Ζώδια: «Αστρολογικός ανεμοστρόβιλος!» - Ποιοι πρέπει να προσέχουν μέχρι τις 29/2

Ο Άρης στον Υδροχόο σαρώνει τα πάντα! Κάποιο τέλος έρχεται

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ζώδια: «Αστρολογικός ανεμοστρόβιλος!» - Ποιοι πρέπει να προσέχουν μέχρι τις 29/2

Για λίγες ημέρες χάνονται η γαλήνη, η ηρεμία, η ψυχραιμία, η λογική, η διπλωματία, η ισορροπία, σαρώνει ο Άρης από τον Υδροχόο! Σηκώνει αέρηδες, σκόνες, χώματα, κανείς δε βλέπει τίποτα, μόνο νιώθει, ένα χάος, μια ορμή, έχει καταστροφική τάση όταν είναι ανεξέλεγκτο, το συναίσθημα! Ο Δίας εγωιστής, αλαζόνας, υπερβολικός, δε φοβάται, ζει για τέτοιες μάχες!

Επίδειξη δύναμης, από Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Με αφορμή ή δίχως; Ιδού η απορία! Προφανώς έφτασαν οι ημέρες που ο Πλούτωνας βάζει πάλι το χεράκι του! Η «λύσσα» του Άρη, του πολεμιστή, ενάντια στον πατέρα Δία, τον υπέρτατο Θεό, ναι φανταστικό το σενάριο, τρομαχτικό άμα το κάνετε εικόνα. Κεραυνοί, φωτιές, ένταση, η αδρεναλίνη στα κόκκινα. Τρίζουν θεμέλια ετών. Κάποιο τέλος έρχεται.. ένα ιστορικό τέλος, για κάποιους από εμάς εκεί έξω..

Ένα τέλος για μια νέα αρχή..

Κριός

Σπατάλες, υπερβολικές, ίσως και ανούσιες, όμως πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό! Τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη, το ρίχνετε στο shopping therapy, στα κέντρα αισθητικής, ένα κομμωτήριο μέσα στο πρόγραμμα. Ανεμοστρόβιλος στις τσέπες σας!

Ταύρος

Εντάσεις στη δουλειά, προκλητικές συμπεριφορές, βγαίνετε από τα ρούχα σας, μες στο καταχείμωνο! Ανεμοστρόβιλος στις σχέσεις σας, πάνε οι αγάπες, πάνε οι σεβασμοί, εξοργιστικές συμπεριφορές, υπερβολική η στάση σας, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα!

Δίδυμος

Γίνεστε χαλί να σας πατήσουν στη δουλειά, αλλά τη στιγμή που κάποιος θα θελήσει να σκουπίσει τα πόδια του, ο κακός ο χαμός! Είστε συνεργάσιμοι, δεκτικοί, υπάρχουν όμως όρια που... διαβάστε την συνέχεια εδώ!