«Αυτές οι ημέρες είναι περίεργες! Πρέπει να...» - ''Καμπανάκι'' από τη Λίτσα Πατέρα για συγκεκριμένα ζώδια

Οι σημερινές (10/8) προβλέψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτές οι ημέρες είναι περίεργες! Πρέπει να...» - ''Καμπανάκι'' από τη Λίτσα Πατέρα για συγκεκριμένα ζώδια

Και για σήμερα, Πέμπτη (10/8) η Λίτσα Πατέρα έχει κάνει αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα ζώδια μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, που διατηρεί και δημοσιεύσει σχεδόν καθημερινά τις ζωδιακές της αναλύσεις (δείτε εδώ τους τυχερούς και τους χαμένους του ζωδιακού για σήμερα).

Οι σημερινές (10/8) αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα τα ζώδια

Η διπλή Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτές είναι οι SOS ημέρες του μήνα!

Κάθε τρία σχεδόν χρόνια τα Φεγγάρια γίνονται διπλά και μας φωτίζουν με το ρομαντικό τους φως. Μα τη στιγμή που εμείς θα θαυμάζουμε τις ολόφωτες Πασιφάες του Αυγούστου, στο νυχτερινό ουρανό θα δίνονται μάχες. Οι προαιώνιες μάχες του αρσενικού με το θηλυκό, του εραστή με την ερωμένη, του Ήλιου με τη Σελήνη, του άνδρα με τη γυναίκα. Και εκεί να δεις διεκδίκηση, πάθος, ζήλια, ίντριγκα... Και εκεί να δεις έρωτες που αναβοσβήνουν, που πάνε κι έρχονται και τελειωμό δεν έχουν...

Ο Αύγουστος του 2023 θα είναι υπερβολικός, θα είναι ενθουσιώδης, θα είναι ερωτικός. Οι υπερβολικές ελπίδες όμως και ο ενθουσιασμός κάτω από τα απλόχερα και άσκεφτα τετράγωνα του Δία στον Ταύρο θα ξυπνήσουν την Έκλειψη της 5ης Μαΐου. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Λιοντάρι θα φέρει ερωτικές μνήμες του παρελθόντος που ενδέχεται να αποδειχθούν φρούδες και απογοητευτικές.

Ο Αύγουστος του 2023 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μήνας Αφροδίτης από τη στιγμή που ο θηλυκός πλανήτης του έρωτα και της οικονομικής ευμάρειας θα παραμένει ανάδρομος και θα έχει συμμετοχή και στις δυο Πανσελήνους.