Νέα Σελήνη στους Διδύμους: «Για τις επόμενες 15 μέρες...» - Τα ζώδια που επηρεάζονται

Η MagicF'ariel προειδοποιεί

Unsplash.com
Unsplash.com

Αρκετοί εκεί έξω θα βυθιστούν στις σκέψεις τους, θα τις εκφράσουν κιόλας και θα βρουν ανταπόκριση από το μέτωπο. Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι, σαν τα μικρά τα παιδιά, κάνουμε όνειρα, ξεσηκωνόμαστε, θέλουμε να ρισκάρουμε, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Να θυμίσω βέβαια, πως ο Δίδυμος ως χαρακτήρας, ξεκινά πολλά συγχρόνως, ενθουσιασμός να υπάρχει και τα αφήνει όλα στη μέση ξαφνικά. Για να φτάσει στο τέλος, πρέπει να είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Να έχει σασπένς. Μυστήριο. Και πολύ ενθουσιασμό και αγωνία για το αποτέλεσμα. Συνεπώς, αν δε βρεθεί κάτι τόσο δυνατό, δεν υπάρχει ο λόγος η θεωρία να γίνει πράξη, γιατί τζίφος η υπόθεση!

Και γιατί το λέω αυτό; Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι λίγο παρμένος! Έχει καιρό να φουρτουνιάσει τις θάλασσες, πόσο μάλλον το μυαλό και τη ψυχή μας. Συμμετέχει λοιπόν, σε αυτή τη συμπαντική έναρξη, φτιάχνει για τον καθέναν από εμάς μια ονειρική κατάσταση, μας ταξιδεύει στο φανταστικό, θέλει να μας γλυκάνει, τύπου πόσο εύκολα μπορούν να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας, αλλά μόλις τα σύννεφα εξαφανιστούν, μόλις ηρεμήσουν οι θάλασσές του, παίζει να βρεθούμε ως δια μαγείας.. σε τίποτα καταρράκτες...

Για κάντε το εικόνα. Πόσες ταινίες έχουμε δει..;; Indiana Jones.. αγαπημένο δε λέτε; Προτείνω λοιπόν, για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, να κάνετε... διαβάστε περισσότερα εδώ!