«Μέχρι και τις 20/03...» - Μεγάλη προσοχή! Έρχονται δύσκολες μέρες για Διδύμους, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
pixabay / MiraCosic
pixabay / MiraCosic

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και αφού ο Άρης επέτρεψε στην Αφροδίτη λίγες αγάπες και λουλούδια, πήρε και τα επάνω του, ανανεώθηκε από τον έρωτά της το μεγάλο, αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες που θα βρίσκεται στους Διδύμους, μέχρι δηλαδή και τις 24/03, να μας βγάλει το λάδι.!

Εντάξει είναι μια ανακούφιση, για κάποιους, που το σύμπαν βάζει στο μάτι κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, τις μέρες αυτές! Αλλά πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες, συνεπώς όλο και κάτι θα πάθουμε οι λοιποί, από τα νάζια του Άρη και από τις πονηριές του Ποσειδώνα!

Μπορεί ο Άρης να έχει όλη την καλή τη διάθεση, να δώσει δύναμη και κουράγιο σε αρκετούς, να εμψυχώσει τους απογοητευμένους, κάποιος να πάρει τα ηνία, η δράση φέρνει αποτελέσματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Η στασιμότητα δεν έχει να προσφέρει κάτι, κυρίως σε όσους ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο!

Και εκεί που είναι όλα σένια, σκάει ο Ποσειδώνας στις 15/03 και φέρνει την ομίχλη, συνεπώς σιγοντάρει την παραπλάνηση! Ποιος βλέπει καθαρά μέσα στο σκοτάδι; Κανείς! Άλλα μηνύματα περνάει ο Άρης, εντελώς παραποιημένα φτάνουν στα αυτιά μας! Ο στόχος του Ποσειδώνα είναι να δούμε τη ζωή ωραία! Δίχως συνέπειες, δίχως τύψεις, δίχως ίσως και ηθικούς φραγμούς.

Και λέω! Το πάθημα που έγινε μάθημα είναι πως πάντα υπάρχουν συνέπειες, οι τύψεις άκρως βασανιστικές και πως το ήθος συνοδεύεται από τη γαλήνη της ψυχής! Συνεπώς η όρεξη του Άρη για δράση, μπερδεύεται με τις σκοτεινές επιθυμίες του Ποσειδώνα και χαμούλης μήπως;

Η αλήθεια μπερδεύεται με το ψέμα! Τραγικό, οδυνηρό, υπάρχουν απίστευτες συνέπειες σε όποιον πιστέψει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει! Το ύφος αλαζονικό, κάποιος έχει ήδη νικήσει το παιχνίδι, δίχως να έχει ξεκινήσει καν, πώς γίνεται αυτό; Λόγια, πολλά λόγια, αρκετοί βγάζουν απίστευτη κακία, κάποιοι άλλοι απλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων τους, προκειμένου να τη βγάλουν λάδι, υπάρχει δόλος, στις σκέψεις, ο συμφεροντολογισμός στο πικ του!

Μέχρι και τις 20/03... διαβάστε εδώ την συνέχεια!