Από τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας ο Κριός και 3 ακόμα - Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Που πρέπει να προσέξουν και γιατί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας ο Κριός και 3 ακόμα - Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Ο Κώστας Λεφάκης στις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις (διαβάστε τες αναλυτικά εδώ), μίλησε και για 4 ζώδια τα οποία θα περάσουν άσχημα από σήμερα 26/2 μέχρι τις 3 πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν άσχημα αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εβδομάδα φέρνει ένταση από τη συνειδητοποίηση ότι επηρεάζεστε από το ανικανοποίητο των επιλογών σας. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να πιέσετε και να επηρεάσετε αποφάσεις του συντρόφου σας, κρίνοντας ότι έχετε εκπληρώσει τις δικές σας υποχρεώσεις απέναντί του. Επινοήστε τρόπους να προσεγγίσετε δημιουργικά τα θέματα που σας απασχολούν και μην διστάζετε να τους βάλετε σε εφαρμογή. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Οικονομικά προσπαθήστε περισσότερο να περιορίσετε τα μη απαραίτητα έξοδά σας!

Καρκίνος

Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί, διπλωμάτες, συγκαταβατικοί και να αξιολογείτε σωστά τις δυνατότητές σας. Οι ανάγκες που δεν ικανοποιούνται, καλό θα είναι να παραμείνουν στην αφάνεια και να μην αναζητήσετε τώρα τρόπους ικανοποίησής σας. Επίσης αποφύγετε τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις, ιδιαίτερα όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας είναι ωφέλιμο. Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο αβεβαιότητας, αλλά δείτε μήπως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Δώστε περιθώρια χρόνου για να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα σας ευνοήσουν.

Ζώδια εβδομάδας

Παρθένος

Αναζητάτε τρόπους τακτοποίησης των ζητημάτων που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες υποσχέσεις που εξασφαλίσατε δεν φαίνεται να υλοποιούνται ή να τηρούνται. Αυτό οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και στην αδυναμία των άλλων να ξεπεράσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Το γενικότερο κλίμα σας επηρεάζει και νιώθετε μια ενοχλητική ανασφάλεια. Όσο και αν προσπαθήσετε όμως να αλλάξετε τις περιρρέουσες συνθήκες, δεν θα ικανοποιηθείτε. Η καθημερινότητα είναι λίγο πιο έντονη από όσο την περιμένατε. Αισθηματικά απαλλαγείτε από φόβους που σας αναγκάζουν να γίνεστε επιθετικοί.

Ζυγός

Οι λίγες πρώτες μέρες της εβδομάδας θα συντηρήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο όμως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το αλλάξετε γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με ζητήματα που δεν σας ωφελούν. Αντί αυτού, φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, βάζοντας προτεραιότητες που θα έχουν αποτέλεσμα. Οι άλλοι συνεχίζουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται το ανικανοποίητο μέσα σας. Θα ήταν ωφέλιμο να περιορίσετε τη βιασύνη σας και να μην υποτιμάτε τα πλεονεκτήματά σας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.