Ζώδια Μαρτίου: Σε αναστάτωση Δίδυμος, Παρθένος Τοξότης και...

Η MagicF'Ariel αποκαλύπτει τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που είμαι συνέχεια στην εξαφάνιση, αποφάσισα να στρωθώ και να γράψω κάτι καλό! Υπάρχουν βέβαια πολλά «κενά αέρος», μιας που ο Μάρτης είναι γεμάτος από αστρολογικά συμβάντα! Προβληματίστηκα πολύ από πού να το πιάσω, έτσι για την ιδέα, ας υποθέσουμε, υπάρχει και αυτό!

Ποδαρικό μας έκαναν η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Κριού. Μια επιρροή που θα κρατήσει τουλάχιστον δέκα μερούλες. Τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχουν την τιμητική τους σε θέματα ερωτικά και οικονομικά! Φλερτ προκύπτουν από το πουθενά, λεφτά έρχονται στα ξαφνικά, ζαβολιές μυρίζομαι για αρκετούς, υπάρχουν και τα ζευγάρια που αγαπιούνται περισσότερο! Φλογερό το σκηνικό από κάθε άποψη!

Χαρωπός και σκανταλιάρης ο Ερμής από τους Ιχθύες, ο οποίος ξεσηκώνει τον κόσμο με τα ανοιξιάτικα μηνύματά του, για βόλτες, ταξιδάκια, σουαρέ, συναντήσεις, υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ. Κουβέντα να γίνεται, να είχαμε κάτι να λέγαμε. Βέβαια, επειδή το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο κυρίως των Ιχθύων βρίσκεται στο πικ, ιδέες που θα ακουστούν, θα βρουν ανταπόκριση και σχέδια πρωτότυπα θα μπορέσουν να μπουν σε κατάσταση επεξεργασίας. Είναι ένα βήμα και αυτό.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο, πηγαίνει στους Ιχθύες! Εντάξει δε θα κάνει τα παιχνίδια του αμέσως, θέλει λίγο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δεν είναι και εύκολο πράμα. Μια αναστάτωση όμως θα τη νιώσουν κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!