Κώστας Λεφάκης: Κίνδυνοι, πιέσεις & άγχος - Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Τι θα τους συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Κίνδυνοι, πιέσεις & άγχος - Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Στις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις (διαβάστε τες αναλυτικά εδώ), ο Κώστας Λεφάκης μίλησε και για 4 τα οποία θα είναι τα πιο άτυχα συγκριτικά με τα υπόλοιπα 8. Τι θα συμβεί σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα;

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητάς σας και σας φέρνει γεγονότα τα οποία σας υποχρεώνουν να αλλάξετε προγράμματα και προτεραιότητες. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακούς κινδύνους, κακόβουλες κινήσεις τρίτων εις βάρος σας, το ενδεχόμενο να χάσετε χρήματα, ή κάτι άλλο και τέλος την πιθανότητα μιας προσωπικής, ή επαγγελματικής αντιπαράθεσης. Τα καλά νέα της εβδομάδας όμως είναι ότι οι φίλοι σας θα παίξουν θετικό ρόλο, ότι η εκδοχή μιας πρότασης που θα σας γίνει θα σας δώσει αισιοδοξία και τέλος μια νομική σας υπόθεση μπορεί τώρα να τερματιστεί επωφελώς.

Ταύρος

Τα γεγονότα των επόμενων ημερών προβλέπονται καταιγιστικά. Την περίοδο αυτή το γενικότερο κλίμα σας επηρεάζει περισσότερο από πριν. Η συνάντηση Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη στον Υδροχόο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητά σας παρουσιάζεται λίγο αγχώδης και καταπιεστική εξ αιτίας της παρέμβασης κάποιων ανθρώπων σε θέματα προσωπικά, ή επαγγελματικά, την οποία δεν εγκρίνετε. Η επικείμενη Πανσέληνος τονίζει την ένταση και τις διαφωνίες. Ωστόσο, αποφύγετε συγκρούσεις και βιαστικές αποφάσεις.

Ζώδια - 4/2

Καρκίνος

Συγκαταλέγεστε και εσείς σε εκείνους που θα επηρεαστούν από τη γενικότερη κατάσταση και ενδεχομένως να ανησυχήσετε λίγο περισσότερο τώρα. Η επικείμενη Πανσέληνος δίνει ένταση στην καθημερινότητα και η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο φέρνει στο φως καταστάσεις που είχαν μείνει κρυμμένες για μεγάλο διάστημα. Αποφύγετε τα έκτακτα έξοδα, διαπραγματευτείτε πιο έξυπνα χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε να έχετε πειθώ όταν υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας. Πολλοί θα νιώσετε δικαίωση από τις εξελίξεις σε ένα θέμα που σας αφορά προσωπικά.

Λέων

Οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι εύκολες, αλλά οι δυσκολίες τους είναι βιώσιμες. Θέματα οικονομικά και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν κατά περιόδους, εξ αιτίας γεγονότων που θα τα περιπλέκουν, ή θα τα δυσκολεύουν στην καθημερινή πορεία. Στο μεταξύ η είσοδος, Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Υδροχόο, εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τις προσωπικές σας σχέσεις, που θα περάσει από πολλά στάδια. Προς το παρόν φέρνει ένταση και ενδεχομένως τη συναισθηματική ανταρσία ενός δικού σας ανθρώπου. Μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι θα εξυπηρετεί μια σκοπιμότητα.