Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου (δείτε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την ερχόμενη εβδομάδα).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Mην παραμελείτε τους αγαπημένους σας επειδή είστε πολυάσχολοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευθύνη σας γεμίζει με ανασφάλεια αλλά έχετε την ικανότητα να ανταποκριθείτε πλήρως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανονίστε άμεσα να βρεθείτε και να συνδεθείτε ξανά, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου με έναν αγαπημένο άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται μια συζήτηση να καταλήξει σε μια συνέργεια με άριστες προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Να θυμάστε ότι τα επαγγελματικά δεν συνδυάζονται πάντα καλά με τις φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν δεσμευτείτε με κάποιον.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε το ένστικτο σας και κάντε κάτι δημιουργικό.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε περισσότερες ευθύνες από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σας πιέζουν οι πολλές υποχρεώσεις, ζητήστε στήριξη από έναν φίλο ή συνεργάτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάτι να γιορτάσετε αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση, ακόμα κι αν περιοριστείτε κάπως ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό σκοπό, όπως για να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να επεξεργαστείτε τις πιο κοντινές σας σχέσεις.

Τα ζώδια που θεωρούν πως δεν αξίζουν την αγάπη

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αγαπούν την παράδοση και δύσκολα αλλάζουν τις συνήθειές τους. Μπορεί, μάλιστα, να παραμείνουν σε μία σχέση, ακόμα και μετά την απιστία. Και αυτό επειδή νιώθουν ότι δεν είναι άξιοι αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης. Χρειάζεται να δουλέψουν πολύ με τον εαυτό τους για να αποκτήσουν υψηλή αυτοεκτίμηση.

Καρκίνος

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον αστερισμό, συνήθως, είναι επικεντρωμένοι στην οικογένεια και αγαπούν το σπίτι. Είναι ευαίσθητοι, εύθικτοι και κυκλοθυμικοί, ενώ θέλουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και αγαπούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά θεωρούν ότι δεν αξίζουν την αγάπη των άλλων. Η σκληρή πραγματικότητα «χτυπά» στις ευαίσθητες χορδές τους, προσβάλλονται και νιώθουν πως κάτι δεν είναι σωστό με εκείνους. Μάλιστα, αν αντιληφθούν ότι οι άλλοι δεν ανταποδίδουν ή δεν εκτιμούν και δεν σέβονται τα όσα νιώθουν και κάνουν, τότε καταρρακώνονται. Ωστόσο, δεν θα παραπονεθούν εύκολα γι’ αυτό, αφού θεωρούν ότι αυτό πρέπει να κάνουν – ότι αυτό αξίζουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι (μαζί με τον Καρκίνο) ένα από τα πιο ευαίσθητα και γεμάτα ενσυναίσθηση ζώδια. Αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων και ορισμένες φορές επιλέγουν να «ταξιδεύουν» με τη φαντασία τους, για να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Όταν βιώνουν δύσκολες καταστάσεις τείνουν να τα εσωτερικεύουν όλα και να τα κρατούν μέσα τους. Όλα αυτά τους οδηγούν στην πεποίθηση ότι δεν αξίζουν την αγάπη και είναι προτιμότερο να παραμένουν σε σχέσεις δύσκολες, παρά να είναι μόνοι. Αν καταφέρουν να ξεχωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα από εκείνα των άλλων, ίσως καταφέρουν και να νιώσουν πιο δυνατοί.