Προσοχή σε αυτά τα συγκεκριμένα ζώδια: «Μέχρι και τις 12/6...»

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει τα πάνω κάτω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Η Αφροδίτης στους Διδύμους, τα κατάφερε και αυτή, να φτάσει σε ένα ανέμελο ζώδιο, μπας και τελειώσει η άνοιξη κάπως χαρωπά, μπας και κάνουμε έναρξη καλοκαιριού, ακόμα πιο χαρωπά! Αν εξαιρέσουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη, που είναι κάπως συννεφιασμένη, όλες οι άλλες ημέρες θα είναι ηλιόλουστες, λαμπερές, αισιόδοξες, πολύ super!

Με το που έφτασε η Αφροδίτη στους Διδύμους, βρήκε τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, στις στραβές του, να την προσμένει με μεγάλη αγωνία. Εντάξει της άφησε δυο μερούλες, όμως το ραντεβού τους, πολύ δυνατό, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα! Παλιές αγάπες εμφανίζονται από το πουθενά, υπάρχει έντονα το συναίσθημα της νοσταλγίας για εκείνο το πρόσωπο. Κάποιοι επιδιώκετε συναντήσεις, δε διστάζετε να στείλετε ακόμα και εκείνο το μήνυμα. Όταν η καρδιά χτυπά δυνατά, τίποτα δεν τη σταματά! Και κάπως έτσι ο Μάης τελειώνει όμορφα, μυστήρια, οι εκπλήξεις είναι ευχάριστες και είναι φουλ ερωτικές.

Με το που φτάνει ο Ιούνης, Ερμής, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Δίας και Κρόνος, μπαίνουν σφήνα στα τρελιάρικα όνειρα της Αφροδίτης και της τα κάνουν μπάχαλο. Προτεραιότητα την εποχή αυτή, έχουν οι δουλειές και το χρήμα. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και το σύμπαν το υποστηρίζει θερμά το έργο αυτό. Συνεπώς τουλάχιστον μέχρι και τις 12/06 η καριέρα πάνω από όλα! Ο έρωτας τις μέρες αυτές, είναι... διαβάστε την συνέχεια εδώ.