Τα ζώδια μέχρι και 24/3: Ποιοι θα ζήσουν τον πιο παθιασμένο έρωτα

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτούς;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τα ζώδια μέχρι και 24/3: Ποιοι θα ζήσουν τον πιο παθιασμένο έρωτα

Η εβδομάδα που ξεκίνησε, είναι διαφορετική από τις άλλες, γιατί ο Ερμής στον Κριό, παρέα με τον Ήλιο, κάνουν το σκηνικό φλογερό και πολύ αισιόδοξο. Όχι για όλους, αλλά για εκείνους που έχουν μάθει να «μάχονται» καθημερινά με θηρία, για εκείνους που δεν τρομάζουν..

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, εργάζεται σκληρά για τις απίστευτες αλλαγές που θα έρθουν και έχει ανάγκη έναν φλογερό Ήλιο, για να φανούν τα κενά, για να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις, για να αντιμετωπιστούν τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τουλάχιστον είναι αισιόδοξο το κλίμα.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, εμφανίζεται και αυτός, γιατί πρέπει κάποιος να βάλει φρένο σε παρορμητικές ενέργειες που μόνο κακό μπορούν να φέρουν. Κάποιους τους δικαιώνει για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, κάποιους τους στέλνει στα τάρταρα, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή. Ο Κρόνος φέρνει τα κρύα, δεν υπάρχει καμία κατανόηση ή συμπαράσταση σε εκείνους που έχουν ως καραμέλα το «ωχ δεν το ήξερα». Ας ρώταγες είναι η απάντηση. Και φυσικά τέτοιες συζητήσεις μόνο εκνευρισμό φέρνουν και τσακωμούς.

Η αλήθεια είναι πως από αύριο ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, οι σχέσεις θα κλονιστούν κάπως, πολύ γκρίνια. Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε τα παρατράγουδα ή να κάνουμε βουτιά σε ένα καζάνι που βράζει. Αναλόγως τι αποζητάει ο καθένας στη ζωή αυτή.

Και η αποθέωση είναι... διαβάστε την συνέχεια εδώ.