη. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία που υποστήκατε πολλούς μήνες τώρα. Μη βιάζεστε όμως να κάνετε καινούρια πράγματα, ή νέα ξεκινήματα, πριν οργανωθείτε καλά για αυτά. Φανείτε ειλικρινείς στη σχέση με έναν άνθρωπο και αναπτύξτε την αλληλεγγύη και όχι τον ανταγωνισμό σε κάθε επαγγελματική σας συνεργασία.

Ζυγός

Σημαντικές για σας οι αισθηματικές και οι κοινωνικές σχέσεις αυτήν την περίοδο. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέα τάξη και άλλα τόσα που σας αφορούν ανασυγκροτούνται από μόνα τους, ή κάτω από την πίεση των εξωτερικών γεγονότων. Οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σας γίνουν καινούριες προτάσεις, ή θα σας δοθούν εναλλακτικές στη ρύθμιση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Όσοι είστε τυχεροί θα πετύχετε μια αγοραπωλησία που θα σας λυτρώσει, μια προαγωγή που θα σας εξευμενίσει, ή μια αλλαγή τόπου διαμονής που την χρειάζεστε από καιρό.

Ζώδια εβδομάδας

Σκορπιός

Ο Μάρτης παίρνει τη σκυτάλη του χρόνου από τον Φεβρουάριο μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντασης και σύγχυσης. Ο Κρόνος στο τέλος του Υδροχόου στέλνει τα τελευταία δύσκολα μαντάτα στον άξονα σπίτι – εργασία, κλείνοντας έναν κύκλο δύο και περισσότερων χρόνων. Σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς, αλλά προς το παρόν περνάτε τις τελευταίες αιωρούμενες γέφυρες, προκειμένου να φτάσετε σε πιο σταθερά εδάφη. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε επαφές και να έχετε θετικά αποτελέσματα σε συναλλαγές. Η Αφροδίτη θα σας εμπνεύσει έναν νέο έρωτα, ο οποίος προς το παρόν, είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

Τοξότης

Ένταση γύρω από την οικογένεια, ενδιαφέρον όμως στην κοινωνική δραστηριότητα. Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία φάση της τυραννίας του απέναντί σας, μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Ζήστε τις εμπειρίες που θα σας δώσει ο Μάρτης ψύχραιμα και αποφύγετε να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις στιγμές που η τύχη θα σας χαμογελά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του στενού περιβάλλοντος, αλλά διαχειριστείτε με προνοητικότητα τα χρήματά σας. Μη βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό που έχετε βάλει, μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων και μην κοινοποιείτε προς το παρόν τα προσωπικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν την κινητικότητα και φέρνουν μια σειρά από μεταβολές στα προγράμματα που είχατε καταστρώσει. Κάντε τον κόπο να αναπροσαρμόζετε κάθε φορά που πρέπει την θέση σας, εκεί που οι αλλαγές γίνονται αιφνίδια. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν με ταχύτητα το ένα το άλλο. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν ακόμα μια φορά, αλλά οι ευκαιρίες να βρείτε λύσεις θα αυξηθούν, αρκεί να τις εντοπίσετε έγκαιρα. Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται η κατάσταση και για τα αισθηματικά σας.

Υδροχόος

Αφήστε το χρόνο να τρέξει και αποχαιρετήστε τον Κρόνο που φεύγει από το ζώδιό σας οριστικά. Σας έδωσε σπουδαία μαθήματα και σας ωρίμασε την τελευταία διετία της παραμονής του στο ζώδιό σας. Έτσι από τώρα και μετά, η πορεία σας προβλέπεται περισσότερο συγκεκριμένη και συχνότερα επιτυχής. Στο μεταξύ κυριαρχείτε στο στενό περιβάλλον που κινείστε, κερδίζοντας νέους θαυμαστές και συμμάχους που σας είναι απαραίτητοι για το εγγύς μέλλον. Ερωτικά θα έχετε δυνατές συγκινήσεις, καλό όμως θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

Ιχθύες

Ο μήνας των γενεθλίων σας εξελίσσεται σημαντικός, ενδεχομένως και θεαματικός. Οι πλανητικές μεταβολές που πραγματοποιούνται φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για να αποχωρήσει, βοηθώντας σας τώρα να ενισχύσετε τα οικογενειακά σας, ή να ανακαινίσετε τα επαγγελματικά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό ορίζει την αρχή ενός κύκλου βελτίωσης για τα οικονομικά σας που μπορεί να μη φανεί αμέσως, αλλά θα λειτουργήσει σύντομα. Τέλος, οι επενδύσεις γοητείας που θα κάνετε αυτήν την περίοδο θα πετύχουν και η ερωτική σας ζωή φαίνεται να ξαναζωντανεύει. Προσπαθήστε να λάβετε υπόψη τα μηνύματα που θα πάρετε προκειμένου να ασφαλίσετε καλά το παρόν και το μέλλον σας.

oroskopos.gr