Όλα τα ζώδια ευνοούνται θετικά εκτός από 1 συγκεκριμένο - Ο Κώστας Λεφάκης μιλά για δυσκολία & διατάραξη της σχέσης σας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα ζώδια ευνοούνται θετικά εκτός από 1 συγκεκριμένο - Ο Κώστας Λεφάκης μιλά για δυσκολία & διατάραξη της σχέσης σας

Στο επίκεντρο της Κυριακής 17/9 θα βρεθούν οι ερωτικές σχέσεις για τα περισσότερα από τα 12 ζώδια. Ο Κώστας Λεφάκης λοιπόν, μεταφέρει όλο το κλίμα της ημέρας αλλά και ποιοι θα ευνοηθούν θετικά σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Τα ζώδια της Κυριακής 17/9 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα αισθηματικά σας και την κοινωνική σας ζωή. Εξελίξεις που αφορούν το μέλλον σας, σας ικανοποιούν, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε στις δάφνες σας ακόμα.

Δείτε επίσης: Σα να είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος - Το πιο τυχερό ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς

ΤΑΥΡΟΣ

Ανακαλύψτε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει η παρέα ενός καλού σας φίλου. Χαλαρώστε και χαρείτε την αποψινή βραδιά με ευχάριστα και αγαπημένα σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες οικονομικές εξελίξεις σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο ρυθμό εξόδων και δαπανών. Οι σχέσεις σας ωστόσο ακολουθούν μία πιο γρήγορη εξελικτική πορεία τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να ολοκληρώσετε μία σημαντική επιτυχία οικονομικής φύσεως. Πιθανόν να κλείσετε στα κρυφά μία σημαντική συμφωνία. Προσέχετε όμως τους όρους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί και να δεχτείτε τα απρόσμενα ερωτικά βέλη ενός φιλικού σας προσώπου. Εμπιστευτείτε την συμπεριφορά του, και ανοίξτε νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία επαγγελματική επιτυχία ή συμφωνία ενδέχεται να ολοκληρωθεί σύντομα και να δώσει μία νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας. Αξιοποιείστε τώρα τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για το άτομό σας, αν και εσείς δεν το ξέρετε. Φροντίστε να προβάλετε με ευστροφία τις ικανότητές σας. Φανείτε πιο καχύποπτοι σε κάποιες βαρύγδουπες υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας ευνοεί στο να σκεφτείτε ή και να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο σας. Ότι κάνετε θα είναι απόλυτα επιτυχημένο από αισθητική άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε τώρα με το σπίτι σας και προετοιμάστε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, που θα διευκολύνουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε και ασχοληθείτε περισσότερο με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μια καλή παρέα θα σας αναζωογονήσει. Δείξτε ψυχραιμία και προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας απασχολήσουν , αν επιδιώξετε να κάνετε κάποιες μυστικές επαφές και συζητήσεις. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σας αγχώνουν αλλά βρίσκουν την λύση τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Δύσκολη μέρα στις σχέσεις σας, και κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν σοβαρά μία σοβαρή σας σχέση. Προσέξτε το παρασκήνιο. Υποχρεώσεις τού σπιτιού σας εκνευρίζουν.

elle.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας 18-24/9

ΚΡΙΟΣ

Θέματα εργασίας και εν γένει πρακτικών συμφερόντων θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας συμφέροντα δυσανάλογα. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα θολώνει αρκετά το τοπίο γύρω σας και μπορεί να κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Ωστόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να καλλιεργείτε ελπίδες και προβλέπεται ότι το φθινόπωρο στην πορεία του, θα δικαιώσει πολλούς από εσάς. Στα οικονομικά σας φανείτε προνοητικοί. Στην επικοινωνία με το περιβάλλον διατηρήστε τη διαύγεια και την ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι λίγο έντονη στην διασφάλιση των κεκτημένων και των συμφερόντων σας. Η καλή όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει κάποιες εκκαθαρίσεις στο επαγγελματικό και προσωπικό σας περιβάλλον, γεγονός που βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σας βάζει σε σκέψεις για τη θέση που κρατήσατε σε ένα αισθηματικό ζήτημα και αν δείτε ότι κάνατε λάθος, το καλύτερο είναι να το αναγνωρίσετε. Κάποιοι θα διαπιστώσετε ότι το κοινωνικό σας περιβάλλον δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και δεν συμμερίζεται τις απόψεις σας. Προσπαθήστε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές που γίνονται και να εκσυγχρονίζεστε στον τρόπο που εργάζεστε και ζείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν αλλά νευρικές και συχνά αντίξοες. Ο άξονας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αναδιαμορφώνεται και διαταράσσεται. Μην ξεχνάτε την ιδιότητα του αγγελιοφόρου και του μεσολαβητή που σας διακρίνει. Αυτά τα δυο στοιχεία πρέπει να τα λειτουργήσετε στο έπακρο τώρα. Οικονομικά και ερωτικά μπορείτε να επηρεάσετε καταστάσεις, αλλά μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να παρεμβάλλεται ανεξέλεγκτα. Αισθηματικά, θέλετε και μπορείτε να οδηγήσετε την κατάσταση σε πιο ευχάριστη πορεία. Ήλιος και Πλούτωνας ανταμείβουν την εργατικότητά σας, ενώ είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και με ένα νέο αντικείμενο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές για εσάς οι επόμενες μέρες, με μεγάλη κινητικότητα στο περιβάλλον. Συχνά τα πνεύματα είναι ευνοϊκά αλλά δεν σας συμφέρουν οι παρεξηγήσεις. Μην δίνετε λαβή για ασχολία και μην αφήνετε τρίτους να υπεισέρχονται στα προσωπικά σας. Αποφύγετε τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και μην κάνετε επενδύσεις οι οποίες μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού σε περίπτωση αποτυχίας. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει το κλίμα στην οικογένεια, ενώ φέρνει και κάποια εμπόδια στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Οι πιο φιλόδοξοι, επιβάλλεται να είστε και πιο προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας είναι ευμετάβλητος και νευρικός. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει αποτελέσματα που άλλους ικανοποιούν και άλλους εξυπηρετούν είτε πρακτικά, είτε επικοινωνιακά. Η Αφροδίτη ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και αυτό θα φανεί άμεσα στις καθημερινές σας επιδόσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι διαθεσιμότητες συναισθημάτων και χρημάτων, καθώς η αντίθεση Ήλιου- Ποσειδώνα προκαλεί αναταράξεις σε αυτούς τους τομείς. Ο Άρης από τον Ζυγό σας ξεσηκώνει για ταξίδια και μετακινήσεις, συναντήσεις με νέους ανθρώπους και σας βοηθά να εξομαλύνετε λίγο τις επιπτώσεις από ένα προσωπικό σας ατόπημα.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επηρεάζεστε άμεσα από καθετί που συμβαίνει γύρω σας τις μέρες αυτές. Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει θέματα προσωπικά, αλλά και ζητήματα υγείας. Προσοχή σε ενοχλήσεις και δυσφορίες. Δυσκολίες και αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν, το καλό όμως είναι ότι γίνονται και εκκαθαρίσεις οι οποίες μπορεί να τρομάζουν αλλά αφήνουν τη συνέχεια της πορείας σας απαλλαγμένη από κάθε λογής χρεωστικούς λογαριασμούς. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι τι λέτε και τι κάνετε τώρα, ιδιαίτερα αν προσπαθείτε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας, ή αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους χρήσιμους για εσάς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας σημαίνει ότι οι εξελίξεις πληθαίνουν τις επόμενες μέρες, ενώ εσείς βρίσκεστε στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να αξιοποιήσετε καθετί που μπορεί να σας εξυπηρετήσει ή να σας ανεφοδιάσει, είτε στα επαγγελματικά σας συμφέροντα, είτε στην προσωπική σας ζωή. Θετικότερα θα είναι τα πράγματα και για τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα για όσους επιδιώκετε την ανανέωση. Κινηθείτε προσεκτικά, αλλάξτε στάση σε ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν και οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας, επιδιώκοντας ευκαιρίες βελτίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες παρουσιάζουν ενδιαφέρον στις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα. Αφορούν πιο πολύ του ελευθέρους επαγγελματίες αλλά δίνουν ευκαιρίες σε όλους να εκφράσετε ταλέντα και να προωθήσετε συμφέροντα. Κάποιοι θα ανακαλύψετε ένα παρασκήνιο και άλλοι θα έχετε μια είδηση που κρίνεται χρήσιμη. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα διαμορφώνει ένα ρευστό περιβάλλον γύρω σας και θα πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί. Οικονομικά μην πέφτετε σε παγίδες, ερωτικά φανείτε πιο συνεργάσιμοι και επικοινωνιακά αξιοποιήστε τόσο την αντίληψη όσο και την διαίσθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά δίνει δυνατότητες σε αρκετούς από εσάς να απαλλαγείτε από ένα παρασκήνιο που σας ταλαιπώρησε και από εμπόδια που σας καθυστέρησαν. Ο Άρης από τον Ζυγό σας επιτρέπει να είστε πιο διπλωμάτες και να διαπραγματευτείτε καλύτερα ένα ζήτημα που αφορά στην εργασία. Ερωτικά το κλίμα παραμένει έντονο, αλλά εξακολουθείτε να αντιστέκεστε σε δεσμεύσεις που επηρεάζουν άλλους τομείς της ζωής σας. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σας κρατά στην αίθουσα αναμονής για κάτι σπουδαίο το οποίο έχετε δρομολογήσει αλλά δεν έχει ακόμα ευδοκιμήσει. Μη χάνετε τον ενθουσιασμό σας και μην αφήνετε άλλους να χειρίζονται δικές σας, ζωτικές υποθέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες στις υποθέσεις σας, είτε κοινωνικές, είτε εργασιακές. Δεν μπορώ να πω ότι ευνοείστε αλλά μπορώ να πω ότι διευκολύνεστε. Συναισθηματικά δείξτε κατανόηση στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας, κοινωνικά επιμεληθείτε την εικόνα που θέλετε να δείξετε προς τα έξω, και ψυχολογικά στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις υποσχέσεις τρίτων. Ο Άρης από τον Ζυγό βοηθά να ξεπεράσετε ανταγωνιστές, να βρείτε λύση σε ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν και να κάνετε μια νέα αρχή, ή να λύσετε μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και για εσάς αλλά πιο εύκολα από ότι πριν. Εκείνο που πρέπει να υπερασπιστείτε είναι αυτά που κάνετε, δημιουργικά, και ότι επιδιώκετε κοινωνικά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα ενισχύει τον τομέα των σχέσεων σε όλο το εύρος του. Ο Άρης στο Ζυγό σας κάνει πιο επιδέξιους στην ευστοχία, όπου και αν έχετε επιλέξει να πετύχετε. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας και υποστηρίξτε ανθρώπους και καταστάσεις που σας εξυπηρετούν. Αισθηματικά μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος αυτή είναι λίγο δύσκολη και το έχετε ήδη νιώσει με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και την αντίθεση που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου. Υπάρχουν έτσι πολλοί παράγοντες που δεν σας αφήνουν περιθώρια να κινηθείτε τόσο άνετα όσο θα θέλατε. Ωστόσο εσείς πρέπει να συνεχίσετε να ασκείστε στην άμυνα, στην επιδίωξη της επιτυχίας και στην διατήρηση των κεκτημένων. Οικονομικά αποφύγετε να κάνετε λάθη καθώς θα έχουν δυσβάσταχτο κόστος. Αισθηματικά όμως εκφραστείτε θετικά και καλύψτε το χαμένο έδαφος του πρόσφατου παρελθόντος.

oroskopos.gr