Άσχημα νέα για τα 9 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης παρακινεί σήμερα 4/2 Ζυγούς και Κριούς να αναλάβουν δράση

Οι σημερινές προβλέψεις του αστρολόγου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τα 9 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης παρακινεί σήμερα 4/2 Ζυγούς και Κριούς να αναλάβουν δράση

Κυριακή 4/2 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης θα συμβουλεύει σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρετε σε ότι αφορά τα οικονομικά, αισθηματικά και επαγγελματικά σας. Ρίξτε μια ματιά στις αστρολογικές του προβλέψεις για τα 12 ζώδια και κινηθείτε ανάλογα (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του αστρολόγου).

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4/2 του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μία καλή μέρα να εκθέσετε τις απόψεις και τα σχέδια σας, να επιδιώξετε συνεργασίες και να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες. Είναι κατάλληλη επίσης να προβάλετε την εργασία και τις ικανότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διστάσετε σήμερα να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που θεωρείτε φίλους σας και να απαιτήσετε την κατανόηση των δικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν διοχετεύσετε σωστά τη δραστηριότητα σας, θα μείνετε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και την έκβαση της ημέρας. Στην εργασία σας υπάρχουν αρκετές δυσκολίες που σας κουράζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και να μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο σε αυτόν τον τομέα. Τύχη στα ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά προβλήματα απασχολούν σήμερα τους περισσότερους από εσάς και πρέπει να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα υπομονή και ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, φροντίστε να μην δημιουργηθούν αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την άνοδο σας.

Ζώδια Κώστας Λεφάκης

Unsplash

ΖΥΓΟΣ

Η ζωτικότητα σας σήμερα είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες να την αξιοποιήσετε δεν λείπουν. Μην αμελείτε τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν σχετικές αναποδιές που όμως δεν θα σας επηρεάσουν πολύ αν είστε συντηρητικοί. Μην διστάσετε να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες, αν χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγχη εγωκεντρισμός και αρκετή κούραση σας περιμένουν σήμερα και δεν θα ήταν άσκοπο να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να είστε προβλεπτικοί και συντηρητικοί αν θέλετε να βγείτε οριστικά από το αδιέξοδο αυτής της μέρας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι για να μην υπάρξει άσχημος αντίκτυπος στα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε σήμερα αντιθέσεις στις σχέσεις με τους άλλους και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο που αγαπάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις. Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή ένταση.

ΠΗΓΗ elle.gr