Κώστας Λεφάκης: «Δύσκολοι καιροί για...» - Η δυσάρεστη είδηση που αφορά πέντε συγκεκριμένα ζώδια

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Μερικά ευχάριστα, αλλά και κάποια δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του για τα δώδεκα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (δείτε εδώ αναλυτικά). Ας δούμε, όμως, και τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου.

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ανησυχία για το μέλλον σάς δίνει κίνητρο να κάνετε περισσότερο από όσα φαντάζεστε. Καιρός, λοιπόν, να καταστρώσετε τους καινούργιους σας στόχους με λιγότερο άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μήνα αυτό θα καταλάβετε τι μπορείτε να καταφέρετε από μόνοι σας. Μόνο οι πραγματικοί φίλοι θα σας στηρίζουν, οι άλλοι πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολοι καιροί για τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς οι εργαζόμενοι ενδέχεται να καταπιέζεστε κάτω από τις συμπτώσεις και τις παραξενιές των ανωτέρων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην απογοητεύεστε αν οι υποθέσεις σας κωλυσιεργούν και οι συνεργασίες σας συναντούν εμπόδια, γρήγορα όλα θα μπουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Όσο και αν σας φαίνεται βαρύ να ασχοληθείτε με θέματα που σας πιέζουν, οφείλετε να το κάνετε διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε χειρότερα προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από τη επίδραση του Ερμή, θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και θα βρείτε νέους τρόπους έκφρασης.

Ζώδια Απριλίου

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα ήταν αν μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση και τη διασκέδασή σας, χωρίς βέβαια να αμελείτε τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να ενεργοποιήσετε τη γνωστή ατράνταχτη λογική σας αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στον τομέα των σχέσεων, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι από σας αντιμετωπίζετε κάποια χρόνια προβλήματα με την υγεία σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους που θα μπορούσαν αυτό το διάστημα, να τα εντείνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι δεν έχει πια κανένα νόημα. Οικονομικά τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς σας υποχρεώνει να δείτε τα πράγματα με αντικειμενικό τρόπο. Μη στηρίζεστε αποκλειστικά στις υποσχέσεις τρίτων.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αρκεί να μη συμβούν τώρα λάθη και περιττά έξοδα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας.

Πηγή: elle.gr

Οι μηνιαίες προβλέψεις

Κριός

Το διάστημα εξακολουθεί να είναι αρκετά έντονο για τους περισσότερους από εσάς και θα είναι καλό να επωφεληθείτε και να ηρεμήσετε. Να σκεφτείτε, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Είναι γεγονός ότι η έκλειψη του Ήλιου στις 8, θα επηρεάσει υποθέσεις και ενδεχομένως να φέρει και μια απώλεια. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν γεγονότα και ενδεχομένως να μείνουν ακάλυπτες κάποιες ανάγκες σας. Σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα φανείτε ανθεκτικοί και υπομονετικοί και προτιμήστε τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από την εμπόλεμη αντιπαράθεση.

Ταύρος

Αρκετά προβλήματα φέρνει και αυτός ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Αιτία αυτών η ηλιακή έκλειψη στον Κριό και ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς. Κατόπιν τούτου έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, καθυστερήσεις, άγχη, πιθανόν διαφωνίες και εκκρεμούν αρκετά οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν με μακροπρόθεσμη μελέτη. Μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για καιρό. Γι αυτό αποφύγετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, ελέγχετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε δύστροπους ανθρώπους, ασφαλίστε την αισθηματική σας ζωή και μη κάνετε καθόλου καινούρια ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο και ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς και η ηλιακή έκλειψη στον Κριό πληθαίνουν τις δυσκολίες, τα εμπόδια και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Είναι πιθανόν να πικραθείτε σε αυτό το διάστημα από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, από εμπόδια στις επιδιώξεις σας και από την αύξηση των εξόδων που θα προκαλέσουν κοινωνικά περιστατικά τα οποία δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Μη βιαστείτε να κρίνετε το μέλλον σκοτεινό γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούρια δημιουργικά και επαγγελματικά σχέδια.

Καρκίνος

Παρόλες τις οικογενειακές δυσκολίες και τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας είναι γεγονός πως γρήγορα έρχονται καλύτερες μέρες. Πρέπει όμως να γίνουν μερικές αλλαγές που εξαρτώνται κυρίως από εσάς για να μπορέσετε να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ελεύθεροι για να πραγματοποιήσετε τα τρέχοντα σχέδιά σας. Ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με ισχυρότερους παράγοντες από εσάς και μην παραμελείτε πάγιες υποχρεώσεις σας. Τυχόν δοκιμασίες ενδέχεται να υποστείτε στα αισθηματικά, στο οικογενειακό περιβάλλον ή και στην υγεία σας εξ αιτίας της έκλειψης και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς.

Λέων

Αποφύγετε μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Πρέπει παράλληλα να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και εύστοχοι προκειμένου, ένα μήνα αργότερα να νιώσετε υπερήφανοι για τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ακόμη, φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες και μη ξανοίγεστε πιο πολύ από όσο σας επιτρέπει η κατάσταση. Μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε ενδεχόμενες καθυστερήσεις και φανείτε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με μηχανές, ή όταν κυκλοφορείτε.

Παρθένος

Πολλά αλλάζουν στη ζωή σας και εσείς αλλάζετε σαν άνθρωποι και είναι τελείως φυσικό να νιώθετε κάπως περίεργα, γιατί οι απόψεις σας για πολλά πράγματα είναι συγκεχυμένες, ή διαφορετικές από το παρελθόν. Όλα αυτά εξ αιτίας ενός πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων, που απαρτίζεται από τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Το καλό αυτής της περιόδου είναι ότι θα δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα, θα αιφνιδιαστείτε από κάποια αναπάντεχα περιστατικά και θα ενεργοποιηθείτε. Μην αντιστέκεστε στη ροή των πραγμάτων και μην αφήνετε την ασφάλειά σας να σας δημιουργεί άγχη και καθυστερήσεις.

Δείτε επίσης: Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού: Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και...

Zυγός

Ούτε ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σκιάζεται από μια ηλιακή έκλειψη και επιβαρύνεται από έναν πλανητικό συνωστισμό στους Ιχθύς. Φροντίστε τη σχέση σας με το περιβάλλον διατηρώντας βασικές ισορροπίες αλλά και διασφαλιστικές αποστάσεις. Προνοήστε κινδύνους για τα αισθηματικά σας και δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας και ανάλογα τοποθετηθείτε. Πολλοί θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε διαδικασίες που θα σας αποδεσμεύσουν από μια συνεργασία, ή και σχέση και πιστεύω ότι αυτές θα είναι ιδιαίτερα κουραστικές. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να αρχίσετε κάτι καινούριο.

Σκορπιός

Η υπερένταση κοντεύει να γίνει μόνιμη κατάσταση και αν δεν φροντίσετε να ξεκουράσετε τον εαυτό σας, κυρίως ψυχικά, στην πορεία αυτού του μήνα θα επιβαρύνετε την υγεία σας, χωρίς αν σημαίνει ότι η βλάβη θα είναι οπωσδήποτε οργανική. Υπάρχει πολλή δουλειά και απαιτεί οργάνωση για την ανάληψη των ευθυνών σας. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο σας σώζει από τα χειρότερα σε στιγμές αντιπαράθεσης ή διαφωνίας. Γρήγορα όμως θα βελτιωθούν τα πράγματα αρκεί να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί σε λεπτομέρειες. Τέλος, οικονομικά, μην έχετε ψευδαισθήσεις.

Τοξότης

Τα αισθηματικά σας προβλήματα σας απασχολούν υπερβολικά, γιατί είναι αλήθεια πως τα έχετε μπερδέψει τελευταία. Είναι γεγονός ότι δέχεστε πιέσεις τους τελευταίους μήνες από το στενό περιβάλλον οι οποίες κορυφώνονται στη διάρκεια του φετινού Απριλίου, εξ αιτίας του πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων. Ωστόσο θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που αυτές συνεπάγονται, χάρη στη παρουσία του Δία στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αναμφίβολα αλλάζουν πράγματα συχνά και καθημερινά. Καινούριοι άνθρωποι εισβάλουν στη ζωή σας που σας κινούν το ενδιαφέρον, ακόμα και όταν γίνονται αιτία ταλαιπωρίας. Μετακινήσεις, προτάσεις και εφαρμογή νέων σχεδίων θα γεμίσουν το χρόνο σας.

Ζώδια

Αιγόκερως

Οι προοπτικές σας για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται και γρήγορα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Είναι όμως πιθανόν αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και στην οικογένεια που όμως δεν είναι ωφέλιμο να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με συνεργάτες ή με οικείους. Όλα αυτά εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης στον Κριό και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς. Αν σκέφτεστε αγορά, ή μετακόμιση, ή πώληση ακινήτου, προγραμματίστε το για το τέλος Μαίου, ή για τον Ιούλιο. Αισθηματικά θα κυριαρχήσει η ασάφεια και ο αιφνιδιασμός.

Δείτε επίσης: Ο Καρκίνος και ακόμα 3 ζώδια είναι τα πιο τυχερά για την Άνοιξη 2024, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Πολλή δουλειά και πολλή κίνηση περιμένει τους περισσότερους από εσάς, σε όλη την πορεία του μήνα. Προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας κατανοούν, ελέγχετε την κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή και ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο των Ιχθύων θα φορτίσει συχνά τα συναισθήματά σας και θα αυξήσει παράλληλα τα έξοδά σας. Κάτι που επιδιώκετε να πετύχετε, θα ανασταλεί για ακόμα μια φορά. Τέλος, προσπαθήστε να μη γίνετε αντικείμενο οικονομικής, ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους που σας επηρεάζουν το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύες

Ο μήνας είναι χαρακτηριστικός, σημαντικός, αλλά και συνάμα δύσκολος. Τρεις πλανήτες συνωστίζονται στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας. Αυτή η σπάνια συνύπαρξη ορίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής, σημαντικού για το μέλλον, αλλά με δύσκολη και ασαφή καθημερινότητα προς το παρόν. Προσέξτε πολύ τη διαχείριση συναισθημάτων και χρημάτων, αποφύγετε να επιχειρήσετε ξεκινήματα, ή να κάνετε παρακιδνυνευμένα βήματα σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Κάτι τελειώνει τώρα, για να αρχίσει κάτι καινούριο λίγο αργότερα. Για κάποιους θα είναι στην καριέρα και για κάποιους στα αισθηματικά. Ποτέ κανείς δεν τα έχει όλα, αλλά έχει και το δικαίωμα να διαλέξει το……τίποτα!