Δυο από τα 12 ζώδια θα περάσουν άσχημες καταστάσεις - Σημαντικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 21/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυο από τα 12 ζώδια θα περάσουν άσχημες καταστάσεις - Σημαντικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης στις αστρολογικές το προβλέψεις μιλά για τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα που φέρνει μπροστά γεγονότα που θα φέρουν χρήσιμες πληροφορίες. Ποια θα είναι λοιπόν τα ευνοημένα ζώδια της Πέμπτης 21/9;

Δείτε επίσης, τις αστρολογικές προβλέψεις μέχρι την Κυριακή 24/9!

Τα ζώδια σήμερα 21/9 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιες λύσεις σε προσωρινά σας προβλήματα. Ζητήσετε χάρες και εξυπηρετήσεις, ειδικά αν αυτές αφορούν ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα. Μείνετε ψύχραιμοι στις περιστάσεις και δείξτε αυτοσυγκράτηση. Τα νεύρα σας μπορεί να σας προδώσουν σε μία καίρια στιγμή της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας δώσει πολύ εποικοδομητικές συμβουλές. Αναγνωρίστε τα άτομα που σας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Κινηθείτε με εχεμύθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεχάστε τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας και προσπαθήστε να βγείτε να διασκεδάσετε. Το περιβάλλον σας αναζητάει την παρέα σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη ή και την αρωγή κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σας βοηθάει να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Η αναγνώριση στην δουλειά σας θα σας οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Άγχος μπορεί να σας διακατέχει σχετικά με τούς νέους στόχους που βάζετε στην ζωή σας. Μην αφήσετε την βαριά σας διάθεση να σας καθηλώσει. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να …ερωτευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίστε να δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, και προσέξτε τι λέτε και πού κινείστε. Συζητείστε ήρεμα με τους δικούς σας ανθρώπους, και αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας εικόνα θα σας βοηθήσει στην δουλειά σας. Η αναγνώριση θα σας βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σας. Το φιλικό σας περιβάλλον σας απασχολεί τώρα περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά σας τώρα, και έχετε την διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε περισσότερο. Κάντε το ανεπιφύλακτα. Κάντε μια εκδρομή το σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρώστε από τους ξέφρενους ρυθμούς των τελευταίων ημερών και προετοιμάστε καλύτερα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προωθείστε σήμερα σημαντικές επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδανική μέρα για να αποκομίσετε οφέλη από την επαγγελματική σας προβολή. Προωθήστε σημαντικές σας υποθέσεις και πιστέψτε στους στόχους σας. Μην είστε απρόσεκτοι στο οδήγημα σας.

elle.gr

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον Σεπτέμβρη

Κριός

Ο μήνας αυτός προβλέπεται επεισοδιακός, παράλληλα όμως επικοινωνιακός με ενδιαφέροντα γεγονότα στο στενό περιβάλλον. Η Αφροδίτη ευνοεί την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή, ενώ σας φέρνει ποικιλία ενδιαφερόντων και συναντήσεων. Η σύμπτωση και το απρόοπτο θα παίξουν ευεργετικό ρόλο σε μια καθημερινότητα με διαρκείς μεταβολές. Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων ορίζει μια νέα εποχή εξέλιξης και ευθυνών για τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς, προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε ότι αναλαμβάνετε καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα για το μέλλον.

Ταύρος

Τo πρώτο μισό του μήνα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας θέματα. Έχετε καταφέρει να δρομολογήσετε εξελίξεις σε σημαντικά σας ζητήματα και τώρα χρειάζεται να τις βάλετε σε λειτουργία. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σημαίνει ουσιαστική τύχη, αλλά ο Άρης από τον Ζυγό σας οδηγεί σε αντιθέσεις με το προσωπικό σας περιβάλλον. Κάποιοι εκεί σας πιέζουν να πάρετε πρωτοβουλίες, να υπερασπιστείτε δικά τους κεκτημένα και να κρατήσετε μια πιο ευνοϊκή στάση απέναντί τους. Το δεύτερο μισό, ο Δίας στο ζώδιό σας λειτουργεί προστατευτικά, με κάποιες καθυστερήσεις που θα αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες για το μέλλον.

Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβρης σας βοηθά να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να δώσετε ώθηση στα ενδιαφέροντα και στο συμφέρον σας. Παράλληλα σύμμαχοί σας παραμένουν η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο Άρης από τον Ζυγό. Κίνηση, συζητήσεις, νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Μην ξοδέψετε το χρόνο και την δραστηριότητα σας άσκοπα και φροντίστε να συναναστρέφεστε με τους ανθρώπους εκείνους που όχι μόνο σας καταλαβαίνουν αλλά μπορούν να αποδειχτούν και χρήσιμοι. Επαγγελματικά ανοίγονται ενδιαφέροντες ορίζοντες αλλά θα απαιτήσουν κόπο και ευσυνειδησία.

Καρκίνος

Ο μήνας αυτός φέρνει πολλά καλά αλλά και μερικές δυσκολίες κυρίως στο προσωπικό σας περιβάλλον. Ανάλογα με τη σπουδαιότητα του ζητήματος που σας απασχολεί γίνεστε υποχρεωτικά πιο ευέλικτοι εκμεταλλευόμενοι έγκαιρα τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Αισθηματικά έχετε λόγους να είστε ευχαριστημένοι. Αν δεν τους διακρίνετε, σημαίνει ότι η ανασφάλειά σας έχει χτυπήσει κόκκινο, ή ότι τα απωθημένα σας δεν έχουν καλυφθεί. Η υγεία δέχεται ευνοϊκές επιρροές και προβλέπεται αν αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το θέμα που σας απασχολεί. Τέλος οργανώστε καλά τυχόν ταξίδια, κατασκευές, μετακομίσεις ή έναρξη νέων δραστηριοτήτων .

Λέων

Είναι η περίοδος που θα σας απασχολήσει η πρόοδός σας σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να πορεύεται στο ζώδιό σας και να σας βοηθά να προβάλλεστε και να κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας. Ο Άρης αυξάνει τη διπλωματία και την αποτελεσματικότητά σας. Οι ιδέες σας κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά πρέπει εσείς να οργανώσετε τον τρόπο και το περιβάλλον που θα λειτουργήσουν. Αισθηματικά, κάποιοι δίνετε συνέχεια σε μια καλοκαιρινή γνωριμία, ενώ άλλοι τακτοποιείτε ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε τη σχέση σας. Εσείς που ετοιμάζεστε για σπουδές αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Παρθένος

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς εξελίσσεται με ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα καλύπτει τα νώτα σας και σας βοηθά να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σας, προκαλώντας άλλοτε την ανάγκη για έξοδα χωρίς αντίκρισμα και άλλοτε φέρνοντας απρόοπτα μικρά έσοδα. Κάποιοι καταφέρνετε να βγείτε από ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που πια δεν σας ενδιαφέρει και να αλλάξετε εργασία. Άλλοι καταφέρνετε να παρατείνετε τις διακοπές σας, ή να φεύγετε σε μικρές αποδράσεις. Οι περισσότεροι όμως είστε αισιόδοξοι για την τροπή που παίρνουν κάποια πράγματα.

Δείτε επίσης: Σα να είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος - Το πιο τυχερό ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και σας βοηθά να κερδίσετε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά οι περισσότερες θα αποδειχτούν χρήσιμες. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα βοηθά τους ελεύθερους με ευχάριστες γνωριμίες. Οι έχοντες σχέση βρίσκετε την χρυσή τομή και λύνετε κάποιες παρεξηγήσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να βελτιώσετε καταστάσεις στους κρίσιμους τομείς της ζωής σας, θυμηθείτε ότι, όλοι οι μεγάλοι πλανήτες είναι σε ανάδρομη πορεία και γι αυτό προχωρήστε ένα βήμα τη φορά!

Ζώδια Σεπτέμβρη

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ανακουφιστικός αλλά ορισμένες στιγμές θα αποδειχτεί και λίγο ζόρικος. Η Αφροδίτη επιμελείται την δημόσια εικόνα σας και σας βοηθά να κάνετε καλύτερους ελιγμούς στα επαγγελματικά σας. Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει συχνά τον συναισθηματικό σας κόσμο και παράλληλα σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μην ξεχνάτε πως έχετε το ταλέντο να επιτυγχάνετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το βάλετε στόχο. Αισθηματικά καλείστε να προσέξετε περισσότερο έναν άνθρωπο που σας αγαπά και να επιβεβαιώσετε τα δικά σας αισθήματα απέναντί του.

Τοξότης

Το πρώτο μισό του μήνα σας θέλει εύστοχους στις επιδιώξεις σας, αλλά όχι υπερβολικούς. Αρκετοί θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε ασάφειες που χρονίζουν και άλλοι θα επιχειρήσετε τα πρώτα βήματα μιας σειράς αλλαγών που θα σημαδέψουν τον επαγγελματικό τομέα στο προσεχές μέλλον. Τα αισθηματικά σας από την άλλη δέχονται θετικές επιρροές από την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε δυσκολίες και να πάρετε δίκαιες αποφάσεις. Καλοί οιωνοί προμηνύονται σε σπουδές, νέα σταδιοδρομία, ταξίδια και μετακινήσεις. Ένα μικρό διάστημα προσαρμογής κρίνεται αναγκαίο.

Αιγόκερως

Ο μήνας σας βοηθά να αναδιοργανωθείτε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Παραδεχτείτε τυχόν αστοχίες του παρελθόντος και ξεκινήστε τις προσπάθειες από άλλο σημείο. Το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ το δεύτερο προβλέπεται πιο αποτελεσματικό. Αισθηματικά βρίσκετε τρόπο να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σκοπέλους. Νέες γνωριμίες προβλέπονται για τους ελεύθερους γι αυτό μην αρνείστε προσκλήσεις και μη μένετε αδρανείς στο σαλόνι σας. Το απρόοπτο θα έχει ευχάριστη κατάληξη, αρκεί να μην βάλετε τη λογική σας να δίνει εξηγήσεις σε ότι σας συμβαίνει.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο Λέοντα συμβάλει για μια αισθητή αποκατάσταση στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αποφασίστε να γίνετε πιο πρακτικοί στα καθημερινά σας προβλήματα. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εσείς παραμένετε στην διάθεση μιας ονειροπόλησης, ενώ ο ρυθμός των γεγονότων γίνεται όλο και πιο νευρικός. Μην είστε έτοιμοι να διακηρύξετε ότι το χρήμα δεν είναι το παν, μη χάνετε ευκαιρίες, μην αμελείτε εκκρεμότητες και μη ξεχνάτε το πορτοφόλι σας ανοικτό. Ερωτικά μπορεί να μην ζήσετε την πλήρη ικανοποίηση αλλά οι καλές στιγμές θα είναι περισσότερες.

Ιχθύες

Σχέσεις προσωπικές, συνεργασίες κάθε είδους και καριέρα είναι τομείς που πρέπει να τους προσέξετε και να τους επιμεληθείτε. Είναι αλήθεια πως αρχίζει μια νέα μεγάλη περίοδος για τη ζωής σας, όπου η εργασία σας θα έχει την πιο μεγάλη σημασία από κάθε τι άλλο. Η απόδοσή σας θα καθορίσει την μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις, ενώ ο Δίας στον Ταύρο συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την δημοτικότητα, την ευελιξία σας στα δύσκολα και σας επιτρέπει να βλέπετε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων που σας αφορούν!

oroskopos.gr