«Αυτή η Αφροδίτη η ερωτιάρα, που είναι ανάδρομη...» - Ηχηρή προειδοποίηση από τη Πατέρα προς όλα τα ζώδια

Για κάποιους το κομμάτι ''σχέση'' ευνοείται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτή η Αφροδίτη η ερωτιάρα, που είναι ανάδρομη...» - Ηχηρή προειδοποίηση από τη Πατέρα προς όλα τα ζώδια

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα εν όψει καλοκαιριού κρατάει ενήμερο το κοινό της σχετικά με το ζώδιο τους δημοσιεύοντας σχεδόν καθημερινά στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram αναλυτικές προβλέψεις.

Έτσι λοιπόν για σήμερα, Παρασκευή 11/8 η αστρολόγος ενημερώνει, πως η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και έτσι οι ερωτικές υποθέσεις θα επηρεαστούν (δείτε εδώ τους τυχερούς και τους χαμένους του ζωδιακού για σήμερα).

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα, Παρασκευή (11/8)

Προσοχή έρχεται η Ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου: Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 22/07 μέχρι αρχές Σεπτέμβρη! Το ταξίδι στο παρελθόν είναι στα άμεσα πλάνα της Αφροδίτης, θέλουμε δε θέλουμε, θα ταξιδέψουμε, γιατί ότι έχει μείνει εκεί πίσω, άλυτο και γεμάτο από παράπονα, πρέπει να φτιάξει. Να φύγει από εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη θα κάνει τα πάντα για να προκύψει ένα μήνυμα που θα λέει ένα «συγγνώμη»! Που θα συμβεί μια συνάντηση με εκείνο το πρόσωπο στα ξαφνικά, σίγουρα απρόοπτα και πολύ απρόβλεπτα, γιατί τα closer πρέπει να γαληνεύουν τη ψυχή!

Τώρα, στην περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι από τα παλιά, κανείς δεν τον σταματά, όμως να γνωρίζει πως υπάρχει ημερομηνία λήξης και η ερώτηση τύπου, «τι δεν ήξερες;..» Εμπειρίες της ζωής, έτσι τα λέω, ότι είναι να συμβεί, συμβαίνει ήδη, θα συμβεί αργότερα, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ένα puzzle, που κάθε κομματάκι του, κρύβει και από μια ιστορία. Απίστευτο;
Η ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου, είναι υπερβολικά συναισθηματική. Φορτίζεται απίστευτα πολύ από την Πανσέληνο στον Υδροχόο στη 01/08! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.