Νέα Σελήνη στον Ταύρο - «Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι...»

H MagicF' Ariel προειδοποιεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
pixabay / geralt
pixabay / geralt

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η χθεσινή Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας το επιβεβαιώνω, είναι το κάτι άλλο σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπουνιά στο στομάχι, λέμε! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είναι τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, αλλά όχι μόνο!

Δε λέω, είναι μια όμορφη επιρροή, γλυκιά επίσης, είναι τέρμα συναισθηματική, καλύπτει υπέροχα όσους έχουν αποδεχτεί τα όσα τους λέει η καρδιά τους κάθε μέρα! Είναι όμως ζόρικη και συγκλονιστική για εκείνους που την απαρνιούνται και την περιγελούν. Η αλήθεια είναι πάντα μια, μας αρέσει, δε μας αρέσει και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσουμε. Τα θέματα που μας απασχολούν καταλήγουν όλα στη λέξη «ασφάλεια»! Έτσι νιώθουμε όταν έχουμε μια καλή εργασία. Έτσι και όταν έχουμε δίπλα μας τον άνθρωπό μας. Σχέσεις ζωής κατά βάθος, απαραίτητες σχέσεις, που προσφέρουν ασφάλεια! Ταυρίσια επιρροή 100%!

Σήμερα 20/05 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα! Η ένταση κορυφώνεται, μιας που σε συνδυασμό με το νέο Φεγγάρι, τα συναισθήματα γίνονται πιο δυνατά.. επί δυο! Ταιριαστές ενέργειες, ενώνονται μονομιάς, τις επόμενες ημέρες η καρδιά πολλών εκεί έξω, θα φύγει από το σώμα, θα πετάξει, προς έναν έρωτα μεγάλο, προς έναν τόπο άλλον, όπου ονειρεύεται πως υπάρχει μέλλον, σταθερότητα και ασφάλεια. Υπάρχει πάθος, όρεξη, ορμή, κάποιος θα διεκδικήσει κάτι πολύ super, εκεί έξω! Ο ενθουσιασμός του Λιονταριού, η πυγμή του Άρη, ένα Ταυρίσιο φεγγάρι, ο τέλειος συνδυασμός, τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Αρκεί να αποδεχτούμε την αλήθεια!

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι μια πληγή, το λέω και το ξανά λέω! Είναι η αιτία που εκεί που αισιοδοξούμε για κάτι, ξαφνικά μαύρα σκοτάδια! Έρχεται ένα κακό σενάριο, που ίσως και να μην υφίσταται, οι φόβοι μας, για εκείνο το αποτέλεσμα που δε θα μας αρέσει και τόσο! Εδώ είναι που χρειάζεται δύναμη, να προσπεράσουμε τα εμπόδια του μυαλού, ίσως και της λογικής, γιατί το συναίσθημα, φέρνει τις επιτυχίες, αυτό είναι που μας βοηθά να το παλέψουμε, λίγο παραπάνω, η αλήθεια της επιθυμίας για το οτιδήποτε!

Ο Άρης λοιπόν τις μέρες αυτές... διαβάστε την συνέχεια εδώ.