Τα τυχερά ζώδια του 2024 από την αστρολόγο Βάσια Μαυράκη

Αναλυτικές προβλέψεις

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Τα τυχερά ζώδια του 2024 από την αστρολόγο Βάσια Μαυράκη

Το 2024 θα είναι ένα δίσεκτο έτος που θα μας επαναφέρει μνήμες του 2016 και του 2020. Ποια ζώδια θα ευνοηθούν επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά από τη νέα χρονιά; Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη δίνει στο youweekly.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της νέας χρονιάς, μαζί με τους πιο τυχερούς μήνες για κάθε ζώδιο.

Δείτε επίσης: Βάσια Μαυράκη: «Στις 21 Ιανουαρίου θα...» - H αστρολόγος της Φαίης Σκορδά μας αποκαλύπτει ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο το 2024! (βίντεο)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη για το 2024


♈ ΚΡΙΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ

Η νέα χρονιά θα έχει προκλητικό χρώμα για εσάς τους γιούς και τις κόρες του Άρη. Οι τρεις από τις τέσσερις Εκλείψεις του έτους στο δικό σας άξονα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τα θέματα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών. Θα χρειαστεί να λάβετε τα μέτρα σας και να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να αποφύγετε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς.

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαρτίου θα φέρει αλλαγές σε σχέσεις και σε τόπους κατοικίας για τους Κριούς του Μάρτη, ενώ η Ηλιακή της 8ης Απριλίου θα φέρει επαγγελματικές ανατροπές και αλλαγές κοινωνικού status για τους γεννημένους 6 – 10 Απριλίου.

Ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς θα είναι ο Φεβρουάριος καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης από τον Υδροχόο θα κάνει σύνοδο με Πλούτωνα, Αφροδίτη και Ερμή.

Στο τέλος του Μαΐου ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τις ιδέες και θα αυξήσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Το καλοκαίρι του 2024 κυρίως Ιούλιος και Αύγουστος θα φέρουν αναβάθμιση των οικονομικών σας και αυξημένη… λίμπιντο.

Σταθερά προσεκτικοί σε θέματα υγείας το φθινόπωρο θα πρέπει να είστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Απριλίου καθώς θα επανέλθει η πίεση του Πλούτωνα στα τετράγωνα από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω.

  • ΕΡΩΤΑΣ *****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♉ ΤΑΥΡΟΣ: Η ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ

Είναι αλήθεια πως ένα από τα τυχερότερα ζώδια του 2024 θα είναι ο Ταύρος! Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο 10 – 20 Μαΐου θα έχετε έξτρα τύχη σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα από τη στιγμή που ο Δίας με τον Ουρανό θα συναντηθούν στο ζώδιο σας και θα φέρουν τις υπέροχες ανατροπές και τα υπέροχα δώρα τους.

Η εύνοια όμως αυτή δεν θα σταματήσει καθώς το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από το τέλος του Μαΐου θα ενισχύσει τα οικονομικά σας και την αυτοπεποίθηση σας. Θα ανοίξουν νέες σημαντικές πόρτες που θα σας δώσουν την ευκαιρία σε επωφελείς συνεργασίες με άτομα που στο μέλλον θα αποδειχθούν δυνατοί ευεργέτες σας.

Σημαντική και η βοήθεια του Κρόνου από τους Ιχθύς που θα ενισχύει την κοινωνικότητα σας και θα μεγαλώσει τον φιλικό σας κύκλο μέσα από τον οποίο ενδέχεται να προκύψουν και προσωπικές ερωτικές σχέσεις.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας αρκετά προκλητικός για τα ερωτικά σας, καθώς η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης θα μετέχει στη συγκέντρωση στον Υδροχόο κάνοντας σύνοδο με Πλούτωνα, Άρη και Ερμή.

Εξαιρετικό διάστημα για τα προσωπικά και τα οικονομικά σας θα είναι από Απρίλιο – Ιούνιο με το πλανητικό σκηνικό να συναινεί και να σας φέρνει νέες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

Προσεκτικοί οι γεννημένοι τον Απρίλιο με το «ξύπνημα» των Ελλείψεων του 2023 που έγιναν στον άξονα Ταύρου /Σκορπιού το 2023.

Σημαντική η οικονομική και επαγγελματική βοήθεια από τον Πλούτωνα Σεπτέμβριο –Νοέμβριο κυρίως για τους γεννημένους 19 και 20 Μαΐου.

  • ΕΡΩΤΑΣ *****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ *****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ

Η νέα χρονιά θα σας κάνει ποδαρικό με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη ακριβώς απέναντι σας να ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων σας. Μέσα στο 2024 ο Ερμής θα γίνει άλλες δυο φορές ανάδρομος Ανάδρομος στον Κριό από 3 – 23 /4ου, από 6/8ου στο ζώδιο της Παρθένου – 28 /8ου στο ζώδιο του Λέοντα και για τελευταία φορά από 27 /11ου – 13/ 12ου στο ζώδιο του Τοξότη.

Σημαίνει λοιπόν πως τα θέματα της αρχής του χρόνου θα επανέλθουν και θα ζητήσουν λύσεις αρκετές φορές μέσα στη χρονιά.

Η πραγματική αλλαγή για εσάς θα έλθει από το τέλος του Μάη με το πέρασμα του Δία στο δικό σας ζώδιο. Τα προσωπικά σας θα βελτιωθούν, ενδέχεται να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις αλλά και να αποκτήσετε απογόνους όσοι το επιθυμείτε. Αρωγός θα σταθεί και στα επαγγελματικά σας ο Δίας φέρνοντας σας επιχειρηματικές επεκτάσεις και σημαντικές νέες συνεργασίες. Ένα τυχερό και αισιόδοξο καλοκαίρι υπόσχεται ο Δίας κυρίως για τους γεννημένους το Μάιο.

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς θα εξακολουθήσει να είναι έντονη κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαημέρου και η προσοχή σας επιβάλλεται να είναι στραμμένη στην υγεία και στα οικογενειακά σας θέματα.

Σταθερά προσεκτικοί το φθινόπωρο στις ερωτικές και οικονομικές σας επιλογές οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί τέλος τρίτου δεκαημέρου με τις θολές υποσχέσεις του Ποσειδώνα στα τετράγωνα και τη Σεληνιακή Έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου να σας επηρεάζει αρκετά προκλητικά.

  • ΕΡΩΤΑΣ *****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ *****
  • ΥΓΕΙΑ *****

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Το 2024 θέλει να σας φέρει δώρα που θα έχουν διάρκεια και αρκετοί πλανήτες από παλιές και νέες θέσεις θα σας τα χαρίσουν. Ο μεγαλύτερος βοηθός σας παραμένει ο Κρόνος από τους Ιχθύς που θα σας διευκολύνει σε θέματα σπουδών, πτυχίων και επαφών με το εξωτερικό. Εύνοια σε νομικά σας θέματα και δικαστικές αποφάσεις κυρίως μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο θα εξακολουθούν να διευρύνουν και να εμπλουτίζουν τον κοινωνικό σας κύκλο και να σας φέρνουν νέους φίλους που θα σταθούν στο πλάι σας και θα βρεθούν αρωγοί σας όταν το χρειαστείτε τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Οι Εκλείψεις της άνοιξης στον δικό σας παρορμητικό άξονα θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πιθανές για τους Καρκίνους του Ιουνίου και τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί από 6- 10 Ιουλίου.

Εξαιρετικό για θέματα καρδιάς θα αποδειχθεί το καλοκαίρι του 2024 καθώς Ιούλιος και Αύγουστος θα σας φέρουν έρωτες που μέχρι το τέλος του χρόνου ενδέχεται να αποκτήσουν επίσημο χαρακτήρα.

Προετοιμασμένοι για οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες θα πρέπει να είστε το φθινόπωρο οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες, 21 και 22 Ιουλίου καθώς η επιστροφή του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω θα δοκιμάσει επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ *****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♌ ΛΕΩΝ: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η αρχή της νέας χρονιάς θα είναι για εσάς μια υπενθύμιση των ερωτικών σας, αυτών του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2023 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη να φέρνει τα πάνω κάτω στα προσωπικά σας. Το ερωτικό κλίμα θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο καθώς μια πλειάδα πλανητών στον Υδροχόο θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας. Πλούτωνας, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα πυροδοτούν τις καταστάσεις και θα σας ωθούν σε συναισθηματικές αποφάσεις.

Η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι και το τέλος του Μάη θα εξακολουθήσει να σας προβληματίζει στα επαγγελματικά σας θέματα και να φέρνει αλλεπάλληλες κρίσεις από τη στιγμή που ο Ουρανός επίσης στον Ταύρο θα απορυθμίζει τα θέματα που αφορούν στην καριέρα σας. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί τον Απρίλιο και τον Μάιο οι γεννημένοι 16, 17 και 18 Αυγούστου με την προκλητική για εσάς σύνοδο Δία/Ουρανό στον Ταύρο να σας δυσκολεύει στον επαγγελματικό σας στίβο.

Η δική σας εύνοια θα αρχίσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024 από Ιούνιο και μετά, καθώς η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος του Μάη θα διευκολύνει την επικοινωνία σας και θα σας φέρει σημαντικές νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Δύο μήνες που θα πρέπει να σταθείτε πολύ προσεκτικοί σε θέματα υγείας και οικογένειας θα είναι ο Οκτώβριος και Νοέμβριος. Η πρόληψη, η προσοχή και η ηρεμία θα είναι οι βοηθοί σας το διάστημα του φθινοπώρου του 2024.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ***
  • ΥΓΕΙΑ ***

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

Η κύρια δοκιμασία σας για το 2024 θα είναι η πίεση του Κρόνου ακριβώς απέναντι σας στους Ιχθύς, στο πεδίο των προσωπικών σας σχέσεων. Εντάσεις, απομακρύνσεις, αποξένωση σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά και διακοπή σχέσεων ενδέχεται να βιώσετε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Περισσότερο ευνοημένοι θα είστε οι Παρθένοι της αρχής του τρίτου δεκαημέρου από τη στιγμή που ο Κρόνος δε θα προλάβει να σας επισκεφτεί τη νέα χρονιά, αλλά και γιατί ο Δίας και ο Ουρανός στη σύνοδό τους στον Ταύρο την άνοιξη θα σας πριμοδοτήσουν με ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες.

Σημαντικοί προσοχής μήνες σε θέματα επικοινωνίας, σε νομικά θέματα και αγοραπωλησίες θα είναι για εσάς ο Απρίλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος με τον Ερμή κυβερνήτη πλανήτης σας σε ανάδρομη τροχιά.

Από το Μάιο και μετά θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στα θέματα της καριέρας σας καθώς ο Δίας από τους Διδύμους θα σας δώσει πολλαπλές επιλογές και ανοδική ώθηση. Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει θα είναι να γίνετε επιρρεπείς σε υπερβολικές ς απαιτήσεις και υπερβολικές κινήσεις.

Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου με την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν καθώς και η σωματική σας αντοχή. Δώστε σημασία στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ *****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♎ ΖΥΓΟΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μια διαφωτιστική χρονιά θα είναι το 2024 για εσάς τους Ζυγούς μέχρι το τέλος του Μαΐου. Ο Πλούτωνας από 21 Ιανουαρίου και μετά θα χαρίσει τα υπέροχα τρίγωνα του στους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί 23 και 24 Σεπτεμβρίου ευνοώντας και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εσείς, οι Ζυγοί των δύο πρώτων ημερών θα είστε από τους τυχερότερους του 2024!

Πιεστικό διάστημα για τους γεννημένους 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου, αλλά και 9, 10 και 11 Οκτωβρίου θα είναι ο Μάρτιος και ο Απρίλιος με τις δύο πρώτες Εκλείψεις στον άξονα Κριού /Ζυγού να αναστατώνουν τον τομέα των σχέσεων και της υγείας σας. Επίσης προκλητικός και περιοριστικός θα είναι και ο Οκτώβριος για τους γεννημένους 1,2 και 3 Οκτωβρίου καθώς η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη του έτους θα δυσκολέψει το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος του Μαΐου θα είναι ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός αρχικώς για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί το Σεπτέμβριο και αργότερα για τους υπόλοιπους. Η εύνοια, η τύχη σε ερωτικά και οικονομικά θέματα , οι επαγγελματικές επεκτάσεις και οι επισημοποιήσεις θα είναι καταστάσεις που θα τις ζείτε καθημερινά και θα σας κάνουν χαρούμενους. Χρονιά γάμου, δέσμευσης, συγκατοίκησης αλλά και απόκτησης απογόνων θα μπορούσε να είσαι για εσάς το δίσεκτο 2024.

Σταθερά προσεκτικοί οι Ζυγοί των δύο τελευταίων ημερών 21 και 22 Οκτωβρίου καθώς ο Πλούτωνας από Σεπτέμβριο – Νοέμβριο θα επιστρέψει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω και θα σας θυμίσει καταστάσεις σε σχέσεις και υγεία που είχατε βιώσει στις αρχές του 2023.

  • ΕΡΩΤΑΣ *****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ *****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Μια ξεχωριστή χρονιά χωρίς το βάρος των Εκλείψεων πάνω σας θα είναι το 2024 για εσάς τα παιδιά του Σταθερού Νερού. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας που θα σας φέρει αντιμέτωπους με ερωτικές και οικογενειακές προκλήσεις, καθώς η πλειάδα των πλανητών στον Υδροχόο με τη συμμετοχή του σύγχρονου κυβερνήτη σας του Πλούτωνα, αλλά και του παραδοσιακού, του Άρη, θα ξεσηκώσει θύελλες.

Η παραμονή του Δία απέναντι σας μέχρι το τέλος του Μαΐου θα σας διευκολύνει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ουρανός όμως θα παραμείνει απέναντι σας στον Ταύρο και μετά το Μάιο και για όλο το 2024, οπότε και θα συνεχίσει να σαμποτάρει τις προσπάθειες σας για ηρεμία και γαλήνη μέσα στις σχέσεις σας.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι τα οικονομικά σας θέματα κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με οφειλές στο Δημόσιο, με συντάξεις, κληρονομιές και δάνεια. Εκτός όμως των οικονομικών σας θεμάτων θα ενεργοποιήσει και τα πάθη και τη ζήλεια και τη διεκδίκηση στην ερωτική σας ζωή. Πάθος θα έχει το καλοκαίρι του 2024, ίντριγκα και εντάσεις με συντρόφους που μοιράζεστε σχέσεις καρμικές.

Εξαιρετικά τυχεροί από Σεπτέμβριο μέχρι και το τέλος του χρόνου, στον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τις οικονομικές ευκαιρίες θα είστε οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς να σας χαρίζει αποφασιστικότητα και σοφία στις επιλογές σας.

Εξίσου τυχεροί και οι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας καθώς τα ευφάνταστα και καλλιτεχνικά τρίγωνα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας χαρίζουν όραμα, διαίσθηση και απίστευτη ροή ενέργειας.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ***
  • ΥΓΕΙΑ ***

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ: ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ «ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ»

Η νέα χρονιά θα συνεχίσει να έχει βαθμό δυσκολίας από τη στιγμή που ο Κρόνος θα παραμείνει στους Ιχθύς και θα συνεχίσει να σας πιέζει στα οικογενειακά σας θέματα και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Σημαντικό φυσικά είναι και το γεγονός της αναδρομής του Ερμή στο δικό σας ζώδιο τις πρώτες ημέρες του 2024 που σκοπό θα έχει να σας θυμίσει τις εκκρεμότητες που θα ‘’πάρετε’’ μαζί σας και θα πρέπει να τις διευθετήσετε μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας ερωτικών χαρών με την πολυαστρία στον Υδροχόο να ανανεώνει τις σχέσεις σας και να σας ανοίγει νέα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά μονοπάτια. Νομικά θέματα αλλά και επαφές με το εξωτερικό θα έχουν εύνοια και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η παραμονή του κυβερνήτη σας του Δία, αλλά και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει έμφαση στα θέματα τη υγείας σας και της γραφειοκρατίας σας. Αναγκαίο είναι να μεριμνήσετε και για τα δυο έτσι ώστε το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από το τέλος του Μαΐου να σας βρει έτοιμους και δυνατούς για νέες περιπέτειες.

Ο Δίας απέναντι σας το καλοκαίρι θα σας κάνει υπέροχα δώρα στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών. Νέοι σύντροφοι, νέοι συνεργάτες, νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας έρχονται με απίστευτη ευκολία και εσείς θα πρέπει απλώς να επιλέγετε το καλύτερο και πιο προσοδοφόρο.

Προκλητικό διάστημα με αυξημένη διάκριση και συγκρατημένο ενθουσιασμό θα αποδειχθεί το φθινόπωρο για τους γεννημένους τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου και την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή να θολώνουν τη σκέψη σας και να αδυνατίζουν τη φυσική αντοχή σας. Προσοχή σε τραυματισμούς, ιώσεις και λοιμώξεις.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ****
  • ΥΓΕΙΑ ***

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Μια νέα χρονιά τυχερή και ευνοϊκή θα είναι για εσάς το2024 καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Κρόνος που θα παραμείνει στους Ιχθύς θα σας δίνει την προστασία του και θα θέτει σε εγρήγορση το μυαλό σας .

Βοηθητικοί και ο Δίας με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου να ενεργοποιούν τον τομέα τον ερωτικών σας και να σας φέρνουν νέες γνωριμίες που μέχρι το τέλος του χρόνου ενδέχεται να πάρουν επίσημο χαρακτήρα.

Ο Δίας στο τέλος του Μάη θα περάσει στους Διδύμους και θα κάνει την καθημερινότητα σας έναν αγώνα δρόμου που θα απαιτήσει όλη την αντοχή σας. Σημασία θα πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας και στην φυσική σας κατάσταση αποφεύγοντας την παγίδα της αύξησης του βάρους σας λόγω ακατάστατου ωραρίου.

Από 15 Μαρτίου – 15 Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι 24, 25, 26 Δεκεμβρίου και 7, 8, 9 Ιανουαρίου με τις Εκλείψεις στον άξονα των Παρορμητικών να επηρεάζουν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

Το καλοκαίρι θα έχει έντονα καρμικό, ερωτικό κλίμα για εσάς καθώς ο Ουρανός από τον πέμπτο σας οίκο θα βάζει τα δυνατά του να σας φέρει ανατροπές και άτομα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Άτομα που στο παρελθόν δε θα επιλέγατε από ανασφάλεια να βάλετε στη ζωή σας. Ο Ουρανός όμως είναι ικανός για τα απίθανα και αυτά τα απίθανα θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή του καλοκαίρι του 2024.

  • Εξαιρετικά προσεκτικοί σε υγεία και επαγγελματικά επιβάλλεται να είστε οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες 19 και 20 Ιανουαρίου από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο με την επιστροφή του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω να τεστάρει για τελευταία φορά τις ψυχικές και σωματικές σας αντοχές.
  • ΕΡΩΤΑΣ *****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ****
  • ΥΓΕΙΑ ****

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Το 2024 θα είναι για εσάς μια χρονιά κάτω από τη βαριά σκιά του Πλούτωνα. Στις 21 Ιανουαρίου ο Πλούτωνας θα περάσει για ακόμη μια φορά στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι το Σεπτέμβριο. Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου θα επιστρέψει για τελευταία φορά στην 29η μοίρα του Αιγόκερω και από το Νοέμβριο θα μπει πια οριστικά στον Υδροχόο που θα παραμείνει μέχρι το 2044!

Οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες ημέρες 21,22 και 23 Ιανουαρίου θα κληθείτε να διαχειριστείτε τη «μεταλλακτική» του διάθεση που θα επηρεάσει την ψυχολογική σας κατάσταση και θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις μεγαλύτερες φοβίες σας.

Ο Φεβρουάριος θα αποδειχτεί ένας ερωτικός μήνας καθώς η συγκέντρωση πλανητών στο δικό σας ζώδιο θα ενεργοποιήσει και εσάς και τους άλλους ως προς την εκδήλωση των συναισθημάτων. Πλούτωνας, Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Υδροχόο θα φουντώσουν νέους έρωτες και θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας σχέσεις.

Η κατάσταση θα διευκολυνθεί στο τέλος του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με την είσοδο του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και στα τρίγωνα που θα πραγματοποιήσει με τον Πλούτωνα. Αυτές τις λίγες αλλά τόσο σημαντικές ημέρες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε προκειμένου να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα, κυρίως αυτά που σας έχουν φέρει σε αντιπαραθέσεις το προηγούμενο διάστημα.

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός από την προκλητική του θέση μέχρι το τέλος του χρόνου στο ζώδιο του Ταύρου θα πυροδοτεί τις σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σας και θα σας δυσκολεύει στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.

Ο Κρόνος παραδοσιακός σας κυβερνήτης θα παραμείνει στους Ιχθύς και το 2024 και θα περιορίζει τα οικονομικά των γεννημένων πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Σύνεση και οικονομία στον τρόπο που ξοδεύετε θα είναι το μότο σας για τη νέα χρονιά.

  • ΕΡΩΤΑΣ ****
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ****
  • ΥΓΕΙΑ ***

♓ ΙΧΘΥΕΣ: ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μία Κρόνια χρονιά θα είναι το 2024 με αυξημένες ευθύνες, σκληρή δουλειά, λιγότερες αποδοχές και περιορισμένη ελευθερία. Ο Κρόνος μετά στην επανεκκίνηση που έκανε στο δικό σας ζώδιο στις αρχές Νοεμβρίου του 2023 θα συνεχίσει να διανύει το πρώτο σας δεκαήμερο από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2024.

Οι γεννημένοι το Φεβρουάριο θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στα προσωπικά σας και καθώς στα φετινά σας γενέθλια θα υπάρχει έντονη παρουσία πλανητών στον Υδροχόο που θα εγείρουν παρασκήνιο και ίντριγκες. Επιβάλλεται το διάστημα αυτό οι κινήσεις σας να είναι εξαιρετικά προσεκτικές. Αποκαλύψεις, υπόγειες συμπεριφορές, κρυμμένες φοβίες και έχθρες θα συνθέσουν ένα δύσκολο σκηνικό που ψυχολογικά θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους.

Ο Πλούτωνας από τη θέση του στον Υδροχόο και μέσα στο δωδέκατο σας οίκο θα δυσκολεύει τον ονειρικό σας κόσμο και θα σας ξυπνά συναισθηματικές ανασφάλειες. Σοφό θα είναι να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας αδιέξοδα.

Ο Δίας μέχρι το τέλος του Μάη που θα βρίσκεται στον Ταύρο θα σας διευκολύνει με τη στήριξη που θα σας παρέχει μέσω των καταπληκτικών ιδεών και των λύσεων σε πρακτικά ζητήματα, αλλά από τον Ιούνιο και μετά που θα έχει περάσει στους Διδύμους ενδέχεται να διογκώσει τα προβλήματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Το καλοκαίρι θα έχει υπερβολικό χαρακτήρα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς τα τετράγωνα του Δία θα σας οδηγήσουν σε γρήγορες κινήσεις μετά από επιφανειακή σκέψη τόσο στις ερωτικές και στις οικονομικές επιλογές σας. Είναι μια παγίδα που θα πρέπει να αποφύγετε για να μην επενδύσετε συναισθηματικά και οικονομικά εκεί που δεν αξίζει και αργότερα απογοητευτείτε.

Εξαιρετικά προσεκτικοί κυρίως σε θέματα σχέσεων και υγείας οι γεννημένοι 16,17,18 και 19 Μαρτίου με έντονη την επιρροή της Σεληνικής Έκλειψης της 18ης Σεπτεμβρίου πάνω σας. Ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να προστατέψετε την υγεία και την «καρδιά» σας οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι η εξαντλητική παρουσία του Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας. Εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, κλοπές και οικιακές ζημιές θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας.

  • ΕΡΩΤΑΣ ***
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ****
  • ΥΓΕΙΑ ***

ΤΟ 2024 ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Το άλλοθι της άγνοιας δεν υπάρχει για το 2024. Από το 2016 και έπειτα καταλάβαμε πως τα απίθανα είναι τελικά πιθανά.

Το 2024 θα είναι μια κομβική δίσεκτη χρονιά στο μέσον σχεδόν της δεύτερης δεκαετίας του 2000. Θα είναι χρονιά σοβαρών μεταρρυθμίσεων και συνειδητοποιήσεων που θα μας προετοιμάσει για την επόμενη δεκαετία. Ο Ουρανός που το 2026 θα έχει περάσει στους Διδύμους και θα πραγματοποιεί τρίγωνα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας εισάγει στη νέα αυτή εποχή για την οποία θα προετοιμαστούμε από τώρα, μέσα στο 2024, με τις νέες πληροφορίες που θα προκύψουν σε βιομηχανικό, τεχνολογικό και ιατρικό επίπεδο.

Η τεχνολογία, η επαφή με το διάστημα, οι εναλλακτικές ιατρικές θεραπείες, οι εναλλακτικοί τρόποι διαβίωσης και τα νέα διατροφικά μοντέλα που θα ακολουθήσουμε θα αρχίσουν να μας απασχολούν σοβαρά μέσα στο 2024 και εμείς θα αναγκαστούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις.

Η δύναμη της προσαρμογής, της αντοχής και της αισιοδοξίας θα πρέπει να επιστρατευτούν μέσα στη νέα χρονιά γιατί θα είναι οι αρετές αυτές που θα μας δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του και εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τις δικές μας.

Καλή χρονιά σε όλους!