Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη

Οι προβλέψεις της MagicF' Ariel

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάλιο αργά παρά ποτέ, εννοείται πως η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ένα θέμα που επιβάλλεται να αναφερθώ. Αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας, θα πέσει και θα μας πλακώσει. Σωστά;

Εδώ και μια βδομαδούλα η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της. Τώρα πια έχει βολευτεί, έχει φορέσει τα αέρινα φουστάνια της, περπατά αμέριμνη στο δάσος, θεραπεύει την ύπαρξή της ολόκληρη, από τις εικόνες της φύσης, από τις μυρωδιές των λουλουδιών, ο ήλιος πιο ζεστός, πόση ομορφιά και μαγεία κρύβει η γαλήνη της ψυχής!?

Όπως φαίνεται το σύμπαν αποφάσισε να την αφήσει στην ησυχία της, μπας και προκύψουν νέοι έρωτες, μεγάλοι, μπας και αγαπήσει ο κόσμος εκεί έξω.
Τρία ραντεβού έχει, λίγα και καλά. Το ένα ήταν με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, το επόμενο είναι με τον Ουρανό που βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Ταύρο και το τελευταίο είναι με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη! Ο έρωτας σοβαρεύει, γίνεται απρόβλεπτος και τέρμα ρομαντικός!

Ο Κρόνος την ψιλό τρόμαξε, την περίμενε πώς και πώς, αλλά ευτυχώς είχε καλό σκοπό. Ένα ερωτικό ξεκαθαρισματάκι συνέβη, ή υπάρχει μέλλον σε μια σχέση, ή δεν υπάρχει. Ή ας ευτυχήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ή ας γυρέψουμε την ευτυχία κάπου αλλού. Μόνο οι σχέσεις που βασίζονται στην αληθινή αγάπη θα επιβιώσουν, ναι μεν βρίσκεται σε ρομαντικό mood ο Κρόνος, αλλά πετσοκόβει δεσμούς με το γάντι!

Ο Ουρανός είναι στα καλύτερά του, ίσως και μέσα στην τρελή την ευτυχία που θα συναντήσει την Αφροδίτη στα λημέρια του. Να θυμίσω πως εκείνος είναι ο φιλοξενούμενος και εκείνη η οικοδέσποινα. Μην τρελαθούμε εντελώς.!

Και επειδή η Αφροδίτη δεν έχει όρεξη για εγωισμούς και παρατράγουδα, στα τέλη του Μάρτη αποφασίζουν να φτιάξουν ένα ερωτικό κοκτέιλ, που παίζει να μείνει αξέχαστο για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω και όχι μόνο! Κάποιοι εισπράττουν αγάπη και κάποιοι το χρήμα. Γεμίζει η καρδιά, γεμίζει και το πορτοφόλι. Το παρελθόν «εμφανίζεται», κάποιους τους δίνει λύσεις ως δια μαγείας και κάποιους τους πονοκεφαλιάζει. Γιατί να επιστρέψει ένα πρόσωπο, τώρα που έχετε επιλέξει κάποιο άλλο για σύντροφο ζωής; Αν κάποιος βρει τη σωστή απάντηση θα του δώσω γλειφιτζούρι!

Η Αφροδίτη τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη...διαβάστε περισσότερα εδώ!