Προσοχή στο πορτοφόλι και στην καριέρα σας - Τα 6 ζώδια που θα έχουν "μαύρο" καλοκαίρι για το 2024

Η MagicF'ariel προειδοποιεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το που χάλασε ο καιρός, αποφάσισα να γράψω κάτι λίγα για το φετινό το καλοκαίρι. Θα πάμε διακοπές; Θα παραμείνουμε στη βάση μας; Πότε είναι χρονικά καλά για να δραπετεύσουμε από τα κοινά; Από φράγκα πώς πάμε; Τέτοιες οι σκέψεις του κόσμου, ξεκίνησαν οι αγωνίες με την πρώτη λιακάδα.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ αεράτος! Ο Δίας στους Διδύμους, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, είναι μέρες που ο κόσμος θα δράσει, προς νέες κατευθύνσεις, αγκαλιάζοντας φοβερές, πρωτότυπες ιδέες! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός, υπάρχει και σβελτάδα. Εδώ και τώρα και αργήσαμε! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, στα καλύτερά σας, αισιόδοξοι όσο ποτέ, λαμπεροί και έτοιμοι για όλα!

Ενώ οι Δίδυμοι τεμπελιάζουν, τις μέρες του Ιούνη, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, παίρνουν ένα ρίσκο επαγγελματικό, τραβούν προς τη δόξα αβλεπτεί! Έχετε να φτιάξετε ένα image! Τόση τόλμη πια;

Υπάρχει μεγάλη μετακίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στον Ιούνη. Κάποια ζώδια δηλώνουν παραίτηση, κάποιοι παίρνουν προαγωγή, οι θέσεις εργασίας αλλάζουν ονόματα

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου από αρχές Ιούνη μέχρι και λίγο πριν τα τέλη του Ιούλη, είναι πολύ μάχιμος. Για αυτό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.