Σε δύο μέρες ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό: Αυτό το ζώδιο επηρεάζει πρώτο!

Ποιος είναι άραγε ο τυχερός;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Το καλό σενάριο είναι παλιές αγάπες να ανταμώσουν, να επικοινωνήσουν με όμορφα λόγια, να διώξουν μακριά κάθε μαύρο σύννεφο, να φτιάξουν χαμόγελα και υπέροχα συναισθήματα. Ας υποθέσουμε πως δίνετε μια ευκαιρία ακόμα σε μερικές ψυχές εκεί έξω, ή να συνεχίσουν από εκεί που τα άφησαν, ή να βάλουν ένα τέλος, ειρηνικό! Ότι τελειώνει δε χρειάζεται να καρβουνιάζει. Ας μεταμορφώνεται σε μια γλυκιά ανάμνηση. Εκκαθάριση συναισθηματική λοιπόν!

Το κακό σενάριο είναι ο Πλούτωνας να βάλει το χεράκι του και να αποκαλύψει, έρωτες από συμφέρον; Σχέσεις κρυφές που μόνο πόνο και καταστροφή φέρνουν; Ιδιαιτερότητας ανθρώπων πέρα κάθε υποψίας; Σκάνδαλα που θα μείνουν στην ιστορία; Ένοχα μυστικά που μόνο ντροπή φέρνουν;

Ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά σε 2 μερούλες θα είναι στον Ζυγό! Χαρωπό και αισιόδοξο το φως του, τυφλώνει θα έλεγα αρκετοί εκεί έξω θα θελήσουν να πουν την αλήθεια. Να κάνουν μια εξομολόγηση. Λέτε να είναι ερωτική; Πάντως δεν είναι κακό να εκφραστούν μερικά συναισθήματα, να βγουν προς τα έξω.. να τα πάρει ο αέρας.. Να τα εξανεμίσει..

Ποιος θα το τολμήσει; 1ος και καλύτερος ο... διαβάστε την συνέχεια εδώ!