"Πανσέληνος στον άξονα Κριού Ζυγού" - Σημαντική προειδοποιήσει από την Λίτσα Πατέρα προς τα ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ενημερώνει τα 12 ζώδια με τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Αυτό λοιπόν, έκανε και σήμερα Πέμπτη 6/5, προειδοποιώντας τι θα συμβεί στο κάθε ένα από τα ζώδια ξεχωριστά.

Όπως ενημέρωσε, θα έχουμε μια μικρή Πανσέληνο στον άξονα Κριού - Ζυγού. Θα πρέπει λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί, ωστόσο δεν είναι τόσο δυσαρμονική.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Είναι καλή η μέρα; Έχουμε ναι μεν μια Πανσεληνούλα η οποία είναι στον άξονα Κριού - Ζυγού η οποία όμως η καημένη δεν είναι τόσο δυσαρμονική. Θα μπορούσα να πω ότι χθες προχθές που είχαμε τον Ερμή με τον Πλούτωνα δεν ήταν τόσο καλά, ενώ αυτή η Πανσέληνος θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε σχέση και συνεργασίες αλλά δεν είναι τόσο δυσαρμονική. Όμως έχω μια πάρα πολύ καλή ημέρα και θέλω από τώρα να την προετοιμάσετε.

Δείτε επίσης αναλυτικά, τις αστορολογικές προβλέψεις του Απρίλη από τον Κώστα Λεφάκη.

Εγώ θα δώσω όμως εκτός από το 7 που είναι πολύ σημαντικό και σημαδιακό, 11/4 η Αφροδίτη η οποία μπαίνει στο καλύτερο ζώδιο τους Διδύμους, κάνει μια ωραία όψη με τον Πλούτωνα. Για τον Πλούτωνα σας έχω πει ότι είναι αυτός ο οποίος έχει έρθει να βάλει μυαλό στον κόσμο, όμως όταν κάνει μια πολύ ωραία θέση με έναν πλανήτη, δίνει πάρα πολλά.

Έρωτες, δημιουργίες, παιδιά, χρήματα. Τουλάχιστον για αυτούς που θα σας πω μεθαύριο είναι ονειρική γιατί και ο Δίας κάνει ότι καλύτερο με τον ήλιο. Άρα λοιπόν αν έχετε πολύ σοβαρές υποθέσεις για να μην το λέμε την ίδια ημέρα, η ερχόμενη Τρίτη είναι μοναδική για εσάς που είστε Δίδυμοι πρώτων ημερών, Κριοί πρώτων ημερών, Λιοντάρια πρώτων ημερών με προσοχή γιατί είναι απέναντι ο Πλούτωνας, Ζυγοί, Τοξότες, και Υδροχόοι. Νομίζω θα έχετε μια πολύ καλή και γενικά θα είναι καλή ημέρα για νέα πρόσωπο, έναν έρωτα», είπε η Λίτσα Πατέρα και συνέχισε με τα ζώδια αναλυτικά.