Κώστας Λεφάκης: Αυτό το ζώδιο σήμερα 31/1 θα περάσει χειρότερα από τα υπόλοιπα 11

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Δυσκολίες και συγκρούσεις θα αντιμετωπίσουν σήμερα Τετάρτη 31/1 πολλά ζώδια, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κώστα Λεφάκη. Αθέτηση υποσχέσεων και διάψευση ελπίδων θα... πρωταγωνιστήσουν.

Τα ζώδια της Τετάρτης 31/1 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι ψυχολογικές συγκρούσεις και οι φοβίες σας πρέπει να εξεταστούν με τα σημερινά δεδομένα χωρίς επιπολαιότητα. Προσέξτε τις φιλικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική σας διάθεση θα ανταμειφθεί ανάλογα, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Όσοι είστε γονείς ακούστε αυτό που θέλουν να σας πουν τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη φοβάστε να ερωτευθείτε, τουλάχιστον οι αδέσμευτοι, μιας και είναι καιρός να κάνετε το πρώτο βήμα για τη βελτίωση των σχέσεων που λιμνάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καιρός να ξεκαθαρίσετε οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, γιατί θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή

Δείτε εδώ τους τυχερούς και τους άτυχους της εβδομάδα μέχρι 4/2!

Ζώδια ημέρας Κώστας Λεφάκης
Unsplash.com

ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος τελειώνοντας, σας κάνει πιο διορατικούς. Διαθέτετε σωστή κρίση, πράγμα που σας βοηθά να ισορροπείτε επιτυχώς τις προσωπικές σας ανάγκες με τις απαιτήσεις των δικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιήστε το συντομότερο περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Χωρίς να γίνεστε εύθικτοι ή προκλητικοί καμιά φορά, περάστε στις απαραίτητες αλλαγές που θα σας αναζωογονήσουν. Μην διαπλέκεστε με καταστάσεις από τις οποίες δεν θα βγείτε κερδισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκέφτεστε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση, ή να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά, ζητήστε τη βοήθεια ατόμων με επιρροή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε αντικειμενικά τους ανθρώπους που αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σας, και απομακρύνετε τις σχέσεις που έχουν φθαρεί και δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα πια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε να κυριαρχήσουν σήμερα γκρίνιες, ευθιξίες και συναισθηματικές αποστάσεις που θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου σας αποδιοργανώνει λίγο. Προσοχή όμως διότι η συμπεριφορά και η διάθεση σας θα μπορούσε να σας κάνει να ενεργήσετε παρορμητικά και επιπόλαια.

ΙΧΘΕΙΣ

Μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τα οικονομικά σας και μην ενδίδετε σε υποσχέσεις ατόμων που υπόσχονται κέρδη αμφίβολης προέλευσης.

elle.gr

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο - Αλλαγή καριέρας γι' αυτό το συγκεκριμένο ζώδιο!

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου, τα επόμενα χρόνια θα σας κάνει αγνώριστους! Όχι εμφανισιακά, αλλά σε θέματα εργασιακά, καριέρας δηλαδή! Εσείς που έχετε ένα όραμα και ασχολείστε εντατικά, που αφιερώνετε όλο σας το είναι στη δουλειά, να προσμένετε να συμβούν τα πάντα όλα από εδώ και πέρα!

Μετά από πολλά χρόνια, πολλές φορές θα νιώσετε πως κάνει «σεισμό» στα μέρη σας, η ανεργία δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση, όμως συμβαίνει πού και πού.. Ή που κάτι θα αλλάξει ριζικά στην νοοτροπία, στη φιλοσοφία, που έχετε για κάποια πράγματα και θα ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά, ή που θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας!

Οι χαρισματικοί... διαβάστε την συνέχεια εδώ.