Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου (δείτε εδώ ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2024).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Τους επόμενους αρκετούς μήνες, θα κλίνετε προς τις δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά ανεξάρτητα από τους άλλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και εισέρχεστε στην Beyoncé era σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να είστε μέρος μιας ομάδας - δεν χρειάζεται να είστε one woman/man show!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήσασταν πρόθυμοι να πειραματιστείτε με ορισμένες επιλογές και σχέσεις, αλλά όχι μέχρι το σημείο όπου εξακολουθείτε να αισθάνεστε άνετα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί...

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια μπερδεμένη εποχή που τα όρια ξεπερνιούνται εύκολα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πρέπει να τα εδραιώσουν ξανά από την αρχή τα θέλω τους!

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια έντονη τάση να κοινωνικοποιηθείτε αλλά μην υπερβάλετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα, το φόκους επικεντρώνεται στην επιθυμία σας για αξιοπιστία και σταθερότητα στο σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή μπορεί να είναι μια κομβική στιγμή για την κατάσταση της ζωής σας, που ενδεχομένως σηματοδοτεί μια αλλαγή στην κατοικία ή μια αλλαγή στη δυναμική της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά ποια είναι τα σχέδιά σας για αυτόν τον τομέα της ζωής σας οπότε αν αισθάνεστε αναποφάσιστοι, περιμένετε κάποια ξαφνική διαύγεια τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδια που έχετε για το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να ξεκινήσουν τώρα, αλλά απαιτούν χρόνο για να αναπτυχθούν!

ΙΧΘΕΙΣ

Σε μια νέα σχέση φροντίστε να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε τη διαδικασία.

Ζώδια σήμερα

pink.gr

Προσοχή στο πορτοφόλι και στην καριέρα σας - Τα 6 ζώδια που θα έχουν "μαύρο" καλοκαίρι για το 2024

Με το που χάλασε ο καιρός, αποφάσισα να γράψω κάτι λίγα για το φετινό το καλοκαίρι. Θα πάμε διακοπές; Θα παραμείνουμε στη βάση μας; Πότε είναι χρονικά καλά για να δραπετεύσουμε από τα κοινά; Από φράγκα πώς πάμε; Τέτοιες οι σκέψεις του κόσμου, ξεκίνησαν οι αγωνίες με την πρώτη λιακάδα.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ αεράτος! Ο Δίας στους Διδύμους, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, είναι μέρες που ο κόσμος θα δράσει, προς νέες κατευθύνσεις, αγκαλιάζοντας φοβερές, πρωτότυπες ιδέες! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός, υπάρχει και σβελτάδα. Εδώ και τώρα και αργήσαμε! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, στα καλύτερά σας, αισιόδοξοι όσο ποτέ, λαμπεροί και έτοιμοι για όλα!

Ενώ οι Δίδυμοι τεμπελιάζουν, τις μέρες του Ιούνη, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, παίρνουν ένα ρίσκο επαγγελματικό, τραβούν προς τη δόξα αβλεπτεί! Έχετε να φτιάξετε ένα image! Τόση τόλμη πια;

Υπάρχει μεγάλη μετακίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στον Ιούνη. Κάποια ζώδια δηλώνουν παραίτηση, κάποιοι παίρνουν προαγωγή, οι θέσεις εργασίας αλλάζουν ονόματα

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου από αρχές Ιούνη μέχρι και λίγο πριν τα τέλη του Ιούλη, είναι πολύ μάχιμος. Για αυτό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.