Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Kenrick Mills / Usplash
Kenrick Mills / Usplash

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου (δείτε επίσης το πιο τυχερό ζώδιο του Οκτωβρίου).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Μετά από έναν θυελλώδη κύκλο γύρω από τα οικονομικά και τις σχέσεις σας, μπαίνετε τώρα σε έναν ολοκαίνουργιο μήνα που υπόσχεται ανάπτυξη και επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάσιμη ενέργεια που μπορεί να εμπόδιζε τις εκδηλωτικές σας ικανότητες, τώρα διαλύεται… επιτρέποντάς σας να μπείτε σε μια φάση κοσμικής επιτυχίας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν τον τελευταίο καιρό περάσατε δυσκολίες, ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tο μόνο πράγμα που μπορεί να σας πτοήσει είναι ο εαυτός σας

ΛΕΩΝ

Mείνετε συγκεντρωμένοι και αγκαλιάστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Tα αστέρια πυροδοτούν θετικές αλλαγές στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας για να σκεφτείτε το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτρέψτε στις καλύτερες ιδέες σας να ζωντανέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αναρωτιέστε πώς να χτίσετε το μέλλον που θέλετε, λίγη γαλήνη και ησυχία θα σας βοηθήσει πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο που αντηχεί στην καρδιά σας, είναι απίστευτο πώς το σύμπαν βοηθάει να φέρετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας τρόπος για να αποφύγετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο, είναι να πάρετε τα πράγματα αργά και να είστε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν παίρνετε απόφαση να ακολουθήσετε την καρδιά σας, οι άνθρωποι στηρίζουν εσάς και την απόφασή σας.

Αυτά τα 3 ζώδια βιώνουν συχνά περίεργα γεγονότα

Κριός

Ως Κριός, έχετε μια ασυνήθιστη ικανότητα να αισθάνεστε πράγματα που θα συμβούν πριν καν συμβούν. Αυτό το δώρο είναι σημαντικό γιατί βιώνετε συχνά περίεργα γεγονότα στη ζωή σας. Είτε πρόκειται απλώς για συμπτώσεις, για deja vu ή ακόμα και για κάρμα, αυτά τα περίεργα γεγονότα συχνά ...έρχονται και σας βρίσκουν.

Τοξότης

Όπως ο Κριός, έτσι και ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι είναι θαρραλέοι, πνευματώδεις και αυθόρμητοι. Τα ζώδια της φωτιάς είναι πιο ανοιχτά στο να ενεργούν πρώτα και να σκέφτονται μετά. Δεδομένου ότι είστε ζώδιο της φωτιάς, είναι τόσο σημαντικό να κρατάτε υπό έλεγχο τα φλογερά σας ένστικτα. Το κάρμα μπορεί να μπει στον πειρασμό να σας ακολουθήσει. Είναι σημαντικό μερικές φορές να σκέφτεστε πρώτα και να ενεργείτε μετά.

Ζυγός

Όσοι γνωρίζουν ή είναι κοντά σε έναν Ζυγό συνειδητοποιούν ότι μπορούν να είναι χαρισματικοί, αλλά έχουν και ισχυρές πεποιθήσεις. Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύουν την ισορροπία και την αρμονία στον ζωδιακό κύκλο. Στόχος τους είναι να είναι δίκαιοι και ισότιμοι. Ενώ προσπαθούν για ισορροπία, μπορεί περιστασιακά να γίνουν επικριτικοί. Μπορεί να αντιδράσουν ή να γίνουν αμυντικοί και μπορεί να τυφλωθούν από την προστατευτική τους φύση κρίνοντας ένα άτομο πριν μάθουν την όλη ιστορία. Αυτή η επικριτική ενέργεια μπορεί να είναι επιζήμια για έναν Ζυγό. Ως Ζυγός, μερικές φορές βιώνετε τον απόηχο των σφαλμάτων κρίσης σας, που μπορεί να συνοψίζονται σε περίεργα γεγονότα. Σύμπτωση ή κάρμα, είναι σημαντικό να ενεργείτε προσεκτικά και να προσπαθήσετε να σταματήσετε τον εαυτό σας πριν κρίνετε γρήγορα τους άλλους.

Πηγή: e-radio.gr