Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου (δείτε επίσης τις προβλέψεις για όλο τον πλανήτη μέχρι το 2030).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Μια ευθύνη σας γεμίζει με ανασφάλεια αλλά έχετε την ικανότητα να ανταποκριθείτε πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανονίστε άμεσα να βρεθείτε και να συνδεθείτε ξανά, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου με έναν αγαπημένο άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ρομαντικές φαντασιώσεις θα εμποδίσουν να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να κρύβετε καλά από τους άλλους… όμως η αλήθεια είναι πως είστε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο!

ΛΕΩΝ

Αυτή την περίοδο έχετε περισσότερες ευθύνες από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι.

ΖΥΓΟΣ

Καμιά φορά αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής ενός πρότζεκτ σας φαίνονται βουνό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι στο χαρακτήρα σας στην πρώτη δυσκολία να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε ο,τι χρειάζεται για να προωθήσετε τα έργα σας και μην αφήνετε καμία προσφερόμενη βοήθεια ανεκμετάλλευτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε κάτι να γιορτάσετε αυτές τις μέρες, κάτι ομορφο θα εμφανιστεί...

ΙΧΘΕΙΣ

Αν σας πιέζουν οι πολλές υποχρεώσεις, ζητήστε στήριξη από έναν φίλο ή συνεργάτη

Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου;
Unsplash.com

Κριός και Αιγόκερως

Το ρομαντικό στυλ του Κριού είναι ακριβώς όπως η προσέγγισή του στη ζωή: αυθόρμητο, παθιασμένο και περιπετειώδες. Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι γεμάτος φιλοδοξίες - ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του γήινου, προσανατολισμένου στο στόχο, Αιγόκερου. Όταν αυτά τα οραματικά ζώδια συναντηθούν, θα έχουν φιλοδοξίες να γίνουν ένα ζευγάρι δύναμης. Ωστόσο, λόγω των αντιφατικών προσωπικοτήτων τους, αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι κατώτερη των προσδοκιών.

Οι διαφορές στην ιδιοσυγκρασία και στις προτεραιότητες μεταξύ του Αιγόκερω και του Κριού μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε συγκρούσεις στη δυναμική της σχέσης τους. Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πιο προσεκτικοί, συγκρατημένοι και παραδοσιακοί, ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός, ενθουσιώδης και αναζητά συνεχή ενθουσιασμό. Το παρορμητικό σερί του Κριού δε ταιριάζει στον Αιγόκερω, ο οποίος είναι πιο προσηλωμένος στο να κάνει σχέδια. Ομοίως, ο Κριός θα μπορούσε να βαρεθεί την υπερ-πειθαρχημένη στάση του Αιγόκερου απέναντι στη ζωή. Εάν αυτοί οι δύο θέλουν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει, πρέπει να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για τους στόχους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ταύρος και Δίδυμος

Ο ρομαντικός Ταυρος έχει αδυναμία στις απολαύσεις και την πολυτέλεια. Είναι ένα σταθερό ζώδιο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι του αρέσει να λειτουργεί με τους δικούς του όρους, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Αν και χρειάζεται το χρόνο του για να λειτουργήσει ερωτικά, αν δουν ότι η σχέση μπορεί να γίνει σοβαρή και έχει προοπτικές, παραμένουν πιστοί για πάντα.

Ο Δίδυμος, από την άλλη, είναι πολυάσχολος, κοινωνικός και ατελείωτα φλύαρος. Όταν αυτά τα ζώδια συγκεντρώνονται, ο Δίδυμος εμπνέει τον Ταύρο να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή. Ωστόσο, δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια για αυτό το αταίριαστο ζευγάρι.

Ο Δίδυμος, ως ζώδιο του αέρα, ευδοκιμεί με πνευματική διέγερση, γρήγορη σκέψη και προσαρμοστικότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος, ένα ζώδιο της γης, εκτιμά την πρακτικότητα, τη σταθερότητα και τη συνέπεια. Αυτή η διαφορά μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, καθώς οι Δίδυμοι μπορεί να αντιλαμβάνονται τον Ταύρο ως αργό ή πεισματάρικο στη λήψη αποφάσεων, ενώ ο Ταύρος μπορεί να βλέπει τους Διδύμους ως φυγάδες. ή αναξιόπιστους.

Για να ανθίσει αυτός ο έρωτας, απαιτείται ξεκάθαρη επικοινωνία και αλληλοσεβασμός. Πρέπει επίσης να μάθουν να ανέχονται τις συναισθηματικές διαφορές τους. Ο Ταύρος τείνει να είναι συναισθηματικά προσγειωμένος, βασιζόμενος σε μια ήρεμη, σταθερή προσέγγιση των συναισθημάτων, ενώ οι Δίδυμοι υιοθετούν μια πιο λογική και διανοητική προσέγγιση στα συναισθήματα και μπορεί να δυσκολεύονται να συνδεθούν βαθιά με αυτά.

Δίδυμος και Σκορπιός

Ο Δίδυμος είναι βιρτουόζος των κοινωνικών καταστάσεων. Αυτός, αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα χαρακτηρίζονται από τη φιλική τους φύση, τις συνεχείς κοινωνικές τους εξόδους αλλά και την όρεξή τους για καυτά κουτσομπολιά. Ο Σκορπιός, συγκριτικά, είναι πολύ πιο διακριτικός και προτιμά να έχει έναν μικρό κοινωνικό κύκλο.

Η σχέση μεταξύ ενός Διδύμου και ενός Σκορπιού μπορεί να είναι προκλητική λόγω των αντιθετικών τους χαρακτηριστικών και προσεγγίσεων στη ζωή. Ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός λαχταρά συναισθηματικό βάθος. Του αρέσει η ιδέα να μοιράζεται έναν μυστικό, οικείο κόσμο με τον εραστή του. Οι Δίδυμοι, από την άλλη, τείνουν να είναι λιγότερο συναισθηματικά εκφραστικοί. Συχνά εμφανίζουν μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, η οποία μπορεί να φαίνεται επιφανειακή στον Σκορπιό. Αυτή η διαφορά μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και δυσκολίες στη δημιουργία μιας βαθιάς σχέσης.

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη ότι είναι κτητικός, η οποία μπορεί να ενταθεί από την εξωστρεφή προσωπικότητα του Διδύμου. Η ανάγκη του Διδύμου για φλερτ και ανεξαρτησία, μπορεί να πυροδοτήσει τη ζήλια του Σκορπιού, δημιουργώντας ζητήματα εμπιστοσύνης. Για να επιβιώσει αυτό το ειδύλλιο, και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τις διαφορές τους, αντί να προσπαθούν να αλλάξουν ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος και Υδροχόος

Ο ευαίσθητος Καρκίνος θέλει να φροντίζει, να προσφέρει και να βοηθάει. Όταν πρόκειται για σχέσεις, ο Καρκίνος θέλει ασφάλεια και συναισθηματική σύνδεση. Εν τω μεταξύ, ο Υδροχόος είναι λιγότερο απασχολημένος με τα συναισθήματα - αυτά τα ζώδια του αέρα τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο σε πνευματικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ωστόσο, ο γοητευτικός Υδροχόος θα μπορούσε να αιχμαλωτίσει τη στοργή του ρομαντικού Καρκίνου. Ως ζευγάρι, ο Καρκίνος και ο Υδροχόος μπορεί να επιδιώξουν να ισορροπήσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, ο Υδροχόος είναι διαβόητα απόμακρος, κάτι που δεν προμηνύει καλό για τον συναισθηματικό Καρκίνο.

Οι συναισθηματικές διαφορές θα μπορούσαν να καταδικάσουν μια ένωση Καρκίνου-Υδροχόου. Η συναισθηματική ευαισθησία και η επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια συγκρούονται με την πνευματική ανάγκη του Υδροχόου για ανεξαρτησία. Για να λειτουργήσει εν τέλει αυτή η σχέση απαιτεί συνεργασία, ταπεινοφροσύνη και συμπόνια.

Λέων και Καρκίνος

Με κυβερνήτη τον ήλιο, η λάμψη του Λέοντα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Αυτά τα φανταχτερά ζώδια της φωτιάς ζουν για τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν είναι καθόλου επιφανειακά. Ζεστοί, πιστοί και προστατευτικοί, οι Λέοντες είναι εγγενώς αρκετά ρομαντικοί. Με τόσες πολλές γοητευτικές ιδιότητες, δεν είναι περίεργο που ο Λέων έχει πολλούς θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου του αξιαγάπητου Καρκίνου. Η προστατευτική φύση του Λέοντα ενώνεται με την επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια, ενώ ο Λέων λατρεύει την ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου. Επιφανειακά, μπορεί να φαίνονται σαν ένας τέλειος συνδυασμός. Ωστόσο, μπορεί να έχουν προβλήματα στην πορεία, λόγω των αντιθετικών τους στοιχείων. Ο Λέων, όντας ζώδιο της φωτιάς, είναι παθιασμένος, έχει αυτοπεποίθηση και αναζητά την προσοχή και τον θαυμασμό. Από την άλλη, ο Καρκίνος, ως ζώδιο του νερού, είναι ευαίσθητος, περιποιητικός και εκτιμά τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.