Κώστας Λεφάκης: «Οι γνωριμίες αυτού του Σαββατοκύριακου θα είναι γοητευτικές» - Ευχάριστα νέα για τους Καρκίνους και...

Τι προβλέπει ο αστρολόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Λεφάκης το Σάββατο 24/6 προειδοποίησε ένα ένα τα ζώδια για όλα όσα θα συμβούν σήμερα, με άλλους να χαίρονται και άλλους να απογοητεύονται με όσα θα δουν.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου αναζωογονούν τη διάθεσή σας, επιδιώξτε μια εκδρομή στη φύση για να ανανεωθείτε ψυχικά, αλλά και για να τονώσετε όλο τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη μένετε απομονωμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο, κινηθείτε στην πόλη, ανακαλύψτε τους χώρους, γνωρίστε νέους ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν ανήκετε σε αυτούς που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές, δημιουργήστε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γνωριμίες αυτού του Σαββατοκύριακου θα είναι γοητευτικές και τρυφερές, φροντίστε την ψυχολογική σας κατάσταση που σας κάνει να αντιμετωπίζετε με αποφασιστικότητα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Οι θετικές πλανητικές επιρροές στον τομέα της υγείας δεν θα αφήσουν κάποια προβλήματα που υπάρχουν να γίνουν σοβαρά. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέψετε αυτό το διάστημα άλλες διαφορές με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Δεν λείπουν οι περιοριστικές καταστάσεις ούτε η ένταση από τη ζωή σας, σεβαστείτε, όμως, τις πραγματικές ανάγκες του εαυτού σας και ξεκουραστείτε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για ξεκούραση, κάντε τις διακοπές σας πριν αντιμετωπίσετε τις καινούργιες ευθύνες που σύντομα πρέπει να επωμιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος στις τελευταίες μέρες θα φέρει μια σημαντική διαφοροποίηση στις δραστηριότητές σας. Ένα νέο κεφάλαιο προοπτικών ανοίγει, καθώς κλείνει ένας κύκλος από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανητικές θέσεις επηρεάζουν πολύ τα θέματα και των κοινωνικών σας επαφών. Το φετινό καλοκαίρι θα έχει κάτι το ιδιαίτερο και σαφώς θα είναι πιο θετικό. Μην το αφήσετε να πάει χαμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περάστε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Κάντε θετικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, για να αισθάνεστε πιο όμορφα όταν θα βρίσκεστε μέσα σ αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια κουραστική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Αν δεν ανήκετε στους τυχερούς που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προγραμματίστε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: elle.gr

Ζόρικο το Σαββατοκύριακο για Λέων, Σκορπιούς, Ταύρους και...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φαντάζομαι πως η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι η αιτία, που ξαφνικά έχω την επιθυμία να γράφω λίγο πιο συχνά από τα συνηθισμένα! Δημιουργικότητα είναι ένα από τα χαρίσματά της!
Σήμερα που λέτε ξύπνησα μια χαρά, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα του πρωινού, κάτι με βρήκε, μια υπερένταση, ένας συναισθηματισμός, μια ανάφλεξη.. έτοιμη για όλα!

Και ξαφνικά μπουρίνι τη στιγμή που έτρωγα τη φρυγανίτσα μου, με το ταχίνι και το μέλι! Άκουσα κάτι παλαβά, έκρηξη η Ταυρίνα στο δευτερόλεπτο! Μα στο δρόμο αναρωτιόμουν τι με βρήκε;;;

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας. Και σε ένα ζώδιο σαν τον Λέων, η υπερβολή, η αλαζονεία, η περηφάνια, ο εγωισμός, είναι στοιχεία που Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!