«Υπάρχει ισορροπία, κατανόηση και αγάπη» - Αυτό είναι το ιδανικό ταίρι ενός Ιχθύ!

Η MagicF' Ariel ξέρει!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Pixabay / darkmoon_art
Pixabay / darkmoon_art

Ένας Ιχθύς μπορεί να διαφέρει από τον άλλον, όμως η βάση είναι η ίδια! Ο αστρολογικός χάρτης του καθενός, είναι ξεχωριστός, για αυτό οι προσωπικότητες ενός Ιχθύ είναι αμέτρητες.. αλλά τα χαρίσματα πάνω κάτω κοινά!

Λένε πως ο Ιχθύς ως τελευταίο ζώδιο, παίρνει πάνω του, τη «σαβούρα» των άλλων ζωδίων, όμως αυτό πιστεύω πως είναι ένα κακοπροαίρετο σχόλιο, εκείνων που δεν τον φτάνουν ούτε στο νυχάκι τους! Γιατί ο Ιχθύς προστατεύεται από τον Ποσειδώνα! Ένα Θεό, πανέξυπνο, πανούργο, που ζει συνεχώς μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για έναν Ιχθύ.

Ο Ιχθύς ανήκει στους υπερβολικά ρομαντικούς και φαντασμένους της παρέας! Ζει για δυνατούς έρωτες, για σχέσεις έντονες, είναι τρυφερός, στοργικός και πολύ πιστός σύντροφος! Ο σύντροφος του Ιχθύ, είναι το καταφύγιό του! Οτιδήποτε και αν του συμβαίνει, στο τέλος της ημέρας αποζητά εκείνη την αγκαλιά, εκείνα τα φιλιά, εκείνα τα γλυκόλογα, που θα του ημερέψουν τη ψυχή, που θα βοηθήσουν τη φαντασία του να καλπάσει ακόμα πιο πολύ, σε κάτι ονειρεμένο.. και ας μην είναι αληθινό!

Ο Ιχθύες είναι... διαβάστε εδώ την συνέχεια!