Απρίλιος 2023: «Τσακωμοί, εντάσεις και παράλογες συμπεριφορές» - Προσοχή σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και...

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, επιφυλάσσει απρόβλεπτες εκπλήξεις προς τα τέλη του Απρίλη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ίσα που προλαβαίνω να πω και επίσημα καλό μήνα, μιας που κάτι με έχει βρει και από δημιουργικότητα βρίσκομαι στο μηδέν!

Ο Απρίλης μπήκε φορτσάτος, τόσες αλλαγές στο σύμπαν, σα να βιάζονται τα γεγονότα, θέλουν όλα να εξελιχθούν άμεσα, μην πω χθες!

Σήμερα 11/04) η Αφροδίτη πηγαίνει στους Διδύμους, κάνει ανέμελο και χαρωπό το κλίμα. Καιρός για φλερτ, χασκόγελα και αθώα πειράγματα. Βρίσκεται σε διάθεση.. λίγο πριν το καλοκαίρι..

Η Πανσέληνος στον Ζυγό, ναι πάει πέρασε, όμως μας τάραξε η αλήθεια είναι! Έφερε ένταση, ψυχρές συμπεριφορές και απόλυτες! Όλοι είχαν δίκιο και κανείς. Το Φεγγάρι λοιπόν, αδειάζει κάθε μέρα για να φτάσει στις 20/04 στο σημείο μηδέν δηλαδή Νέα Σελήνη στον Κριό. Την ίδια μέρα έχουμε έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Οι ενέργειες του σύμπαντος πολύ δυνατές, φλογερές, παθιασμένες, φαντάζομαι την ένταση του καλό και του κακού. Μα ποιες θα είναι οι παράπλευρες απώλειες; Τσακωμούς, εντάσεις και παράλογες συμπεριφορές, ξεσπάσματα και δράματα, από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!