Πανσέληνος στους Διδύμους: «Η αλήθεια τρομάζει» - Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν

Η MagicF'ariel προειδοποιεί

Unsplash.com
Unsplash.com

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του καλοκαιριού. Αγαπάει τον ήλιο, τη ζέστη, τις ξάπλες, το τεμπελίκι. Και ξαφνικά πρέπει να μας ανακοινώσει πως έρχεται χειμώνας. Έφερε τα χιόνια στα βουνά, ας μη τα φέρει και στις καρδιές μας. Απαπαπα πώς φυσάει έξω;;;

Όχι το χατίρι δε θα μας το χαλάσει, ναι μεν ήρθε ο χειμώνας, τον καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη, το κρύο είναι τσουχτερό, όμως απαραίτητο κακό ή καλό, για να εκτιμήσουμε αργότερα τον ήλιο και τις ζέστες του! Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών, εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Διδύμου, να δράσει, του λέει γλυκά ψεματάκια ψιθυριστά στο αυτί, να σου ένα χαμόγελο στο σύμπαν! Η ενέργεια του Φεγγαριού, κρύβει τη χαρά των Χριστουγέννων. Πως όλα είναι τέλεια, ας στολίσουμε, ας τραγουδήσουμε, πλησιάζει ο ερχομός του Αι Βασίλη! Μας αποσπά την προσοχή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιβάλλεται η προετοιμασία να είναι χαρωπή, ονειρεμένη, σαν του μικρού του παιδιού.

Είναι μέρες που η δημιουργικότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Η επιθυμία να φτιάξουμε πολλά πράγματα είναι μεγάλη. Υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία, για επαφή, για επικοινωνία. Θέλουμε να μιλήσουμε, να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν..

Τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα την κάνετε την έκπληξη.. όποια και αν είναι αυτή!

Παρθένοι, Τοξότες και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.