Επεισοδιακός ο Δεκαπενταύγουστος για Ιχθύες και όχι μόνο... - Σοβαρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

"Ημέρα μαχητική, αγωνιστική, αλλά και ανταγωνιστική"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

"Ήλιος σε γωνία 30ο με Άρη. Ημέρα μαχητική, αγωνιστική, αλλά και ανταγωνιστική", λέει ο Κώστας Λεφάκης για τον Δεκαπενταύγουστο. Ο αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις των ζωδίων, για σήμερα Τρίτη 15/8.

Δείτε ωστόσο επίσης, και όλες τις προβλέψεις της εβδομάδας, μέχρι την Κυριακή 20/8.

Τα ζώδια σήμερα 15/8 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Εξωτερικά γεγονότα θα σας απασχολήσουν. Μια είδηση θα αλλάξει την πορεία της μέρας. Όσοι εργάζεστε θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες. Όσοι μετακινείστε ίσως συναντήσετε εμπόδια. Ερωτικά μην είστε ριψοκίνδυνοι.

Ταύρος

Παρουσιάζεστε πιο κοινωνικοί και πιο τυχεροί σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά, οι δυσκολίες υποχωρούν. Το βράδυ θα αποδειχτεί ευχάριστο και διασκεδαστικό. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον στο περιβάλλον σας. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί.

Δίδυμοι

Οι αγώνες και οι περιπέτειές σας συνεχίζονται. Οι πλανητικές όψεις σας έχουν επιστρατεύσει και όλοι οι τομείς της ζωής σας θα σας απασχολούν έντονα. Αξιοποιήστε την ικανότητά σας στην επικοινωνία και στη διαχείριση. Αποφύγετε πράγματα που δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.

Καρκίνος

Ενδιαφέρουσα μέρα για να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αξιοποιήστε ευκαιρίες στις συναλλαγές ή στους διακανονισμούς σας οι πιο φιλόδοξοι. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για μετακινήσεις και ταξίδια.

Λέων

Φανείτε πρακτικοί και ρεαλιστές. Πριν κάνετε κάτι που θέλετε, υπολογίστε πόσο θα σας κοστίσει. Ένας δικός σας άνθρωπος φαίνεται να σας εξυπηρετεί. Όσοι εργάζεστε θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Συναισθηματικά η κατάσταση δεν είναι τόσο ενθαρρυντική.

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σας βάζει συνέχεια φωτιές στο στενό περιβάλλον και σεις αναγκάζεστε να παίξετε πολλές φορές το ρόλο του πυροσβέστη. Γι άλλους μια συνάντηση και γι άλλους μία ρήξη θα αποδειχτεί σκόπιμη.

Ζυγός

Δεν είστε ευχαριστημένοι όσο θα θέλατε για ακόμα μια μέρα. Κάποιος άνθρωπος όμως θα κάνει ότι μπορεί για να σας φτιάξει το κέφι. Φανείτε περισσότερο κοινωνικοί, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν και επιστρατεύστε την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας, τόσο στο κοινωνικό. Όσο και στο επαγγελματικό πεδίο.

Σκορπιός

Η μέρα είναι ενδιαφέρουσα στις εξελίξεις που θα παρουσιάσει στο οικογενειακό περιβάλλον και για κάποιους στον επαγγελματικό χώρο. Αναζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου, αξιοποιήστε την ευκαιρία μιας συμμαχίας που υπάρχει, προσέχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και πάνω από όλα αποφύγετε καινούρια έξοδα.

Τοξότης

Η μέρα έχει ενδιαφέρον από το μεσημέρι και μετά. Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα αυξάνει τα περιθώρια της κίνησης και της έκφρασης. Δεν θα λείψουν όμως γι ακόμα μια φορά, οι κοινωνικές και για άλλους οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Φροντίστε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς.

Αιγόκερως

Τα εξωτερικά γεγονότα θ α γίνουν αιτία να αναμοχλεύσουν τα συναισθήματά σας και να αλλάξουν κάποιες απόψεις σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. Ένα ερωτικό για κάποιους κάλεσμα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Η μέρα τέλος εμπεριέχει και την πιθανότητα μιας αιφνίδιας ψυχαγωγίας.

Υδροχόος

Όσοι μετακινήστε θα πρέπει να κινηθείτε πολύ οργανωμένα, καθώς οι δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν. Στα ερωτικά σας υπάρχει εξέλιξη. Στα επαγγελματικά σας όμως υπάρχει στασιμότητα.

Ιχθύες

Θα ζήσετε ακόμα μια επεισοδιακή μέρα αλλά θα μπορέσετε να κρατήσετε σε απόσταση εκείνους, που θέλουν να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Ένα γεγονός στα αισθηματικά σας, θα αποκαλύψει μια αλήθεια.

elle.gr

Ζώδια διπλά Πανσέληνος

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Από τη Βάσια Μαυράκη

✔15 Αυγούστου 2023

  • SOS Ήλιος 23° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 23° Ταύρου
  • Αναπάντεχα γεγονότα και αιφνιδιαστικές ενέργειες. Εκρηκτικές ειδήσεις και εξτρεμιστικές απόπειρες. Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν σε σημαντικά δημόσια πρόσωπα. Ξαφνικά θέματα υγείας.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

✔16 Αυγούστου 2023

  • SUPER NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
  • Νέα Σελήνη στις 23° μοίρες του Λέοντα.
  • Ξεκινήματα επαγγελματικά και προσωπικά για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

✔22 Αυγούστου 2023

  • SOS Ανάδρομη Αφροδίτη 15° Λέοντα τετράγωνο με Δία 15° Ταύρου
  • Υπερβολή και σπατάλη σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Αντιμετώπιση καταστάσεων με επιπολαιότητα. Εμπλοκή σε ερωτικά σκάνδαλα και ροπή σε τεμπελιά και πρόσκαιρες απολαύσεις. Πρόκληση επιφανειακών εντυπώσεων.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.

✔24 Αυγούστου 2023

  • SUPER Άρης 28° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
  • Αποφασιστικότητα και δύναμη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Γοητεία και έντονη σεξουαλικότητα αλλά και συναρπαστικές νέες ερωτικές εμπειρίες. Έρευνα σε βάθος, διαλεύκανση καταστάσεων και αποκατάσταση της αλήθειας. Σωματική ενδυνάμωση και γρήγορη ανάρρωση σε θέματα υγείας.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

✔27 Αυγούστου 2023

  • SOS Ήλιος 04° Παρθένου αντίθεση με Κρόνο 04° Ιχθύων
  • Περιορισμός και σκληρότητα. Αναγκαστικοί συμβιβασμοί και λήψη αναγκαίων αποφάσεων. Το «πρέπει» υπερτερεί του «θέλω» και η επιβολή κανόνων και ορίων ενδέχεται να προκαλέσουν καταθλιπτικές τάσεις. Πληρωμή συνεπειών, επιπτώσεις από λανθασμένους χειρισμούς, θέματα υγείας ανδρικών προσώπων.
  • Αφορά κυρίως στο Μεταβλητό Σταυρό. Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

✔31 Αυγούστου 2023

  • SOS ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΧΘΥΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 07° ΜΟΙΡΕΣ
  • Αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και ευεξίας για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.