Κώστας Λεφάκης: Γλυκόπικρη η Κυριακή 18/2 για 11 από τα 12 ζώδια - Εκείνο το ένα που βλέπει φως στον ορίζοντα

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Γλυκόπικρη η Κυριακή 18/2 για 11 από τα 12 ζώδια - Εκείνο το ένα που βλέπει φως στον ορίζοντα

Ο Κώστας Λεφάκης ενημερώνει τα 12 ζώδια με τις αστρολογικές του προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 18/2. Δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας την τελευταία ημέρα πριν κλείσει η εβδομάδα και υποδεχτούμε την επόμενη (19/25-2).

Δείτε επίσης: Γλυκόπικρο το νέο έτος: «Αν το 2024 περάσει χωρίς "καταστροφές"...» - Τα πιο άτυχα ζώδια της χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15/2 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Είναι εύκολο για κάποιους επιτήδειους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, ιδιαίτερα αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε.

Ταύρος

Απολαύστε όσο μπορείτε την ξεκούραση και την καλή σας διάθεση. Μην επιτρέπετε στους άλλους να είναι αδιάκριτοι, όταν εσείς δεν ασχολείστε καθόλου μαζί τους.

Δίδυμοι

Αλλάζουν τα προγράμματά σας και δεν χρειάζεται να εναντιωθείτε σε ότι τείνει να επικρατήσει. Μια σοφή σας στάση σήμερα, θα αποδειχτεί πολύτιμη στις τελικές σας επιδιώξεις

Καρκίνος

Είναι δύσκολη η συνεννόηση, ιδιαίτερα αν έχετε δηλώσει παντού το ενδιαφέρον σας. Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα σας ωφελούσε πολύ!

Λέων

Αισθηματικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι τόσο από τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, όσο και από μια παρατεταμένη διαφωνία με τον σύντροφό σας.

Λεφάκης - Ζώδια - Κυριακή 18/2
Jen Theodore - Unsplash +

Παρθένος

Είναι προτιμότερο να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, παρά να αφήσετε μια διαφωνία με τον σύντροφό σας, να επηρεάσει αυτά που είχατε σχεδιάσει για σήμερα.

Ζυγός

Η μέρα έχει ένταση και περίεργα συναισθήματα. Εντοπίστε την πηγή του προβληματισμού σας και κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Φροντίστε καλύτερα τις ευαίσθητες σχέσεις σας!

Σκορπιός

Το προσωπικό και οικογενειακό σας περιβάλλον έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, ιδιαίτερα αν κάποιο μέλος του βρίσκεται σε ανάγκη και χρειάζεται καθοδήγηση εκ μέρους σας.

Τοξότης

Οικονομικά φροντίστε ώστε να είστε ασφαλείς και μην δέχεστε αλλαγές στις συμφωνίες που έχετε κάνει. Προστατέψτε την οικογένεια από άκαρπες σχέσεις με συγγενείς.

Αιγόκερως

Μια μικρή περίοδος οικονομικής ασφάλειας ξεκινά, αλλά πρέπει να φροντίσετε να κατοχυρώσετε κάποια σας δικαιώματα, ιδιαίτερα αν αυτή προέρχεται από την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.

Υδροχόος

Μην βιαστείτε να τακτοποιήσετε όπως – όπως, κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες, αλλά δώστε περιθώρια χρόνου στον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε κάποια σχετική ικανοποίηση!

Ιχθύες

Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε και σας αρέσουν, έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Κάθε ιστορία έχει και την άλλη πλευρά και την διαφορετική εκδοχή της.

Οι εβδομαδιαίες (19/25-2) προβλέψεις του Λεφάκη

Κριός

Η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητάς σας και σας φέρνει γεγονότα τα οποία σας υποχρεώνουν να αλλάξετε προγράμματα και προτεραιότητες. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακούς κινδύνους, κακόβουλες κινήσεις τρίτων εις βάρος σας, το ενδεχόμενο να χάσετε χρήματα, ή κάτι άλλο και τέλος την πιθανότητα μιας προσωπικής, ή επαγγελματικής αντιπαράθεσης. Τα καλά νέα της εβδομάδας όμως είναι ότι οι φίλοι σας θα παίξουν θετικό ρόλο, ότι η εκδοχή μιας πρότασης που θα σας γίνει θα σας δώσει αισιοδοξία και τέλος μια νομική σας υπόθεση μπορεί τώρα να τερματιστεί επωφελώς.

Ταύρος

Τα γεγονότα των επόμενων ημερών προβλέπονται καταιγιστικά. Την περίοδο αυτή το γενικότερο κλίμα σας επηρεάζει περισσότερο από πριν. Η συνάντηση Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη στον Υδροχόο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητά σας παρουσιάζεται λίγο αγχώδης και καταπιεστική εξ αιτίας της παρέμβασης κάποιων ανθρώπων σε θέματα προσωπικά, ή επαγγελματικά, την οποία δεν εγκρίνετε. Η επικείμενη Πανσέληνος τονίζει την ένταση και τις διαφωνίες. Ωστόσο, αποφύγετε συγκρούσεις και βιαστικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο σας βοηθά να αλλάξετε στρατηγική, να ανανεώσετε στόχους και να κινηθείτε πιο αποφασιστικά για αυτά που από καιρό θέλατε να κάνετε. Ο Ήλιος στην πορεία του στους Ιχθύς, φέρνει στην επικαιρότητα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ήρθε ο καιρός να τα αντιμετωπίσετε κατάματα, ή να τα συζητήσετε ξεκάθαρα με όσους εμπλέκονται σε αυτά. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των επαγγελματικών σας και επίσης ευέλικτοι κάθε φορά που συναντάτε δυσκολίες, ή αντιρρήσεις από τρίτους. Κοινωνικά ή αισθηματικά, θα έχετε αιφνιδιασμούς και από συμπτώσεις συναντήσεων και από συμπεριφορές τρίτων.

Καρκίνος

Συγκαταλέγεστε και εσείς σε εκείνους που θα επηρεαστούν από τη γενικότερη κατάσταση και ενδεχομένως να ανησυχήσετε λίγο περισσότερο τώρα. Η επικείμενη Πανσέληνος δίνει ένταση στην καθημερινότητα και η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο φέρνει στο φως καταστάσεις που είχαν μείνει κρυμμένες για μεγάλο διάστημα. Αποφύγετε τα έκτακτα έξοδα, διαπραγματευτείτε πιο έξυπνα χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε να έχετε πειθώ όταν υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας. Πολλοί θα νιώσετε δικαίωση από τις εξελίξεις σε ένα θέμα που σας αφορά προσωπικά.

Λέων

Οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι εύκολες, αλλά οι δυσκολίες τους είναι βιώσιμες. Θέματα οικονομικά και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν κατά περιόδους, εξ αιτίας γεγονότων που θα τα περιπλέκουν, ή θα τα δυσκολεύουν στην καθημερινή πορεία. Στο μεταξύ η είσοδος, Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Υδροχόο, εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τις προσωπικές σας σχέσεις, που θα περάσει από πολλά στάδια. Προς το παρόν φέρνει ένταση και ενδεχομένως τη συναισθηματική ανταρσία ενός δικού σας ανθρώπου. Μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι θα εξυπηρετεί μια σκοπιμότητα.

Ζώδια - 4/2

Unsplash+

Παρθένος

Η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθύς αναζωπυρώνει τον τομέα των σχέσεων. Βγάζει στην επιφάνεια τόσο καλά, όσο και δύσκολα θέματα, αλλά και συμπεριφορές. Το σενάριο λοιπόν της ανθρώπινης συμπεριφοράς απέναντί σας, θα σας ωθήσει σε μικρές αναθεωρήσεις, ή επανεκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων. Κάποιοι θα τύχετε μιας προσφοράς στην εργασία και άλλοι, ενός αιφνίδιου γεγονότος. Κάποιοι άλλοι όμως θα εισπράξετε κάτι καλό σαν δώρο, ή σαν ευκαιρία, κυρίως στον εργασιακό τομέα.

Ζυγός

Οι μέρες που ακολουθούν είναι σύνθετες. Το δύσκολο μέρος το έχει η εργασία και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη συνέχεια, καθώς και η παρέμβαση τρίτων που θα σας εκνευρίσει. Η άλλη όμως εκδοχή, κυρίως ψυχαγωγική, ή ερωτική, δίνει υποσχέσεις και ευκαιρίες, οργανωμένα ή συμπτωματικά να σας δώσει χαρές. Καλό θα είναι να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ελέγχετε τους ενθουσιασμούς σας και αφήστε μερικές κοινωνικές αποστάσεις σαν ασφαλιστικές δικλείδες. Η πιθανότητα να αθετήσουν την υπόσχεσή τους απέναντί σας κάποιοι είναι μεγάλη, όπως επίσης και να κινηθούν παρασκηνιακά εις βάρος σας.

Σκορπιός

Πιο ευχάριστα είναι τα πράγματα για εσάς. Ο Πλούτωνας που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας μετακινείται στον Υδροχόο συνοδευόμενος από τον Άρη και την Αφροδίτη. Ξεκινά μια νέα εποχή για την προσωπική σας ζωή. Μεταμόρφωση για συνθήκες διαβίωσης ή οικογενειακής εξέλιξης. Προετοιμασία απογόνου για όσους είστε παντρεμένοι. Προετοιμασία για αγορά ή πώληση κατοικίας, αν το χρειάζεστε να γίνει. Βέβαια όλα αυτά θα περάσουν αρκετά στάδια μέχρι να ολοκληρωθούν. Στο μεταξύ το συναίσθημά σας θεριεύει, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιλογές, πρωτοβουλίες και θάρρος. Για άλλους ο σκοπός είναι ερωτικός και για άλλους είναι φιλόδοξος και δημιουργικός.

Τοξότης

Ένα κύμα γεγονότων θα εκφράσει τη δίνη του γύρω από την οικογένεια ή το σπίτι. Αντιστάθμισμα παραμένει η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης που έχει αρχίσει τη διέλευσή της από τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος και τα καθημερινά περιστατικά θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε από τις μόνιμες οικογενειακές σκοτούρες. Επίσης το χαρακτηριστικό των ημερών θα είναι μικρές δραπετεύσεις, δόσεις ψυχαγωγίας και ανακουφιστικά διαλείμματα κάθε είδους.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρουσες είναι οι μέρες που ακολουθούν με αυξημένη κινητικότητα γύρω από εσάς, όπως και κάποιες μοιραίες συμπτώσεις. Οι τελευταίες θα εξυπηρετήσουν, ή τη λύση ενός προβλήματος, ή την προώθηση μιας επαγγελματικής υπόθεσης. Η πορεία Άρη, Πλούτωνα και Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για εσάς με τρόπο αργό, αλλά σταθερά μεταμορφωτικό. Η καλή γωνία του Δία με τον Κρόνο αυτές τις μέρες, μεταξύ Ταύρου και Ιχθύ αντίστοιχα, βοηθά στην προώθηση υποθέσεων που είχαν καθυστερήσει πολύ. Πέρα από το γενικό κλίμα, προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε και να επιταχύνετε την εξέλιξή τους.

Υδροχόος

Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σας με τη συνοδεία του Άρη και της Αφροδίτης, φέρνει ένα κύμα αλλαγών σε βασικούς τομείς, όπως και την εμφάνιση καινούριων ανθρώπων στη ζωή σας που μελλοντικά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Από την άλλη πλευρά, η καθημερινότητα θα σας καταπιέσει αρκετά στην οικονομική κατάσταση, λόγω αύξησης εξόδων, ή κάποιων αγορών που πρέπει να γίνουν. Ελέγχετε τις δηλώσεις, τις εκφράσεις, ή τις ανακοινώσεις σας. Μπορεί να προκαλέσετε θέματα ή δυσαρέσκειες.

Ιχθύς

Είστε οι πρωταγωνιστές του προσωπικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος, χάρη στη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά και πνευματικά προκειμένου να έχετε καλύτερη επίδοση στην έκφραση, στην συναλλαγή και στη διευθέτηση βασικών υποθέσεών σας. Πολλοί θα έχετε τα γενέθλιά σας τις επόμενες μέρες και είναι ευκαιρία για νέες αλλαγές σε σχέση με την επικείμενη Πανσέληνο του προσεχούς Σαββάτου. Μην είστε αφηρημένοι την ώρα που πρέπει να είστε προσγειωμένοι και μην υποχωρείτε την ώρα που πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και αγωνιστικά για κάποιο πολύ σημαντικό σκοπό της ζωής σας.

ΠΗΓΗ elle.gr