Κριοί, Δίδυμοι και... - Τα 6 πιο άτυχα ζώδια του Νοεμβρίου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κριοί, Δίδυμοι και... - Τα 6 πιο άτυχα ζώδια του Νοεμβρίου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για πολλά γεγονότα που θα συμβούν από αρχές μέχρι τέλος του Νοεμβρίου, στις μηνιαίες αστρολογικές του προβλέψεις. Παράλληλα ανέφερε τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια των επόμενων 30 ημερών...

Αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Νοέμβρη

Κριός

Ο Νοέμβριος θα είναι σημαντικός αλλά και δύσκολος. Οι συνέπειες των εκλείψεων που προηγήθηκαν θα τον σκιάσουν μέχρι τις 12. Οι αποφάσεις που θα πάρετε πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Επαγγελματικά αλλάζουν οι συνθήκες, ενώ τα αισθηματικά οξύνονται. Κάτι που θα σας απασχολήσει θα είναι το οικονομικό, όπου η εύρεση λύσεων στα θέματά σας θα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, προτιμήστε μετά τις 15. Ο Άρης στον Σκορπιό εφοδιάζει το δυναμισμό σας, αλλά οι υπόλοιποι παράγοντες σας υποχρεώνουν να κοπιάζετε και να μοχθείτε συχνά.

Δείτε επίσης: Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη για 11 ζώδια - Αυτό είναι το ένα τυχερό της εβδομάδας (30/10-5/11)

Ταύρος

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι προτιμότερο να είστε συντηρητικοί και υπομονετικοί, τόσο στο χώρο της εργασίας, όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα. Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό θα δοκιμάσει τις ερωτικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Οι δυσκολίες που θα ζήσετε είναι βιώσιμες και θα τις ξεπεράσετε. Τελειώνοντας ο Νοέμβριος ανοίγει ένα καινούριο πιο ευχάριστο κεφάλαιο σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο Ουρανός μπορεί να ταράζει τα νερά των σχέσεών σας με τους άλλους, αλλά η παρουσία του Δία στον ίδιο χώρο σας βοηθά με λύσεις ή πολιτισμένες συνεννοήσεις. Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα υγείας είναι πρέπον να μην αφήσετε στην τύχη τους μικρές, ή μεγαλύτερες ενοχλήσεις.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Βομβαρδισμός γεγονότων το Νοέμβρη - Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέχουν

Δίδυμοι

Μεταβατικός και αρκετά φορτισμένος προβλέπεται ο Νοέμβριος για τους περισσότερους από εσάς. Ήλιος και Άρης στον Σκορπιό θα δώσουν έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στο αντικείμενο της δουλειάς και τις συνθήκες εργασίας σας. Ωστόσο η Αφροδίτη στο Ζυγό, ολοκληρώνει συνεργασίες, τονίζει τη δημοτικότητά σας και κάνει πιο έκδηλες και αναγνωρίσιμες τις δημιουργικές, ή τις επιχειρηματικές σας επιδόσεις. Όσο και αν σας κούρασαν, ή σας τρόμαξαν κάποιες μεταβολές, πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητες και δίκαιες για όλους, γιατί αποδίδουν τα αποτελέσματα μιας στάσης ζωής και σας υποχρεώνουν σε μια συνέπεια με τον εαυτό σας που πρέπει κάποτε να δεχτείτε όπως είναι και να τον αξιοποιήσετε σωστότερα.

Καρκίνος

Παρά τις αρκετές δυσκολίες, οικογενειακές και αισθηματικές, που αντιμετωπίζετε, γρήγορα θα δείτε την κατάσταση να βελτιώνεται επαγγελματικά και οικονομικά. Σαφώς, πρέπει να κοπιάσετε γι αυτό. Μερικοί θα υποχρεωθείτε να αποφασίσετε οριστικά για μια σχέση σας, που σας δημιουργούσε αρκετά προβλήματα. Είναι καιρός να δεχτείτε την κατάσταση όπως είναι, ή να την διαλύσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι που νομίζετε ότι θα σας ταλαιπωρήσει λιγότερο. Ουσιαστικά, αρχίζει τώρα μια περίοδος ερωτικών αναζητήσεων για τους αδέσμευτους και για τους παντρεμένους, ένα διάστημα που ο γάμος τους θα ανανεωθεί, με έναν απόγονο, ή με κάποιον άλλο τρόπο.

Λέων

Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας, ή ένα νομικό θέμα. Προσέξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας, ή συμφωνίας και μην είστε αφηρημένοι, ή απερίσκεπτοι, όταν ασχολείστε με μηχανές, ή οδηγείτε. Παράλληλα, ένα επεισόδιο στον οικογενειακό χώρο θα σας απασχολήσει έντονα. Αυτές είναι οι στοιχειώδεις προφυλάξεις γι αυτό τον μήνα, που θα βοηθήσει να περάσετε σε μια άλλη φάση ζωής, προσαρμόζοντας τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας σχέδια στο κλίμα που κυριαρχεί. Τα οικονομικά σας απαιτούν συντηρητικό χειρισμό, αγορές και καινούρια έξοδα καλό θα ήταν να αναβληθούν για αργότερα. Στο μεταξύ, μια νέα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει, αλλά αφήστε αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να πάρετε μια σταθερή θέση απέναντί της.

Παρθένος

Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αποφασίστε να δεχτείτε και να αντιμετωπίσετε σωστά μια αλλαγή που έχει γίνει στη ζωή σας. Μην αφήνετε τρίτους να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σας καινούριοι δρόμοι. Για πολλούς, αρχίζει από τον μήνα αυτό μια καινούρια περίοδος ζωής με γεγονότα που ετοιμάζονταν από καιρό, ακόμα και αν δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε να τα δείτε. Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες στα οικονομικά σας, να μην παραμελείτε την εργασία σας και να μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς ώριμη σκέψη. Η νευρικότητα και το άγχος σας οφείλονται σε αυτή τη μεταβατική ψυχολογική κατάσταση και θα εξανεμιστούν μόλις αποδεχτείτε την καινούρια πραγματικότητα της ζωής σας.

Ζυγός

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σας δείξει ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σας δυσκολίες και θα αλλάξει την ψυχική σας κατάσταση, ωθώντας σας να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες, που θα τονίσουν τη χαμένη αισιοδοξία, αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά οικογενειακά ζητήματα που είναι δύσκολα να ξεπεραστούν προς το παρόν. Μην αφήνεστε παθητικά στα άγχη σας και μην είστε ανυπόμονοι ή παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας. ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας και να αναθεωρήσετε μερικές από τις απόψεις σας για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σκορπιός

Το άγχος σας έχει ενταθεί, ενώ η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα και θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αυτό το μήνα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη δράση και τη συμπεριφορά σας στους βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά και τη σύμπτωση γεγονότων που μπορεί να σας φέρουν διλήμματα, ή φόβους, τόσο για την πορεία μιας σχέσης, όσο και για το μέλλον μιας δουλειάς. Η συνύπαρξη Ουρανού και Δία στον Ταύρο και η επιρροή της στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους, γίνεται μεγαλύτερη και πιο επεισοδιακή. Ελέγχετε λοιπόν τα λόγια σας, τις αντιδράσεις σας και γενικότερα τις πράξεις σας.

Τοξότης

Ζώδια Νοεμβρίου μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Αρκετά έντονος και κουραστικός προβλέπεται ο Νοέμβριος. Η εργασία αλλά και τα γεγονότα στο εξωτερικό περιβάλλον θα επηρεάσουν συχνά το πρόγραμμα, αλλά και τη διάθεσή σας. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να βελτιώνεται, ή να γίνεται αφορμή να κάνετε κάτι επαναστατικό ή καινοτόμο σε γενικότερη κλίμακα. Οικονομικά προσέξτε κι εσείς όπως όλοι. Ο Άρης στο Σκορπιό θα δημιουργήσει παρασκηνιακές αναστατώσεις και θα σας βάλει σε υποψίες για κάποιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα στηρίξει την αισθηματική σας ζωή, αλλά θα απαιτήσει και το αντίτιμο για κάθε νέα κατάκτηση, ή απόλαυση.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε ψυχικό αναβρασμό γιατί πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια καινούρια πραγματικότητα, κυρίως κοινωνική και οικονομική. Ο Άρης στον Σκορπιό διατηρεί τις δυσκολίες με συνεργάτες, ή και συγγενείς. Ενδεχομένως και σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες, διαταράσσει τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας ή να δείτε από άλλο οπτικό πρίσμα τα αισθηματικά σας. Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα και τον περισσότερο χρόνο θα τον καταναλώσετε στο εξωτερικό περιβάλλον, επομένως, μένει λίγος χρόνος για εσάς. Τα αισθηματικά δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά και πάλι δεν σας ικανοποιούν. Ίσως να είναι δύσκολο να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τώρα, γιατί σας κουράζουν τα καθημερινά προβλήματα. Αλλά και μόνο η προσπάθεια μιας αλλαγής, θα σας ανανεώσει!

Υδροχόος

Φανείτε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και υπεύθυνοι στις διεκπεραιώσεις των επαγγελματικών καθηκόντων. Ο Άρης στον Σκορπιό μαζί με τον Ήλιο σας βοηθούν να ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις και να κερδίσετε το χρόνο που εξανεμίστηκε στην εργασία. Οι επιδόσεις σας βελτιώνονται, ο ρυθμός της εργασίας σας αλλάζει και οι ευθύνες θα μεγαλώσουν μαζί με την πρόοδό σας. Σ αυτή τη μεταβατική περίοδο, που υποχρεώνει σε ουσιαστικές αλλαγές, στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, προσπαθήστε τώρα να μην κάνετε τίποτα βιαστικό, ή απερίσκεπτο, αλλά να υπολογίζετε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας. Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, μια ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, μια αλλαγή κατοικίας ή εργασίας, είναι από τα πιο πιθανά που μπορεί να συμβούν. ΄Όσο απροετοίμαστους ψυχολογικά και αν σας βρει κάτι τέτοιο, μη ξεχνάτε ότι θα είναι για το καλό σας!

Ιχθύες

Τα αισθηματικά σας θα περάσουν μια καινούρια περίοδο έντασης που οφείλεται κυρίως στον εκνευρισμό και στην κούραση σας. Ωστόσο θα υπάρξουν καλές στιγμές για άλλους τομείς, όπως η διευθέτηση νομικών ή περιουσιακών υποθέσεων, η καλύτερη επίδοση στις σπουδές και η πραγματοποίηση ταξιδιών. Είναι μεγάλη η ανάγκη σας να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές, αναπροσαρμόζοντας τη θέση σας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο, γενικό κλίμα. Αν καθυστερήσετε να το κάνετε, η κατάσταση θα σας υποχρεώσει. Στο μεταξύ, γύρω σας, αυτή την περίοδο επικρατεί σύγχυση και είναι πιθανό να μεγαλώσει με παρεξηγήσεις, ή σχόλια που θα κυριαρχήσουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Η φυσική σας κατάσταση είναι λίγο εύθραυστη γι αυτό προφυλαχθείτε και μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Φανείτε συνετοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και προνοητικοί στο οικογενειακό περιβάλλον!

oroskopos.gr

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

Η Βάσια Μαυράκη, αφού απάντησε αναλυτικά στο YOU στην ερώτηση αν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος - που όλοι λένε - έρχεται (δείτε εδώ όσα είπε) μίλησε και για το πως ο Ανάδρομος Δίας επηρεάζει το κάθε ζώδιο μέχρι τις 31/12/2023.

Ο Ανάδρομος Δίας σε προσωπικό επίπεδο

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

Ο Δίας ανάδρομος στον Ταύρο θα ξυπνήσει την απληστία μας και τις υλικές μας ανάγκες. Θα μας κάνει να αποφασίσουμε με μόνο άξονα το δικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ικανοποίηση. Ενδέχεται να μας οδηγήσει σε σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές που θα μας βγάλουν από την πεπατημένη. Η σοφή μας πρόνοια θα πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάθε τρόπο και να φανούμε φειδωλοί σε κάθε είδους ξοδέματα μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2023.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα ενισχύσει τις ηθικές σας αξίες και θα σας θυμίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα θέματα του αυτοσεβασμού σας στις αρχές του 2018. Μην υποκύψετε στη γοητεία της πλουσιοπάροχης ζωής και των αυξημένων εξόδων γιατί αργότερα θα καταλάβετε πως οι υπερβολικές σας κινήσεις σας έβαλαν σε μονοπάτια που δεν μπορείτε μα ακολουθήσετε. Τώρα θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε και να προσπαθήσετε να τα χαρείτε με σύνεση και οικονομία. Η συναισθηματική και η οικονομική αποταμίευση θα αποτελέσουν τη συνταγή της προσωπικής σας ευτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Δία στο δικό σας ζώδιο μέχρι το τέλος του χρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα σας. Η ευνοϊκή επιρροή του δε θα σταματήσει ακόμη και αν αισθάνεστε πως επιβραδύνονται οι ρυθμοί σας. Απλώς θα παίρνετε τις αποφάσεις σας μετά από ωριμότερη σκέψη και θα αφήνετε το χρόνο να φέρνει τις λύσεις χωρίς βιασύνη. Στη διάρκεια της αναδρομής του στο δικό σας ζώδιο θα μειώσετε την ανάγκη σας για επίδειξη πλούτου και άνεσης, θα δείξετε μεγαλύτερη ταπεινοφροσύνη και θα σταθείτε με πιο κριτικό μάτι… απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό θα σας οδηγήσει σε… διορθωτικές κινήσεις. Θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθιά συναισθήματα και τους ανομολόγητους φόβους σας και να κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση που τόσο καιρό αποφεύγετε. Ιδιαιτέρως οι Δίδυμοι του Μαΐου που έχετε να διαχειριστείτε και την πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς επιβάλλεται να φροντίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο μπορεί να ξυπνήσει και παλιούς φόβους που κοιμούνται στην ψυχή σας. Όσο κρατήσει η αναδρομή του δώστε σημασία στα όνειρα σας γιατί η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών, κυρίως. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους ενδέχεται να αξιολογηθεί εκ νέου και να πάψετε πια να βρίσκετε ενδιαφέρον σε «κύκλους» που μέχρι τώρα θεωρούσατε απαραίτητη τη συμμετοχή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι σας ταιριάζει περισσότερο σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο και να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την αναδρομή του Δία στον Ταύρο σχέσεις ερωτικές ή φιλικές του παρελθόντος μπορεί και πάλι να εμφανιστούν στη ζωή σας απαιτώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σας και πρωτίστως την κοινωνική σας εικόνα. Σε περίπτωση που στο παρελθόν έχουν υπάρξει θέματα που θα μπορούσαν να θίξουν την προσωπικότητα σας ή να αμαυρώσουν την κοινωνική σας εικόνα, η αναδρομή του Διός στον Ταύρο θα μπορούσε να τα επαναφέρει στο προσκήνιο. Δεν είναι τώρα η στιγμή και μέχρι το τέλος του χρόνου που θα πρέπει να χάσετε δυνατούς συμμάχους. Ιδιαιτέρως οι Λέοντες του Ιουλίου που βάλλεστε από την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου προσπαθήστε να εξαλείψετε κάθε κίνδυνο έκθεσης σε αρνητική δημοσιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο έχει μια εξαιρετική θέση γιατί μπορεί να σας ωθήσει σε αυτά τα ταξίδια του σώματος, του μυαλού και της ψυχής που είχατε αναβάλλει από τις αρχές του 2023. Ο χαρακτήρας του ανάδρομου Δία θα είναι εκπαιδευτικός και θα θέλει να σας υπενθυμίσει τρόπους βελτίωσης γνώσεων και πνευματικής επέκτασης. Αν στο άμεσο παρελθόν είχατε διεκδικήσει επαγγελματικές θέσεις ή είχατε στείλει βιογραφικά που έχετε ξεχάσει, ενδέχεται μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρετε αυτές τις απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών και σε θέματα εργασιακά ή επεκτάσεις επιχειρήσεων με συμφέροντα στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός που θα μεγαλώσει τις «εικόνες» προκειμένου να σας κάνει να δείτε τις κρυμμένες λεπτομέρειες. Θα μεγαλώσει κυρίως ότι έχει να κάνει με τα πάθη, τις ζήλιες και τις εμμονές σας. Αν αυτό το διάστημα αισθάνεστε ψυχολογικά επιβαρυμένοι λόγω προσωπικών, επαγγελματικών, ή οικονομικών σας προβλημάτων θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου τουλάχιστον. Αποφύγετε να βιώνετε ενοχικά τις καταστάσεις και αν το κρίνετε απαραίτητο αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να διαχειριστείτε την πίεση αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θέλει να σας ενεργοποιήσει στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και στον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε. Θα σας φέρει χρονικά πίσω, σε αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και που αφορούσαν στη συνέχιση ή όχι των σχέσεων σας είτε είναι συζυγικές, συντροφικές ή συνεταιριστικές. Τώρα, με την αναδρομή του θα σας δώσει δεύτερες ευκαιρίες «αναψηλάφησης» καθώς ενδέχεται να επιστρέψουν άνθρωποι που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και είχαν αφήσει ανοιχτούς τους Καρμικούς λογαριασμούς που σας ένωναν. Μη βιαστείτε, έχετε περιθώριο να αποφασίσετε μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει πάνω από όλα να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας. Το τελευταίο διάστημα και κάτω από την πίεση του Κρόνου στους Ιχθύς, εργάζεστε πολύ, κουράζεστε πολύ και αισθάνεστε εξαντλημένοι, ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το Νοέμβριο. Επείγει να βρείτε τη σωματική και πνευματική σας ισορροπία προκειμένου να είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Κάτω από την πίεση του στρες και της σωματικής κόπωσης μπορεί να κάνετε τις λάθος επιλογές. Παλιά θέματα υγείας ενδέχεται να σας επισκεφτούν για να κλείσουν τον κύκλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα τονώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει τη δημιουργικότητα σας. Οι προσδοκίες σας σε θέματα που αφορούν στα παιδιά σας θα επαληθευτούν και όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνων το διάστημα αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Έρωτες από τα περασμένα αλλά και νέοι έρωτες θα σας ενεργοποιήσουν και θα αισθανθείτε σίγουροι για τις αποφάσεις που αφορούν στο συντροφικό σας μέλλον. Η αισιοδοξία θα γίνει καθημερινός σας σύντροφος και αν θα πρέπει να αποφύγετε κάτι αυτό θα είναι οι υπερβολές στα ερωτικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον τομέα της οικογένειας σας, τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού όσο και ιδιοκτησίας. Στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογενείας σας τα συναισθήματα σας ίσως να έχουν ακραίο χαρακτήρα. Οι γεννημένοι κυρίως τον Ιανουάριο ας αποφύγετε τις συζητήσεις και την απόδοση ευθυνών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Στις διαπραγματεύσεις των περιουσιακών σας στοιχείων ενδέχεται να μπείτε σε νέους κύκλους συζητήσεων που είχατε ξανακάνει και στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας φέρει μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και θα αυξήσει την εφευρετικότητα σας. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα αφορούν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, σε συμφωνίες, σε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου. Ο νους σας θα είναι ιδιαιτέρως παραγωγικός και οι ιδέες σας πέρα από έξυπνες θα είναι και εφαρμόσιμες. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο θα βελτιώσει σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς και το μόνο που απαιτεί είναι να πάψετε είστε βερμπαλιστές και να σταματήσετε να φιλοσοφείτε μάταια.

Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΣΕ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

  • ΜΕ ΉΛΙΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Υπερεκτίμηση δυνατοτήτων

  • ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Ψυχική ευφορία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Συναισθηματικές υπερβολές

  • ΜΕ ΕΡΜΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Χαρισματική επικοινωνία/ Πετυχημένες διαπραγματεύσεις

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Λεκτικές υπερβολές/ Ταξίματα

  • ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Συναισθηματικά και οικονομικά κέρδη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Ερωτικές και οικονομικές σπατάλες

  • ΜΕ ΑΡΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Ενεργητικότητα, αυξημένη λίμπιντο

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Αίσθημα παντοδυναμίας

  • ΜΕ ΔΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επιστροφή Διός/Αισιοδοξία και τύχη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Χαμηλός βαθμός ενσυναίσθησης

  • ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επαγγελματική αναβάθμιση/Αποδοτική εργασία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Οικονομική στασιμότητα

  • ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Θετικές αλλαγές/Ξαφνικά οικονομικά κέρδη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Ανάληψη ρίσκου

  • ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Αυξημένη διαίσθηση/Πνευματικότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Υπερευαισθησία

  • ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επίτευξη στόχων/Φιλοδοξία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Κατάχρηση εξουσίας

  • ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΘΕΤΙΚΕΣ : Βελτιωμένη διάθεση

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Αύξηση βάρους

  • ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επαγγελματική αναγνώριση και επέκταση

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Έλλειψη επαγγελματικού ρεαλισμού