«Η όψη Ερμή – Ουρανού αλλά και η Αφροδίτη στον Λέοντα...» - Αναστάτωση! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Παρθένους και...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η όψη Ερμή – Ουρανού αλλά και η Αφροδίτη στον Λέοντα...» - Αναστάτωση! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Παρθένους και...

Σάββατο 10/6 σήμερα και θα είναι μία ημέρα γεμάτη χαρά, πάθος και έρωτες για κάποιους, ενώ για άλλους τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Ο Κώστας Λεφάκης, όμως, έχει φροντίσει να προειδοποιήσει τι θα συμβεί στον καθένα ξεχωριστά μέσα από τις προβλέψεις του για τα ζώδια (δείτε εδώ ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν πιο πολύ μέχρι αύριο 11/6).

Οι ημερήσιες (10/6) προβλέψεις για τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος εξελίσσεται θετικά αλλά με δυσκολίες. Η ένταση, το πάθος, η προκατάληψη και ο ανταγωνισμός, θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν αυτό το διάστημα στο συναισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με την υγεία σας, είτε από το παρελθόν είτε πρόσφατα, καλό θα ήταν να μην τα αγνοήσετε και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαμορφώστε μια άλλη τακτική επαφής με το αγαπημένο πρόσωπο ή τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας και αγνοήστε αυτά που έχουν φέρει προστριβές στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα καθοριστικής σημασίας σάς υποχρεώνουν να μεριμνήσετε καλύτερα είτε για να καλύψετε τα νώτα σας, είτε για αν αξιοποιήσετε άμεσα τα κρυμμένα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ

Οργανώστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε τυπικές και νομικές διαδικασίες να σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη Ερμή – Ουρανού αλλά και η Αφροδίτη στον Λέοντα σας δημιουργούν αναστάτωση και σας υποχρεώνουν να ξεχάσετε τι σημαίνει «ρουτίνα» στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλές δυνατότητες να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες αρκεί να ξέρετε καλά τις ακριβώς ζητάτε από τους άλλους και κυρίως τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αγνοείτε καθόλου τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσετε στον εαυτό σας, όσο περιορισμένο χρόνο και αν έχετε αυτό το έντονο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τις κινήσεις σας. Πείτε «ναι» στις σωστές επενδύσεις και «όχι» σε κάθε ρίσκο ή τυχερά παιχνίδια. Αποφύγετε τυχόν περιπλοκές και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορούσατε ίσως να βγείτε λίγο και να διασκεδάσετε με κάποιους συγγενείς ή φίλους, όχι όμως και να συζητήσετε μαζί τους τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικοί συνδυασμοί της ημέρας επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείτε, που κινείστε και εργάζεστε, καθώς και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα έρχονται στη επιφάνεια τα «κακώς κείμενα» που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένεια. Ενεργοποιήστε και πάλι την τετράγωνη λογική σας και χειριστείτε τα πράγματα όπως πρέπει.

Πηγή: elle.gr