Τα Ζώδια σήμερα 19/02/2014 by F\'Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 19/02/2014 by F\'Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω εσείς πώς τη παλεύετε με τον Ερμή ανάδρομο παρέα, προσωπικά κόβω φλέβες καθημερινά! Το είπαν τα άστρα, προειδοποίησαν, ότι η χρονιά δε θα είναι στρωμένη από ροδοπέταλα και όντως, έτσι είναι!


Οι σχέσεις όλων των ειδών βομβαρδίζονται καθημερινά, περνούν από κόσκινο και έτσι όπως πάει το πράγμα, δε πιστεύω να παραμείνουν και πολλές στο τέλος!


Είναι απίστευτο πώς τα χρόνια κυλούν, τα γεγονότα πώς διαδραματίζονται το ένα μετά το άλλο και φυσικά έρχονται οι εξελίξεις και οι απότομες αποφάσεις, να βάλουν φρένο στα πάντα!! Αλλαγές και πάλι αλλαγές, όμως εγώ δε τις θέλω, δε μου αρέσουν, δε τις χωνεύω εύκολα! Αν είναι προς το καλύτερο είναι διαφορετικά, αν όμως είναι μονόπλευρες και εγωιστικές, τότε έχουμε πρόβλημα!


Όμως έχω μάθει να το παλεύω και αυτό που θέλω να το ζητώ έξω από τα δόντια, δίχως υπεκφυγές, ψέματα και λαμογιές! Η ειλικρίνεια για εμένα είναι η ιδανικότερη λύση στα πάντα, γιατί μόνο τότε λαμβάνω τις απαντήσεις που αποζητώ και ξέρω ποιον δρόμο να διαλέξω!


"Η αλήθεια είναι ότι η επιθυμία η δική μου, είναι η άρνηση η δική σου! Βρίσκομαι σε αδιέξοδο, όμως την έχω κάνει την επιλογή μου.. Όχι δε θα σε εγκαταλείψω τόσο εύκολα, αφού η υπόσχεση είναι υπόσχεση! Θα το πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσεως και ότι βγει. Τουλάχιστον, δε θα έχω παρατήσει εγώ τα όπλα..!@"


..και ναι είμαι ένα χαζό, εγωιστικό και πεισματάρικο ξωτικό.. nothingmore, nothingless..!



Κριός


Νομίζω έφτασε ο καιρός να δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο! Καλό είναι να ανοίξετε το στοματάκι σας και να βάλετε μερικούς στη θέση τους, με επιχειρήματα και λογική και να αφήσετε το γλυκό μουτράκι για άλλες μέρες! Βρείτε τρόπο να ζητήσετε ξανά εκείνη την αύξηση γιατί τα άστρα είναι ακόμα με το μέρος σας! Επιτέλους ηρεμείτε λίγο στη προσωπική σας ζωή, αφού αποκτάτε ξανά εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, ακόμα και στον εαυτό σας!


Ταύρος
Μέρα καλή για να μιλήσετε σε κάποιον φίλο και να βγάλετε γενικώς τα εσώψυχά σας! Μπορείτε όμως να γίνετε και λίγο πιο εκδηλωτικοί στο περιβάλλον σας μπας και καταλάβουν τι πραγματικά σας συμβαίνει! Όσο πιο αληθινοί είστε, άλλο τόσο σας εκτιμά ο κόσμος! Δώστε βάση στις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στη δουλειά, συγκεντρωθείτε περισσότερο και κάντε ένα ντου από παντού και κλείστε τρύπες! Αποφύγετε τα έξοδα και γενικά τις σπατάλες!


Δίδυμος
Πιο τέλεια ημέρα από τη σημερινή, δε νομίζω να συναντήσετε ξανά σύντομα! Ντυθείτε ωραία, πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας, βγείτε έξω διασκεδάστε και χαμογελάστε με τη ψυχή σας! Ναι για τόσο ωραία ημέρα μιλάμε! Πρέπει να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, για να σας συμπαθήσουν περισσότερο και για πετύχετε και το σκοπό σας, που ίσως να είναι μια νέα δουλειά, μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή ευχάριστη στη ζωή σας! Μη φοβηθείτε τίποτα, προχωρήστε άφοβα, εκτός σπιτιού και μακριά από το αλκοόλ!!!


Καρκίνος
Φάτε καλό πρωινό γιατί σήμερα θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας και όχι μόνο! Μέρα που θα απλώσετε το τραχανά στο γραφείο και θα αποφασίσετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες! Ωραία ιδέα, όμως βάλτε προτεραιότητες γιατί παίζει να χαθείτε στη πορεία! Καλή ημέρα και για νέες συνεργασίες, όμως όταν τεθεί το θέμα το οικονομικό, φροντίστε να βάλετε το μυαλό στη θέση του και να κάνετε αυτό που συμφέρει εσάς και όχι τους άλλους! Ίσως να λάβετε και ένα δωράκι..


Λέων
Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών! Αυτό είναι το σίγουρο! Βασικά πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο παραπάνω και να αφήσετε τις γκρίνιες και τα λόγια τα μεγάλα! Πρέπει επιτέλους να αποδείξετε την αξία σας και να στρωθείτε στη σκληρή δουλειά, γιατί κάποιοι εκτίθεστε δίχως λόγο! Προσπαθήστε να πληρώσετε κανέναν ξεχασμένο λογαριασμό, γιατί πάλι θα σας πέσουν όλα μαζί και θα κλαίτε! Συμβιβαστείτε με την ομάδα, με τα νέα δεδομένα και παλέψτε το!


Παρθένος
Πολύ δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε, αφού ως αρχηγός, θα βρεθείτε σε μια απίστευτη σύγχυση και τίποτα και κανείς δε θα μπορέσει να σας συνεφέρει! Κάτι νέο θα σας αναθέσουν που θα πρέπει να συνεργαστείτε με άσχετους θα έλεγα, γεγονός που θα σας εξαγριώσει και θα χάσετε και τη γη κάτω από τα πόδια σας! Παραμείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας και δώστε κατευθύνσεις, ορθά και κοφτά! Συγχρόνως κλείστε και καμιά εκκρεμότητα από το παρελθόν, γιατί μαζεύονται σιγά-σιγά..


Ζυγός
Νομίζω θα ξυπνήσετε με ανεβασμένη πίεση, αφού είναι τόσα πολλά τα θέματα που σας απασχολούν, που πνίγεστε μόνο με την ιδέα! Από το να ανοίξετε όλα τα παράθυρα και να πουντιάσει ο κόσμος, καλύτερα να πάρετε βαθιές ανάσες και φυσικά να αποφύγετε να τσακωθείτε με τους πάντες! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σύντομα θα έχετε τις απαντήσεις που αποζητάτε, είτε είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές! Μια αλλαγή στη δουλειά σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά! Ζητήστε αύξηση!


Σκορπιός
Με πολύ κέφι και ζωντάνια θα ξεκινήσετε την ημέρα σας! Βέβαια θα βρεθούν στο δρόμο σας διάφοροι για να σας αποσυντονίσουν και να σας ταράξουν, όμως εσείς δε θα πρέπει να δώσετε καμία σημασία! Πολύ θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρει περισσότερο! Ντάξει τα ερωτικά σας είναι χάλια, ως συνήθως, όμως δεν είναι ο λόγος για να παρατήσετε όλα τα άλλα σας ενδιαφέροντα! Ίσως αν το ξεχάσετε λιγάκι το θέμα, να σας προκύψει κάτι νέο..!!


Τοξότης
Μέρα που θα τους βάλετε όλους κάτω και θα τους τα πείτε ένα χεράκι! Όχι δε χρειάζεται να τσακωθείτε, ούτε να στάξετε το δηλητήριό σας, απλά θα κάνετε έναν ωραίο διάλογο, με λογικά επιχειρήματα και έτσι θα μάθουν τι σκοπεύετε να κάνετε και ποια τα όριά σας! Το νου σας, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή παρέα, ο κόσμος είναι λίγο πειραγμένος και θα σας προκαλέσουν να είστε σίγουροι! Αν βρείτε χρόνο, η ημέρα σας θα είναι όμορφη ακόμα και στη δουλειά!


Αιγόκερως
Κάτι ετοιμάζετε από καιρό εσείς και σύντομα θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα, γεγονός που θα σας φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή σας! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα, κρατήστε το μυστικό, όχι τίποτα άλλο θα σας το ματιάσουν και μετά ποιος σας ακούει! Πάρτε βαθιές ανάσες και τελειώστε με τις υποθέσεις σας, μια και έξω! Το άγχος σκοτώνει, για αυτό ρίξτε λίγο τους τόνους και όλα θα πάνε μια χαρά! Γκρίνιες ερωτικές φέρνουν τα άστρα, αφού δε βρίσκετε και τη τρελή ανταπόκριση από το σύντροφο..


Υδροχόος
Έχει φοβερό ήλιο έξω, ζεστή ημέρα, ξαμοληθείτε κάπου κοντά στη θάλασσα και αφεθείτε στη μαγεία του γαλάζιου! Αφήστε τις δουλειές σας για μια άλλη ημέρα, μη κάνετε απολύτως τίποτα, άλλωστε τα άστρα δε θα σας αφήσουν, βάζουν εμπόδια από μόνα τους! Οπότε από το μπείτε σε διαδικασίες περιττές και να εκνευριστείτε, απολαύστε την ημέρα σας όσο μπορείτε καλύτερα! Υπαρξιακά θέματα θα σας απασχολήσουν, αφού ξαφνικά τα γεγονότα σας οδηγούν από μόνα τους και εσείς απλά είστε θεατές στο δικό σας έργο!


Ιχθύες
Είστε μια χαρά και δυο τρομάρες για αυτό αφήστε τη γκρίνια και οργανωθείτε καλύτερα! Όλοι έχουμε βάσανα, δεν είστε οι μόνοι, για αυτό η «μοίρλα» πρέπει να τελειώσει σήμερα κιόλας! Θέλετε να κάνετε τόσα νέα πράγματα και θα τα καταφέρετε, αρκεί να μοιραστείτε τις ιδέες σας με μερικούς και να κάνετε εκείνες τις φευγάτες, αλλοπρόσαλλες συζητήσεις! Αφήστε τη τρελίτσα στην άκρη, σοβαρευτείτε γιατί σας έχουμε καταλάβει! Επιτέλους τα ξανά βρίσκετε με το ταίρι σας και χαμογελά το σύμπαν ξανά!


magicfariel@gmail.com