7 ζώδια θα περάσουν υπέροχα, αλλά τα υπόλοιπα 5 άσχημα - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Οι τυχεροί και οι άτυχοι της Δευτέρας 18/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
7 ζώδια θα περάσουν υπέροχα, αλλά τα υπόλοιπα 5 άσχημα - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Δευτέρα 18/9 σήμερα, και ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις αστρολογικές προβλέψεις των 12 ζωδίων. Ποια από αυτά ευνοούνται και ποια θα έχουν άσχημες εξελίξεις σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας τους.

Οι σημερινές 18/9 προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και σας οδηγεί σε επιτυχίες. Έρωτες έρχονται από ξένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα μπορεί να σας παραπλανήσει σχετικά με μία νομική σας συμφωνία, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις υπογραφές σας. Αν ταξιδεύετε, ελέγξτε μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιο άτομο μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσει προβλήματα και να θίξει την αξιοπιστία σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί στις συμφωνίες σας και σε νομικές σας υποθέσεις.

Δείτε επίσης: Σα να είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος - Το πιο τυχερό ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Η διάθεσή σας είναι άριστη, και η μέρα προσφέρει ευκαιρίες που έχουν σχέση με ταξίδια ή με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερη ένταση επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σας, και σας φαίνεται αδύνατο να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποθέσεις σας. Κάντε προσεκτικά τις επιλογές σας, και μην εκνευρίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα που θα σας αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα για να μπορέσετε να πλησιάσετε τους τελικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες, μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά και της ανάγκης σας να ηρεμήσετε. Μία καλύτερη εποχή πλησιάζει για σας τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντική η μέρα σήμερα για την καριέρα σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια, αφού κάποια δεδομένα έρχονται για να σας βάλουν στην ευθεία. Αναγνωρίστε τα λάθη και τις ευθύνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σας, σας πιέζει, και εσείς προσπαθείτε να αποδράσετε και να χαλαρώσετε. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας, και προωθήστε πιο οργανωμένοι τα συμφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες οικονομικές εξελίξεις, που δεν πρέπει όμως να σας αγχώσουν. Το άμεσο μέλλον σας θα καλύψει τις όποιες ζημιές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας δώσει λύσεις στην δουλειά σας. Προωθείστε με αποφασιστικότητα τα συμφέροντά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα φιλικό άτομο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάποιες απόκρυφες καταστάσεις στην δουλειά σας. Ανακαλύψτε τι παίζεται πίσω από την πλάτη σας και χαράξτε σωστά την πορεία σας.

elle.gr

Οι προβλέψεις για τον πλανήτη

«Από το 2018 έως το 2025 διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025 και το 2024 έχει ακόμη πιο δύσκολα πράγματα. Η κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη είναι 2 παράγοντες που αλλάζουν τον κόσμο. Ο κόσμος μετά το 2030 θα έχει άλλη μορφή», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.

«Το 2030 με 2035 θα γίνουν οι μεγάλες μεταβολές που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νομισματικής συμπεριφοράς, συναλλαγές. Η δύσκολη εποχή μέχρι το 2025 έχει μια κλιμάκωση. Μετά το 2025 αποσυμφορείται και από το 2027 έρχεται η ύφεση των δυσκολιών και η χαλάρωση. Το δύσκολο είναι η φετινή χρονιά και άλλες δύο», είπε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει μετά από λίγο «Κάθε 84 χρόνια το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, που εκεί ο πλανήτης συμβολικά βρίσκεται σε πτώση, δονείται η Γη και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ζούμε ένα είδος προσομοίωσης παγκοσμίου πολέμου με άλλο τρόπο. Έχει μια δυστυχία η εποχή μας παρόμοια με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που δεν βλέπουμε σφαίρες και βόμβες να πέφτουν, βλέπουμε φαινόμενα άλλα».

Σχετικά με το οικονομικό ζήτημα, ανέφερε: «Θα είναι μεγάλο ζήτημα το 2024 και θα αρχίσει να λύνεται μετά τα μέσα του 2025. Από το 2035 μέχρι το 2050 θα αλλάξει όλος ο κόσμος. Μετά το 2050 δεν θα υπάρχουν κράτη, δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχουν σύνορα».