Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Ταξίδια & αντιμετώπιση προβλημάτων

Τι σας περιμένει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Ταξίδια & αντιμετώπιση προβλημάτων

Ο Κώστας Λεφάκης στις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις (διαβάστε αναλυτικά εδώ), αποκάλυψε και ποια είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια μέχρι την Κυριακή 21/4. Θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους, θα ταξιδέψουν και θα βιώσουν στιγμές ευτυχίας.

Τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων

Για εσάς οι μέρες αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες μετακινήσεων, ψυχαγωγίας και ευχάριστων συναντήσεων. Ο χαρακτήρας τους σας ταιριάζει, οι πλανητικές επιρροές εξυπηρετούν την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και οι εντυπώσεις τόσο που θα δώσετε αλλά και που θα εισπράξετε θα είναι ευχάριστες στην πλειονότητα τους. Βέβαια δεν θα λείψουν κάποιες φάσεις αγγαρείας και ταλαιπωρίας που γρήγορα όμως θα τις ξεπεράσετε. Ο βασικός κίνδυνος είναι να χαλάσετε περισσότερα χρήματα από εσάς είχατε υπολογίσει και εδώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τοξότης

Για εσάς η εβδομάδα σας βοηθά να τονίσετε τη δημιουργικότητα και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Παρόλα αυτά, κάποια έκτακτα περιστατικά, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, θα σας απασχολήσουν αλλά θα τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ευμετάβλητη, ενώ πρακτικά κάποιες υποθέσεις αργούν να ολοκληρωθούν. Και φυσικά παραμένει ο περιορισμός στα χρήματα, παρά την ελπίδα ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Δείτε επίσης: Γλυκόπικρο το νέο έτος: «Αν το 2024 περάσει χωρίς "καταστροφές"...» - Τα πιο άτυχα ζώδια της χρονιάς

Ζώδια Κώστας Λεφάκης

Υδροχόος

Η περίοδος για εσάς έχει ενδιαφέρουσα και μεγάλη κινητικότητα. Πολλοί θα ταξιδέψετε, θα αλλάξετε περιβάλλον και θα τύχετε συμπτώσεων και συναντήσεων που θα εξάψουν το πνεύμα σας. Κατάλληλη εποχή να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο που είχε καθυστερήσει. Βρείτε επίσης ένα τρόπο να υπερασπίσετε το αντικείμενο της εργασίας σας καθώς οι ευκαιρίες πληθαίνουν για κάτι τέτοιο. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά διατηρεί μια αταξία. Κάτι τέτοιο όμως πολλές φορές σας αρέσει και σας εμπνέει κιόλας.

Ιχθείς

Η περίοδος είναι καταναλωτική και εσείς έτοιμοι να γίνετε θύμα συναισθηματικής ή οικονομικής εκμετάλλευσης. Η Αφροδίτη σας παρακινεί σε δράση σχετικά με τα οικονομικά σας αλλά ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει άλλες προτεραιότητες. Πάντως δεν λείπει η ουσιαστική τύχη από τη ζωή σας, μόνο που πρέπει να την αναγνωρίσετε και να την υπηρετήσετε κι εσείς με τη σειρά σας. Μαζί όμως με την διευκόλυνση υπάρχει ο αιφνιδιασμός μιας δικής σας σπατάλης την οποία θα συνειδητοποιήσετε αφού την έχετε κάνει. Ελέγχετε λοιπόν τον ίδιο σας τον εαυτό καλύτερα και μην παρασύρεστε τόσο από την γοητεία κάποιων ανθρώπων όσο και από το κλίμα της εποχής.

ΠΗΓΗ oroskopos.gr