Ευχάριστα νέα για Καρκίνους, Παρθένους και... - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα προσωπικά των ζωδίων

Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για Καρκίνους, Παρθένους και... - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα προσωπικά των ζωδίων

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη σήμερα Τρίτη 26/9 οι σχέσεις δοκιμάζονται μέσα από κάποια αναπάντεχα περιστατικά. Ο γνωστός αστρολόγος που έχει ήδη αναφέρει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, αποκάλυψε ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι χαμένοι της ημέρας.

Τα ζώδια σήμερα 26/9 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ένας έντονος ερωτισμός που σας διακρίνει σήμερα μπορεί και να σας βάλει σε μπελάδες. Πολύ προσοχή χρειάζονται παράλληλα οι χρηματοοικονομικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να δείξετε τα προσόντα σας και να δημιουργήσετε. Η μέρα ευνοεί έρωτα και χρήμα, αλλά και τυχερά παιγνίδια. Πάρτε κάποια ρίσκα τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ταξιδέψετε τότε θα αποκομίσετε μία σπάνια εμπειρία. Πνευματικές αναζητήσεις σας ανοίγουν ένα παράθυρο στην ζωή σας. Νομικές υποθέσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται τα αισθηματικά σας, και μία σχέση σας τώρα μπορεί να έχει μακροχρόνιες προεκτάσεις. Δείξτε υπευθυνότητα στην συμπεριφορά σας και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ

Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις σας στην δουλειά σας. Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς. Αποφύγετε ωστόσο σήμερα τις πολλές οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, και σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τις αισθηματικές σας αναζητήσεις. Μιλήστε με θάρρος στον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι σας σήμερα σας απασχολεί έντονα, και ίσως σκέπτεστε για κάποια χρηματοδότηση για κάποιες επεκτάσεις. Οι μέρες αυτές στην αλλαγή του μήνα ευνοούν τέτοια εγχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα στο σπίτι σας σε οικογενειακά θέματα. Μην είστε εριστικοί με τους άλλους και φροντίστε να δείτε και τις δύο όψεις τού νομίσματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, και θα διαπιστώσετε ότι ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται για σας τώρα. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μία δύσκολη απόφαση σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φροντίστε να βγείτε έξω και να επικοινωνήσετε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες για να εκφράσετε τις απόψεις σας, και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε λύσεις σε οικονομικά θέματα, ή να ξεκινήσετε μία καινούργια συνεργασία. Οι άλλοι δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί απέναντί σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πάλι σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε με άνεση, αρκεί να μην βιαστείτε τώρα να κάνετε άστοχες ενέργειες.

elle.gr

«Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025...»

«Από το 2018 έως το 2025 διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025 και το 2024 έχει ακόμη πιο δύσκολα πράγματα. Η κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη είναι 2 παράγοντες που αλλάζουν τον κόσμο. Ο κόσμος μετά το 2030 θα έχει άλλη μορφή», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.

«Το 2030 με 2035 θα γίνουν οι μεγάλες μεταβολές που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νομισματικής συμπεριφοράς, συναλλαγές. Η δύσκολη εποχή μέχρι το 2025 έχει μια κλιμάκωση. Μετά το 2025 αποσυμφορείται και από το 2027 έρχεται η ύφεση των δυσκολιών και η χαλάρωση. Το δύσκολο είναι η φετινή χρονιά και άλλες δύο», είπε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει μετά από λίγο «Κάθε 84 χρόνια το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, που εκεί ο πλανήτης συμβολικά βρίσκεται σε πτώση, δονείται η Γη και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ζούμε ένα είδος προσομοίωσης παγκοσμίου πολέμου με άλλο τρόπο. Έχει μια δυστυχία η εποχή μας παρόμοια με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που δεν βλέπουμε σφαίρες και βόμβες να πέφτουν, βλέπουμε φαινόμενα άλλα».

Σχετικά με το οικονομικό ζήτημα, ανέφερε: «Θα είναι μεγάλο ζήτημα το 2024 και θα αρχίσει να λύνεται μετά τα μέσα του 2025. Από το 2035 μέχρι το 2050 θα αλλάξει όλος ο κόσμος. Μετά το 2050 δεν θα υπάρχουν κράτη, δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχουν σύνορα».