Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου (δείτε εδώ ποια ζώδια θα επηρεαστούν με τον Ήλιο στον Λέοντα σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Μόνο λίγοι είναι οι τυχεροί που δεν χρειάζεται να παλέψουν και βρίσκονται στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένα βουνό για να ανέβετε και ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στην άλλη πλευρά είναι να αφιερώσετε χρόνο, ενέργεια και προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να φτιάξετε μόνοι το μέλλον σας και να μην στηρίζεστε στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας φίλος σας έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις και πρέπει να το δεχτείτε.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που ξέρετε πως δεν θα βγουν σε καλό κάποιες ακραίες συμπεριφορές δεν μπορείτε να κάνετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ώρα να ξεκινήσετε από την αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι που πιστεύατε ότι θα ζούσατε, η δουλειά που θα είχατε.. όλα έχουν αλλάξει γιατί εσείς τα βλέπετε πια όλα διαφορετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι περίεργο συναίσθημα όταν ξέρετε ότι όλα όσα πιστεύατε πως θα είχατε, δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μέλλον πήρε διαφορετική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σωστή νοοτροπία ενέργεια και εστίαση, μπορείτε να ξαναχτίσετε και να έχετε ένα δυνατότερο και καλύτερο αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας σήμερα, βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλα όσα έχετε καταφέρει αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα η διεκδικητική πλευρά σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι μ’ αυτήν την πλευρά σας, θα εκπλαγούν ευχάριστα.

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις τον πρώην σου

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις τον πρώην σου

Ταύρος

Η νοσταλγία μπορεί να είναι εθιστική, αλλά και σκοτώνει. Είναι καιρός να σταματήσεις να ζεις στο παρελθόν και να φέρεις τον εαυτό σου στο παρόν. Ο πρώην σου δε θα επιστρέψει ποτέ - ανεξάρτητα από το τι ψέματα μπορεί να σου λέει η πεισματάρα καρδιά σου ... Κατά βάθος το ξέρεις αυτό. Ξέρεις επίσης ότι δε σου λείπει ο πρώην σου, αλλά η οικειότητα που σου παρέχει. Δε φοβάσαι να ζήσεις χωρίς αυτόν, αλλά να αγκαλιάσεις την αλλαγή. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτό το άτομο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις γιατί δε λειτούργησε με τον πρώην σου και θα σε κάνει να είσαι ευγνώμων που δεν τα κατάφερε.

Καρκίνος

Αν και μπορεί να πιστεύεις ότι ήταν, ο πρώην σου δεν ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσες να έχεις. Λαχταράς τον ρομαντισμό μιας ζωής, και μερικές φορές, αυτό σε κάνει να ρομαντικοποιήσεις το λάθος άτομο, ακόμα και να δικαιολογείς την απαίσια μεταχείρισή του προς εσένα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που μπορείς να δεις καθαρά, αλλά η αγάπη δεν είναι ένα από αυτά. Παλεύεις να αναγνωρίσεις την αξία σου, ακόμα κι όταν αξίζεις πολύ καλύτερα από αυτά που σου προσφέρουν! Η μεγαλύτερη επιθυμία της καρδιάς σου είναι να βρεις «το ένα». Κάθε φορά που ερωτεύεσαι, πιστεύεις ότι αυτό το άτομο είναι. Αυτό που είχατε με τον πρώην σου δεν ήταν μια αληθινή σχέση, αλλά μια ανθυγιεινή προσκόλληση. Δε φοβάσαι να ζήσεις χωρίς αυτόν, απλά φοβάσαι να μείνεις μόνη.

Σκορπιός

Όταν ερωτεύεσαι, είναι καταστροφικό. Ο έντονος χαρακτήρας σου αγαπάει σκληρά. Δίνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου κάθε φορά που αγαπάς κάποιον. Οι χωρισμοί για εσένα είναι σκοτεινοί και τραγικοί. Δεν είναι εύκολο να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις σε άλλους ανθρώπους. Όταν αφήνεις κάποιον να μπει στη ζωή σου, αυτό σημαίνει κάτι για σένα. Ανοίγεις μόνο όταν μπορείς να εγγυηθείς ότι δε θα πληγωθείς. Όταν τελειώνει μια σχέση, νιώθεις ότι αυτό το άτομο είναι το μόνο που έχει σημασία. Τα έντονα συναισθήματά σου εκδηλώνονται με κρυφές, ψυχαναγκαστικές, μαζοχιστικές και τοξικές συμπεριφορές. Το να φύγεις δεν σημαίνει να χάσεις, Σκορπιέ, αλλά μάλλον να επιλέξεις τον εαυτό σου.

ΠΗΓΗ Pink.gr