«Στις 28/10...» - Στο μάτι του Κυκλώνα Ταύροι, Λέοντας και 2 ακόμη ζώδια

Μέρα που ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο, μέρα που έχει Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό τώρα θέλω να γράψω για τον Άρη στον Σκορπιό, μιας που νιώθω τις μαγικές του τις ενέργειες, τόσο έντονα, που θέλω να τραβήξω τις κοτσίδες μου! Κάθε μέρα το σύμπαν μου ανεβάζει την πίεση στα ύψη, είναι και τα γεγονότα τέτοια, δε θέλω και πολύ η Ταυρίνα, για να τρελαθώ!

Εντάξει δεν μπορώ να πω, μια που μπήκε ο Άρης στον Σκορπιό, μια που τον αγκάλιασε ο ανάδρομος Κρόνος από τους Ιχθύες. Καλή επιρροή, θετική, κυρίως για τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα. Ύπουλη αγκαλιά, εξομολογούμαι, γιατί η αλήθεια είναι, πως για δυο εβδομάδες, ο Άρης και ο Κρόνος, συνεργάζονται, δίνουν ευκαιρίες, είναι καλοί ακροατές, υπάρχει μπόλικο από αυτό που λέμε.. yes sir, yes madam. Κατά βάθος όμως, παρατηρούν και γνωρίζουν τους αληθινούς μαχητές της ζωής από εκείνους που προσποιούνται.. Ο Άρης άλλωστε πάντα σηκώνει κάποιο χαλί, φανερώνει εκείνα που θάβουμε διαρκώς, θέλει τα πάντα όλα στο πιάτο. Ζόρικο για όσους έχουν ένοχα μυστικά!

Στις 28/10, δε ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί, φαντάζομαι πως θα βγουν τα ξίφη, θα προκύψουν γεγονότα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Μέρα που ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο, μέρα που έχει Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, μέρα που θα φάμε τα μουστάκια μας και λίγα λέω!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και... διαβάστε περισσότερα εδώ.