Κώστας Λεφάκης: Πολύ άσχημα νέα για 1 συγκεκριμένο ζώδιο - Έρχονται ζημιές και απώλειες

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Πολύ άσχημα νέα για 1 συγκεκριμένο ζώδιο - Έρχονται ζημιές και απώλειες

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις μετέφερε ο Κώστας Λεφάκης, προειδοποιώντας τα 12 ζώδια τι θα φέρει σε αισθηματικό, οικονομικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα η Παρασκευή 8/3.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8/3 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με ένα παλιό σας έρωτα. Προσπαθήστε να φανείτε πιο ειλικρινείς μαζί του. Ολοκληρώστε κάποιες εκκρεμότητες από δουλειές τού σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια επιδεικτική τάση σας διακατέχει σήμερα. Χαμηλώστε τους τόνους. Δεν χρειάζεται να προβάλετε συνέχεια τις ικανότητές σας. Μην παίρνετε τώρα βιαστικές οικονομικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επόμενες ημέρες θα σας καλέσουν να αναλάβετε πιο δυναμικά δράση στην εργασία σας. Η νευρικότητα σας όμως μπορεί να γίνει αφορμή για ζημιές και απώλειες στο σπίτι σας.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο του Μαρτίου - Έρχονται επαγγελματικές & ψυχολογικές δυσκολίες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη, το ένστικτό σας έχει σωστές κατευθύνσεις και πιθανόν να αντλήσετε ιδέες από το πουθενά. Η διπλωματική σας ικανότητα επίσης μπορεί να σας εκπλήξει.

ΛΕΩΝ

Οι περιστάσεις ξαφνικά σας παρακινούν να αναλάβετε δράση στην δουλειά σας. Μην αφήνετε τώρα τον χρόνο να γλιστράει από τα χέρια σας. Εκμεταλλευτείτε τον όσο καλύτερα μπορείτε.

Ζώδια εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάπως γκρίζα τα βλέπετε τα πράγματα σήμερα και με μεγάλη δόση καχυποψίας. Μην το παρακάνετε. Ξεχωρίστε τα άτομα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας σήμερα, αλλά παράλληλα φανείτε πιο ρεαλιστές στις εκτιμήσεις σας για κάποια άτομα που δεν δείχνουν να εγκρίνουν τις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ παραγωγική θεωρείται η μέρα στην επαγγελματική σας ζωή. Ασχολείστε με πάθος και με πράγματα που σας ενδιαφέρουν έντονα. Κάποια θετική συμφωνία μπορεί να προκύψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα, και δείχνετε δεκτικοί απέναντι στις τρέχουσες εξελίξεις. Μια θετική εξέλιξη στην εργασία σας θα ταράξει τα νερά ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ ερωτική μέρα σήμερα, μπορεί να σας χαρίσει μια σπάνια εμπειρία. Η εκφραστική σας δυνατότητα μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα να πείσετε κάποιους για τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συνάντηση με ένα σημαντικό άτομο είναι επιβεβλημένη σήμερα για το καλό της καριέρας σας. Τα σχέδιά σας μπορεί να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Πιστέψτε τα.

ΙΧΘΕΙΣ

Σχέδια και συζητήσεις σε επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλη την μέρα. Κάποιο σχέδιο σας μπορεί να γίνει αποδεκτό τώρα. Δείξτε σιγουριά στα λεγόμενα σας.

ΠΗΓΗ elle.gr