Αν βγαίνεις ραντεβού με αυτό το ζώδιο, βρήκες το αιώνιό σου ταίρι - Μπορεί να φτάσετε μέχρι και σε γάμο

Δείξε μου το ζώδιό σου να σου ποιος είσαι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Η αστρολογία μας βοηθά να αναλύσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που έχουμε απέναντί μας. Κάποια από τα βασικά που πρέπει να διερευνήσετε, λοιπόν, όταν βγαίνετε ραντεβού με κάποιον/κάποια είναι από που είναι, τι κάνει για να ζήσει και σίγουρα πότε έχει γενέθλια γιατί... το ζώδιο θα μιλήσει από μόνο του!

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για έναν άντρα Ιχθύ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για έναν Ιχθύ
unsplash.com

  • Γενέθλια: 12 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου
  • Στοιχείο: Νερό
  • Πλανήτες: Δίας και Ποσειδώνας
  • Εκπροσωπείται από: Το ψάρι
  • Κάρτα Ταρώ: Η Σελήνη
  • Καλύτεροι κρύσταλλοι: Χαλαζίας, αμέθυστος
  • Λέξεις-κλειδιά: Ονειροπόλος, παιχνιδιάρης, συναισθηματικός, καλλιτέχνης, άστατος, ρομαντικός, δημιουργικός, ευαίσθητος, μυστικιστής
  • Ύμνος αγάπης: «In My Feelings», του Drake
  • Δείτε μαζί αυτή τη ρομαντική ταινία: Before Sunset (2004), σε σκηνοθεσία Richard Linklater
  • Διάσημοι άντρες Ιχθύς: Γιώργος Μαζωνάκης, Τζάστιν Μπίμπερ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Μπρους Γουίλις, Γιώργος Πρίντεζης

Με ποια ζώδια ταιριάζει και με ποια όχι

Δείτε επίσης: Ταύροι, Αιγόκεροι και 3 ακόμα - Αυτά είναι τα 5 τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς που έρχεται

Ο Ιχθύς είναι ένα ιδεαλιστικό και ρομαντικό ζώδιο, οπότε είναι φυσικό ο Ζυγός να ταιριάζει απόλυτα! Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της ευχαρίστησης, και οι Ζυγοί είναι αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, όπως και οι Ιχθείς.

Το ζώδιο της φωτιάς ο Τοξότης είναι άλλο ένα μεγάλο ταίρι για τους Ιχθύες! Και οι δύο πρέπει να έχουν μια αίσθηση ελευθερίας, οπότε το να δίνετε ο ένας στον άλλο χώρο δεν είναι πρόβλημα. Κυβερνούνται και οι δύο από τον Δία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και οι δύο θετικά σκεπτόμενοι, μεγάλοι στοχαστές και δεν τους τελειώνουν ποτέ πράγματα για να συζητήσουν μεταξύ τους.

Τέλος, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός ματσάρουν απίστευτα καλά με τα συναισθήματα των Ιχθύων… αρκεί να μην πληγώνουν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου! Τα ζώδια του νερού συνδυάζονται επίσης καλά με τα ζώδια της γης, έτσι ο Αιγόκερως και ο Ταύρος θα κάνουν τους Ιχθύες να αισθάνονται - προσγειωμένοι.

Από την άλλη, οι έξυπνοι Δίδυμοι μπορεί να φαίνονται λίγο επιθετικοί ή ακόμα και σκληροί για τους γλυκούς Ιχθύες, οπότε αυτοί οι δύο μερικές φορές δεν λειτουργούν καλά σε συνδυασμό. Ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο, ενώ ο Υδροχόος είναι ίσως το λιγότερο! Ο Υδροχόος μπορεί να δείξει μια πιο ήπια πλευρά όταν πραγματικά γνωρίσει και εμπιστευτεί κάποιον, αλλά χωρίς συναισθηματική σύνδεση στην αρχή.

Ραντεβού με Ιχθύ

ζώδια σήμερα
Unsplash.com

Πώς νιώθετε που θα κάνετε καταδύσεις στο πρώτο ραντεβού; Τι όχι? Εάν δεν εμπλέκετε το νερό στο πρώτο σας ραντεβού που είναι και το βασικό τους στοιχείο σας προτείνω να προτιμήστε κάτι που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία των Ιχθύων, όπως να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε μαζί σε ένα μουσείο τέχνης. Στη συνέχεια, βγείτε έξω για ένα κοκτέιλ ή παγωτό για να συζητήσετε όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας! Μην σκαλώσετε, μαζί τους μπορείτε να το κάνετε κι αυτό!

Ένας Ιχθύς στο σπίτι

Οι ιχθύες αγαπούν να είναι άνετοι σε χνουδωτά παπλώματα κι απαλά μαξιλάρια! Θα χουζουρεύετε όλη μέρα μαζί ενώ ταυτόχρονα θα ακούτε απαλά είδη μουσικής. Είναι σπιτόγατοι με όλη την σημασία της λέξης κι αν τους φτιάξεις ένα περιβάλλον που τους εμπνέει, δεν θα τους χάσεις ποτέ.