Ρήξεις, εντάσεις και αλλαγές - Ποια ζώδια επηρεάζονται (12-18 Απριλίου)

Μεγάλη προσοχή εσείς που είστε...

Unsplash.com
Unsplash.com

Αυτή η εβδομάδα μας καλεί σε γενναίες και μεγάλες αλλαγές, ώστε να μπορέσουμε να εξελιχθούμε. Συζητήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα μας ανοίγουν το δρόμο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αν επιλέξουμε να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Ενδεχόμενες εντάσεις και ρήξεις με οικείους ή και το σύντροφό μας, καλό είναι να μην διακατέχονται από στείρα αντιπαλότητα, αλλά να ιδωθούν σαν μια ευκαιρία διαφοροποίησης από αυτά που κωλύουν τις σχέσεις μας μέχρι τώρα.

Του Γιώργου Ανεστόπουλου/www.heliofoto.gr

YouWeekly 12 – 18 Απριλίου 2023

Κριός

Αυτή η εβδομάδα περιέχει επαφές στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, ζητώντας και πιέζοντας σας να δώσετε πρακτικές λύσεις σε υποθέσεις που σας αφορούν και έχουν την αίσθηση του κατεπείγοντος. Προσοχή σε υπερβολές που αφορούν τόσο τον οικονομικό, όσο και τον συναισθηματικό τομέα.

AstroTip: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς, καθώς και τη δημιουργία αντιπαραθέσεων με οικεία πρόσωπα και συγγενείς. Σκέψεις, συνειδητοποιήσεις και αλήθειες δεν χρειάζεται να σας οδηγήσουν απαραίτητα και σε έντονες ρήξεις.

Ταύρος

Προφυλάξτε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα και μη μπείτε στο στόχαστρο ανθρώπων που θέλουν να εκτονώσουν πάνω σας την αγωνία και την επιθετικότητα τους, κυρίως στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Συζητήσεις που αφορούν παλαιότερες σχέσεις σας και οικονομικές εκκρεμότητες βγαίνουν στο προσκήνιο και αιτούνται επαναδιαπραγμάτευσης.

AstroTip: Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε κάθε τομέα της ζωής σας για να νιώσετε ζωντανοί στην καθημερινότητά σας, χρειάζονται και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω σας, μέσα στο οποίο εσείς θα νοιώθετε ασφαλείς και θα είστε ο εαυτός σας.

Δίδυμοι

Δείξτε προσοχή στις έντονες ρήξεις, αλλά και στην διαχείριση ευκαιριών, που δεν είναι αυτό που δείχνουν. Θέματα που βγαίνουν στο προσκήνιο, τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα, χρειάζονται από εσάς καινούριους τρόπους, αλλά και ένα πιο ανοιχτό μυαλό, ώστε να σας βοηθήσουν να βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

AstroTip: Αποφύγετε υπερβολές και υπερσυναισθηματισμούς, δράστε με τη δεύτερη σκέψη και μείνετε σε αυτό που συμβαίνει στο τώρα. Μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε το ποιοι πραγματικά είστε και τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει έντονη κινητικότητα και δράση τόσο στα προσωπικά, όσο και στα συναισθηματικά και οικογενειακά σας. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις και οι επαφές σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, και θα έχουν να κάνουν με αναθεωρήσεις και διευθετήσεις καταστάσεων του παρελθόντος, για τις οποίες εσείς ακόμα δεν έχετε μια σαφή θέση. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε προκλήσεις του περιβάλλοντος, γιατί αν οργιστείτε, θα μπείτε σ’ ένα παιχνίδι εξάρτησης, που δεν σας εξυπηρετεί.

AstroTip: Επιλέξτε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, όσο έντονα συναισθήματα και αν δημιουργούνται μέσα σας.

Λέων

Οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα, περιέχουν ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις, και επιζητούν βαθιά διερεύνηση για να αποφορτιστούν. Προσέξτε τις προθέσεις σας, αλλά και τη διατύπωση των λεγόμενων σας, για να μην προκαλέσετε παρεξηγήσεις και να μην δώσετε αφορμή σε άτομα που θέλουν να σας υπονομεύσουν. Παρεξηγήσεις και τεταμένη ατμόσφαιρα στην εργασία μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις και εντάσεις με υφισταμένους ή προϊσταμένους σας.

AstroTip: Δείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, για να έχετε περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητά σας, μένοντας εστιασμένοι στα δυνατά και στα αδύνατα κομμάτια σας με σεβασμό, αποδοχή και κατανόηση.

Παρθένος

Ρήξεις, εντάσεις και αλλαγές - Ποια ζώδια επηρεάζονται (12-18 Απριλίου)
Unsplash.com

Σημαντικές ανατροπές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα φέρνει στο προσκήνιο αυτή η εβδομάδα. Η μετακίνησή σας από πάγιες θέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα θετικό, είναι το κλειδί ώστε να δοθούν οι λύσεις που θα επιφέρουν ισορροπία σε κάθε τομέα. Αποφύγετε υπερβολές και υπερσυναισθηματισμούς, και εξετάστε προσεκτικά όποιες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται.

AstroTip: Είναι γεγονός ότι όσο πιο εστιασμένοι είστε στο “τώρα”, τόσο πιο χαρούμενες, αυθεντικές και ειλικρινείς σχέσεις θα κάνετε και θα αγγίζετε τα όρια της πληρότητας.

Ζυγός

Αποφύγετε παγίδες και περιπλοκές σε κάθε τομέα, και αντιμετωπίστε τυχόν εντάσεις με δυνατά και ενήλικα επιχειρήματα. Αντιπαραθέσεις στην εργασία σας με υφιστάμενους ή προϊστάμενους είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν και να σας εξοργίσουν, επειδή καμία από της δύο πλευρές δεν έχει μια σαφή θέση. Αποφύγετε υπερβολές και φροντίστε να βρείτε τρόπους να εξισορροπήσετε προσωπικές και συνεργατικές σας σχέσεις, ώστε να πάψετε να διαρρέετε προς αυτές.

AstroTip: Δώστε χώρο στις επιθυμίες σας και πετάξτε τις μάσκες που σας ταλαιπωρούν και σας βγάζουν έξω από τον εαυτό σας διαρκώς.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να οργανώσετε το πρόγραμμά σας με σχολαστικότητα, και να αξιολογήσετε με προσοχή και διάκριση σε ποιες επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες θα επενδύσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας. Μην επιτρέψετε σε πιέσεις και εγωιστικές συμπεριφορές τρίτων, κυρίως στην εργασία σας, να σας βγάλουν εκτός εαυτού και να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Διώξτε από πάνω σας ό,τι σας εμποδίζει να ζήσετε, να γευτείτε το καινούργιο και το άγνωστο που είναι γεμάτο χαρές και απόλαυση.

AstroTip: Αν σταματήσετε να ελέγχετε τα πάντα, η ζωή σας θα ρέει πιο ομαλά και αβίαστα

Τοξότης

Θέματα που αφορούν τόσο την καριέρα και τα προσωπικά σας, όσο και άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που χρειάζονται υποστήριξη στους παραπάνω τομείς, έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και οικονομικές συμφωνίες, μπορούν να εξελιχθούν θετικά, αν αξιοποιήσετε ρεαλιστικά τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται και αν παρακάμψετε κρυμμένες παγίδες. Αυτή την περίοδο να θυμάστε πως χρειάζονται γενναίες αλλαγές, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

AstroTip: Αποκλείστε ανατροπές και έντονες συναισθηματικές χαώσεις και σαμποτάζ, βάζοντας όρια σε σχέσεις και επιλογές που στρέφονται ενάντια στη δύναμή σας αλλά και ανώριμες δικές σας συμπεριφορές.

Αιγόκερως

Δώστε έμφαση σε καταστάσεις που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εστιάστε στην αποδιαστρέβλωση τους. Η πίεση που δέχεστε σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο σας προβληματίζει και σας δείχνει το δρόμο για νέα σενάρια και συμπεριφορές, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Βρείτε το κουράγιο να δείξετε τα συναισθήματά σας, να θυμώσετε, να λυπηθείτε για όλο αυτό που ζείτε και δεν αντέχετε. Η περίοδος σας καλεί να εστιάσετε στην πορεία σας και να κατευθύνετε σωστά διαδικασίες στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα.

AstroTip: Εστιάστε και επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας με τις πραγματικές σας επιθυμίες, ανάγκες, αλήθειες και τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εντάσεις και αναστάτωση κυρίως στα επαγγελματικά και προσωπικά σας. Προσέξτε, γιατί θα σας είναι εύκολο να γίνετε ο στόχος ατόμων που έχουν την ανάγκη να εκτονώσουν πάνω σας την αγωνία ή την επιθετικότητά τους. Οι εκρηκτικές συμπεριφορές μόνο θα σας ζημιώσουν, καλύπτοντας και διαιωνίζοντας το όποιο πρόβλημα.

AstroTip: Περιορίστε τις σκέψεις που σας οδηγούν σε φανταστικές φοβίες, βάζοντας όρια στο μυαλό σας που σας παίζει παιχνίδια καθημερινά.

Ιχθύες

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αλλά και όσον αφορά πρακτικά ζητήματα, θα χρειαστούν αρκετή σκέψη και καθόλου παρορμητισμό, υπερβολές ή υπερσυναισθηματισμούς. Κρατήστε το μέτρο και αναλάβετε τις όποιες ευθύνες σας αναλογούν στις προσωπικές, φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, γιατί είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τη χάωση και το θυμό, για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η σιωπή και η υποταγή που τόσο καιρό υιοθετούσατε ως τακτική δεν σας έχει βοηθήσει να ζείτε στο τώρα.

AstroTip: Παρατηρήστε τον εαυτό σας και σιγά-σιγά αποστασιοποιηθείτε από ό,τι σας ενοχλεί.