Κώστας Λεφάκης: Άσχημα νέα φέρνουν οι προβλέψεις του - Μόνο 4 από τα 12 ζώδια θα έχουν σήμερα 3/3 τύχη

Οι αναλύσεις του αστρολόγου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Άσχημα νέα φέρνουν οι προβλέψεις του - Μόνο 4 από τα 12 ζώδια θα έχουν σήμερα 3/3 τύχη

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζεται τις αστρολογικές προβλέψεις του για σήμερα, Κυριακή 3/3. Τι θα πρέπει να προσέξουν τα 12 ζώδια και ποια θα είναι τα τυχερά λίγο πριν την έναρξη της νέας εβδομάς (4/10-3).

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη 3/3 για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας ενεργοποιώντας το ταμπεραμέντο σας, αρκεί να δείξετε περισσότερο χιούμορ και αισιοδοξία σε οτιδήποτε σας προβληματίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα που αρχίζουν πολύ σύντομα θα κορυφωθούν μέσα στον μήνα. Παραμείνετε λοιπόν αισιόδοξοι αλλά μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε εξαιρετικά εύστροφοι και το ότι συνήθως αντιλαμβάνεστε τα πάντα σάς κάνει καμιά φορά υπερβολικά κριτικούς και δύσκολους απέναντι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με κάποια άτομα που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ο ρόλος τους, αφήστε τη σημερινή ημέρα να περάσει διατηρώντας ουδέτερη στάση.

ΛΕΩΝ

Ιδανική η σημερινή ημέρα για σας που έχετε καλλιτεχνική φλέβα, γιατί η πλούσια φαντασία και ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσουν στο να μετουσιώσετε τα αισθήματά σας σε έργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η έναρξη ενός ελεύθερου επαγγέλματος ή η εκμάθηση μιας νέας μεθόδου θα επισπεύσει την επαγγελματική και οικονομική σας αναβάθμιση.

Κώστας Λεφάκης - Ζώδια - Κυριακή 3/3
Unsplash+

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα διαπιστώσετε πως οι συμβουλές που δίνετε στους δικούς σας ανθρώπους πιάνουν τόπο τελικά και πως η παρουσία και η συμπαράστασή σας στους δικούς σας είναι απαραίτητη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποχρεώσεις στην εργασία σας ή κάτι σχετικό με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βρείτε τον πιο σωστό τρόπο για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη νότα στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να φέρει η σημερινή ημέρα. Οι νεώτεροι και τα παιδιά σας πάντως χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαπραγματευτείτε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής και μεθοδεύστε μία σταδιακή αναδιοργάνωση, που θα σας αποδώσει πολύ σύντομα. Προσοχή χρειάζεται και η υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίστε από τώρα να προετοιμάζεστε για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας. Η αντικειμενική αντιμετώπιση των πραγμάτων βοηθά όλους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα είναι δύσκολη, ενώ θα πιεστείτε πολύ από προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες και έτσι θα ξοδέψετε χρήματα. Απαλλαγείτε από το άγχος και τους φόβους σας.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια τον Μάρτιο 2024

Κριός

Ο Μάρτιος είναι μήνας που συμβαίνει η πρώτη σεληνιακή έκλειψη του χρόνου και μάλιστα στον άξονά σας με τον Ζυγό, στις 25. Όσο και αν τα φαινόμενα δεν είναι ορατά από την αρχή, ο μήνας απαιτεί σκληρή δουλειά και γι’ αυτό χρειάζεται και αντοχή και διαύγεια ! Το πρώτο εικοσαήμερο λοιπόν είναι καλές οι προοπτικές για την πρόοδο σας όσο άχαρος και αν σας φαίνεται ο δρόμος. Μην πάρετε όμως οριστικές αποφάσεις πριν σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Φιλίες και κοινωνικές σχέσεις παρουσιάζουν μια κινητικότητα και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ταύρος

Το φετινό Μάρτιο φανείτε επιφυλακτικοί σε ριψοκίνδυνες και ύποπτες οικονομικές προτάσεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 αλλάζει τα δεδομένα στην εργασία και στα πρακτικά σας ζητήματα. Διατηρήστε την συνέπεια στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε να στηριχτείτε στις υποσχέσεις τρίτων στις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στον άξονα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Επίσης, οι περισσότεροι θα βιώσετε αρκετές ερωτικές στιγμές αλλά θα μεσολαβήσουν και εμπόδια ή αρνήσεις από τον ερωτικό σας σύντροφο που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Δίας και Ουρανός στο ζώδιό σας ανοίγουν νέους δρόμους.

Δίδυμοι

Αρκετά έντονες θα είναι οι μέρες του Μαρτίου για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι δεν έχετε προσωπικά προβλήματα, είναι πιθανό ότι αντιμετωπίζετε σημαντικές δυσκολίες στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα μία συμφωνία ή μία ιδέα είναι πιθανό ότι θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα καινούργιο δρόμο. Ανανεώστε τις γνωριμίες σας, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Πάντως πριν κλείσει αυτός ο μήνας μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την αναγκαιότητα αυτών των αλλαγών, που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Καρκίνος

Μην ελπίζετε πολλά για τον φετινό Μάρτιο και μάλιστα εν αναμονή της σεληνιακής έκλειψης στις 25. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι θα αμειφθείτε για τους κόπους που καταβάλατε και την προσήλωσή σας σε έναν στόχο. Εσείς μόνο ξέρετε τι σας έχει κοστίσει αυτή σας η επιμονή αλλά τώρα φαίνεται να παίρνετε κάποιο είδος ικανοποίησης. Αν βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό μεταίχμιο θυμηθείτε να μην διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας και σκεφτείτε πιο ψύχραιμα, καθώς θα υπάρξουν ανατροπές. Αισθηματικά, θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να τύχετε δυνατών ερωτικών εμπειριών ακόμη κι αν αυτές έχουν περιστασιακό χαρακτήρα με μια δόση τυχοδιωκτισμού

Λέων

Υπερένταση και εκνευρισμός αλλά μαζί και δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του φετινού Μαρτίου για τους περισσότερους από εσάς. Σας περιμένουν κόποι, δουλειές αλλά και ηθική και υλική ανταμοιβή. Στα ερωτικά σας, σας βοηθούν οι συμπτώσεις και χάρη σ’ αυτές μερικές μέρες αλλά και νύχτες αποκτούν ενδιαφέρον και γεμίζουν ερωτικές συγκινήσεις. Κάποια νέα γνωριμία θα σας προβληματίσει. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο το κέντρο βάρους της προσοχής σας αναγκαστικά εστιάζεται στα επαγγελματικά σας και σε μια νέα μικρή δυσκολία στα οικονομικά. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 σας θέλει επιφυλακτικούς, αρκετά προστατευτικούς με εκείνους που αγαπάτε, ή την οικογένεια και καλά οργανωμένους σε συνεργασίες, διεκδικήσεις και πρακτικές ανάγκες.

Παρθένος

Μην ελπίζετε πολλά για τις μέρες του Μαρτίου αλλά μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των κόπων σας. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να ελαττώσετε το άγχος και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας. Μερικές λεκτικές διαφωνίες με το σύντροφο σας ας μην γίνουν αφορμή να χαλάσετε μία ερωτικά διαμορφωμένη ατμόσφαιρα. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στον ερωτά και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 επηρεάζει τα οικονομικά, τις σχετικές διαπραγματεύσεις για ένα έκτακτο εισόδημα, αλλά και τις σταθερές πηγές από όπου αντλείτε δυνάμεις και έμπνευση!

Ζώδια - 4/2

Unsplash

Ζυγός

Ο Μάρτιος σας επιφυλάσσει έκλειψη Σελήνης στις 25 στο ζώδιό σας. Επηρεάζει τον ψυχισμό σας και χρόνια θέματα υγείας, καθώς και τη σχέση με τους γονείς σας. Είναι μήνας γεγονότων για τους περισσότερους από εσάς και καλείστε να είστε αντάξιοι των προκλήσεων για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνουν για ουσιαστικές αλλαγές. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε πράγματα πρακτικά, όπως τα οικονομικά σας και να οργανώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε ρήξεις με εκείνους που εξακολουθούν να διαφωνούν μαζί σας, γιατί μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι προθέσεις τους δεν είναι αρνητικές. Δείξτε κατανόηση και αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να προκύψει.

Σκορπιός

Οι μέρες του Μαρτίου παρουσιάζουν ενδιαφέρον και σας αφήνουν περιθώρια επιτυχούς δράσης και αντίδρασης. Ο παράγοντας της τύχης λειτουργεί μεν αποτελεσματικά, αλλά μαζί με αυτόν υπάρχουν και μερικές εκνευριστικές καθυστερήσεις. Ωστόσο ο Ερμής προσφέρει διεξόδους αρκεί να διακρίνετε τις ευκαιρίες και να ξεπεράσετε τους σκοπέλους ενός ανταγωνισμού στο επαγγελματικό πεδίο. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 επιδρά στις προσωπικές σας σχέσεις προκαλώντας ανατροπές και διάσταση απόψεων. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που σας προτρέπει να κάνετε υπομονή, να λειτουργήσετε αμυντικά και να μη βάλετε στο ίδιο καλάθι όλους τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Τοξότης

Αρκετά έντονο προβλέπεται το διάστημα του Μαρτίου καθώς τόσο η αισιοδοξία όσο και η δραστηριότητα σας φαίνονται ανανεωμένες. Προβλήματα και διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν και στο περιβάλλον της εργασίας σας γι’ αυτό και θα ήταν σκόπιμο να μην ανακατευτείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή σχόλια και να μην αμελήσετε τυπικά ή νομικά θέματα. Οι ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι περισσότερες ενώ οι αδέσμευτοι τυχαίνετε μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 επηρεάζει τις φιλίες, αλλά και τις διαθέσεις ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Φερθείτε με ειλικρίνεια σε εκείνους που δημιουργούν εντάσεις.

Αιγόκερως

Το φετινό Μάρτιο υπάρχουν πολλές καλές επαγγελματικές προοπτικές αλλά υπάρχουν και αρκετές πρακτικές δυσκολίες στο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία, αυτό το διάστημα, είναι μία οικονομική στασιμότητα συνδυασμένη με ανάγκη χρημάτων για απαραίτητα απροσδόκητα έξοδα. Στα αισθηματικά σας η περίοδος αυτή δεν υπόσχεται πολλά καλά, ούτε εύκολες εκβάσεις των ερωτικών σας προσδοκιών. Βέβαια οι προσφορές, οι υπαινιγμοί και κάποια δελεαστική πρόσκληση θα αποτελέσουν τα βασικά γνωρίσματα της καθημερινότητας. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 θα δώσει λίγο δραματικό χαρακτήρα στις προσωπικές σας βλέψεις.

Υδροχόος

Ο φετινός Μάρτιος πληθαίνει την κίνηση και τα περιστατικά. Σας κάνει περιζήτητους και πολυάσχολους. Όλη αυτή όμως η κατάσταση εντείνει τον καταναλωτισμό αλλά και την κούραση του νευρικού σας συστήματος. Όσοι έχετε διαφωνήσει ή πρόσφατα έλθει σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποφύγετε να προβείτε σε αντίποινα ή επιθετικές ανακοινώσεις και μη αφήνετε τον εαυτό σας στην απογοήτευση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας βρίσκει με κάποια οικογενειακά ή προσωπικά προβλήματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 δρομολογεί νέες εξελίξεις σε φιλίες, κοινωνικά θέματα και επαγγελματικές επιδιώξεις. Εργαστείτε αποτελεσματικά για να πλησιάσετε τους στόχους σας!

Ιχθύς

Το Μάρτιο θα έχουμε δυσκολίες επαγγελματικές και ψυχολογικές, αλλά και πολλές ελπίδες ότι αυτές θα ξεπεραστούν χωρίς σοβαρές συνέπειες. Αυξημένη προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας, ιδιαίτερα σε όσους έχουν υπογράψει συμβάσεις και συμφωνίες. Οι μέρες του μήνα γενικότερα είναι λίγο δύσκολες και ακατάλληλες για ριψοκίνδυνους χειρισμούς χρημάτων. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 επηρεάζει κυρίως τα αισθηματικά σας τα οποία διέρχονται μια περίοδο αναθεώρησης. Οι ελεύθεροι μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με μια νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε στιγμές έντασης. Σε στιγμές αναποφασιστικότητας ακολουθήστε το ένστικτό σας!

oroskopos.gr

ΠΗΓΗ elle.gr