Ρομαντισμός και αφθονία χρημάτων - Πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό το ζώδιο της Ελένης Μενεγάκη και των υπόλοιπων 11

«Καθορίζει το κλίμα των εορτών!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρομαντισμός και αφθονία χρημάτων - Πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό το ζώδιο της Ελένης Μενεγάκη και των υπόλοιπων 11

Την Τετάρτη 29/11 στην εκπομπή Ελένη μεταξύ των θεμάτων, που σχολιάστηκαν ακολούθησαν οι αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη με την Ελένη Μενεγάκη να κάθεται στον καναπέ ακούγοντας την προσεκτικά.

Η αστρολόγος μεταξύ των όσων σχολίασε τόνισε, πως από τις 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι στον Σκορπιό και μάλιστα αναμένεται να ευνοηθεί ο ερωτικός τομέας για τα περισσότερα ζώδια (δείτε εδώ τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις).

Σχετικά όμως με το ζώδιο της παρουσιάστριας, που είναι ο Σκορπιός τονίστηκε, πως μόλις φύγει ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει μία πιο ευνοϊκή περίοδος. Από την άλλη όμως, η Μενεγάκη αποκάλυψε, πως ο μήνας για εκείνη κύλισε καλά!

Η αστρολογική πρόβλεψη για την Ελένη Μενεγάκη και για τα υπόλοιπα 11 ζώδια

Σε κάθε περίπτωση, οι Σκορπιοί έχουν έμφυτη τη διαχείριση των οικονομικών τους, όπως τόνισε η Σμαρώ Σωτηράκη. Προς τα Χριστούγεννα μάλιστα θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός με την Ελένη Μενεγάκη να χαίρεται με αυτή την πρόβλεψη, καθώς θα είναι στο σπίτι της εκείνες τις ημέρες και θα μπορέσει να το εκμεταλλευτεί καλύτερα.

Πανσέληνος στους Διδύμους: «Η αλήθεια τρομάζει» - Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του καλοκαιριού. Αγαπάει τον ήλιο, τη ζέστη, τις ξάπλες, το τεμπελίκι. Και ξαφνικά πρέπει να μας ανακοινώσει πως έρχεται χειμώνας. Έφερε τα χιόνια στα βουνά, ας μη τα φέρει και στις καρδιές μας. Απαπαπα πώς φυσάει έξω;;;

Όχι το χατίρι δε θα μας το χαλάσει, ναι μεν ήρθε ο χειμώνας, τον καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη, το κρύο είναι τσουχτερό, όμως απαραίτητο κακό ή καλό, για να εκτιμήσουμε αργότερα τον ήλιο και τις ζέστες του! Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών, εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Διδύμου, να δράσει, του λέει γλυκά ψεματάκια ψιθυριστά στο αυτί, να σου ένα χαμόγελο στο σύμπαν! Η ενέργεια του Φεγγαριού, κρύβει τη χαρά των Χριστουγέννων. Πως όλα είναι τέλεια, ας στολίσουμε, ας τραγουδήσουμε, πλησιάζει ο ερχομός του Αι Βασίλη! Μας αποσπά την προσοχή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιβάλλεται η προετοιμασία να είναι χαρωπή, ονειρεμένη, σαν του μικρού του παιδιού.

Είναι μέρες που η δημιουργικότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Η επιθυμία να φτιάξουμε πολλά πράγματα είναι μεγάλη. Υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία, για επαφή, για επικοινωνία. Θέλουμε να μιλήσουμε, να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν..

Τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα την κάνετε την έκπληξη.. όποια και αν είναι αυτή!

Παρθένοι, Τοξότες και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.