Διάβασε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/2 by F’Ariel!

Διάβασε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/2 by F’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προς μεγάλη μου διαπίστωση και έκπληξη φυσικά, καταλήγω ότι είμαστε όλοι μαζί μια παρέα από καψουροπαίδια! Γουστάρουμε τον έρωτα το δύσκολο, τον απρόσιτο, τον ανεκπλήρωτο! Έτσι είναι, ότι μας παιδεύει μας αρέσει κιόλας!

Εχθές ήταν μια πολύ μυστήρια ημέρα, αφού από νωρίς το πρωί, μια αόρατη δύναμη, με έσπρωχνε για να κάνω αυτό το μέγα λάθος, να καταπατήσω τις αποφάσεις μου, να ξεχάσω το πείσμα μου, να χαστουκίσω τον εγωισμό μου, για να σου πω, ένα γεια και όχι μόνο! Κρατήθηκα, βασανίστηκα, με αλυσόδεσαν, μόνο ηρεμιστική ένεση που δε μου έκαναν, οι κλασικές οι φιλενάδες και ναι μπορώ να πω ότι τα κατάφερα! Κράτησα χαρακτήρα! Μπράβο μου, θέλω ένα γλειφιτζούρι τώρα!

Όμως η ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας, είναι τόσο δυνατή, που σε οπουδήποτε μέρος της γης και αν βρισκόμαστε, όταν κάτι σιγοκαίει μέσα στη καρδιά, κάτι συμβαίνει.. Τηλεπάθεια το ερμηνεύω εγώ, αφού όταν σε ψάχνω, με ψάχνεις. Όταν θέλω να σου πω, θες και εσύ να μου πεις! Όταν μου λείπεις, σου λείπω! Όταν θέλω να σου χώσω δέκα μπάτσες, εσύ θες να μου στύψεις το λαρύγγι!

Είναι έτσι, αόρατε εραστή μου, ή πάλι παραλογίζομαι ως τρελό και ονειροπαρμένο ξωτικό..??

Ας ξεχάσουμε για λίγο, ποιοι είμαστε, ας ξεγυμνωθούμε μπροστά στα αχάριστα συναισθήματα, ας πούμε μια φορά την αλήθεια, άλλωστε όσο και αν τη κρύβουμε, αυτή θα ψάχνει εκείνη τη ρωγμή, για να ξετρυπώσει και να αποκαλύψει τα πάντα…
..το ξωτικό σας λέει αντίο… αύριο θα εξαφανισθώ..!
Κριός
Ωραία ημέρα για να βρεθείτε με φίλους, ή να τα πείτε λίγο παραπάνω με τους συναδέλφους σας! Ναι θα δείτε ότι και οι άλλοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς, όμως θα νιώσετε μια ανακούφιση, γιατί οι ιδέες σας με τις ιδέες τους, θα σας δώσουν κάποιες αναπάντεχες απαντήσεις για ένα θέμα που σας καίει! Ανοίξτε τα αυτιά σας και συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε!

Ταύρος
Ακόμα μια χαοτική ημέρα για εσάς, αφού ενώ σας έχουν καθοδηγήσει με ένα τρόπο συγκεκριμένο, είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε κάτι προσωπικό, ξαφνικά θα σας αναιρέσουν τα πάντα και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Ψυχραιμία πάνω από όλα και καλύτερα να μη δώσετε καμία σημασία. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει το κέφι, ακόμα μια μέρα και έφυγε αυτός ο φρικτός ανάδρομος Ερμής!!

Δίδυμος
Καλή ημέρα για να καθίστε λίγο φρόνιμα! Αρκετά ξεσαλώσατε, αρκετά τα κάνατε όλα μπάχαλο, πρέπει να ηρεμίσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Ως ελεύθερα και ανεξάρτητα πνεύματα, ψάξτε τρόπους να δημιουργήσετε κάτι κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Ότι προτάσεις και αν σας έχουν κάνει, περιμένετε να περάσει και η αυριανή ημέρα και μετά αποφασίζετε! Αν είστε όμως συνεχώς λιάρδα και κομμάτια, θα σας κλέψουν τη θέση και μετά θα κλαίτε! Οργανωθείτε, ξεκινάει η νέα σεζόν, αυτή που σας αρέσει, καλοκαιράκι και τα σχετικά!

Καρκίνος
Ξαφνικά θα σας πιάσει μια τάση ανεξαρτησίας και θα αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας! Με αυτό τον τρόπο θα θελήσετε να αποδείξετε σε όλους ότι δεν έχετε ανάγκη κανέναν και ότι τα καταφέρνετε μια χαρά! Πατήστε λίγο φρένο σε αυτό το άγριο συναίσθημα γιατί στο τέλος θα τα κάνετε σαλάτα! Βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε λίγο καλύτερα! Ακολουθήστε το κλασικό, αργό αλλά σταθερό δρόμο σας και μη ξεφεύγετε!

Λέων
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν η περίπτωσή σας, αφού ήλιος, πουλάκια, άνοιξη, πάει σας χάνουμε σιγά-σιγά! Όμως οι δουλειές είναι δουλειές, για αυτό χαλαρώστε, πάρτε το απόφαση, ότι και σήμερα θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο, να συνεργαστείτε και να ακολουθήσετε την ομάδα! Να προσφέρετε τη βοήθειά σας, όπου μπορείτε και να μη βαριέστε! Τριήμερο έρχεται!

Παρθένος
Μέρα εντελώς κουλή, αφού θα πάτε στη τράπεζα και θα διαπιστώσετε με μεγάλη σας έκπληξη ότι έχετε ξεπαραδιαστεί εντελώς! Συγχρόνως θα έρθουν και διάφοροι λογαριασμοί που θα σας αγχώσουν αρκετά! Πώς τα καταφέρατε έτσι? Ψυχραιμία, πάνω από όλα και αφήστε τις υποψίες τύπου σας κλέψανε! Τα ψυχολογικά σας είναι η αιτία και οι ιδιαιτερότητές σας, που τις ικανοποιείτε δίχως δεύτερη σκέψη, τον καιρό αυτό!

Ζυγός
Σήμερα θα σας πιάσουν και πάλι τα υπαρξιακά σας και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές όλων των ειδών! Αν η δουλειά σας δε σας αρέσει και τόσο, ναι ίσως να τη δηλώσετε τη παραίτηση και να τους αφήσετε όλους άφωνους! Πάντως μια μικρή επανάσταση θα τη κάνετε! Το ταίρι σας είναι λίγο ανυπόφορο τον καιρό αυτό, όμως έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης! Ή εξαφανίζεστε για την ημέρα, ή χωρίζετε! Εσείς αποφασίζετε!

Σκορπιός
Παράξενη ημέρα που σας βλέπω να τη βγάζετε μπροστά από ένα παράθυρο και να ονειρεύεστε πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας. Επιθυμείτε άλλα πράγματα για τον εαυτό σας, πιο ποιοτικά, που θα φέρουν όμορφες αλλαγές με πολύ χρώμα και χρήμα φυσικά! Όμως η πραγματικότητα και το σήμερα σας ξενερώνουν εντελώς και χάνετε κάθε ίχνος ρομαντικού συναισθήματος! Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ψευδαισθήσεις!

Τοξότης
Πάρτε βαθιές ανάσες γιατί το χρήμα σήμερα θα σας αναστατώσει αρκετά! Εσείς που είστε σε σχέση την έχετε άσχημα, αφού θα διαπιστώσετε ότι εκείνο το κομπόδεμα, όχι μόνο δεν υπάρχει, έχει εξαφανισθεί καιρό τώρα! Θα αναστατωθείτε αρκετά και ο τσακωμός δε θα είναι τίποτα μπροστά στο ξέσπασμα που θα γίνει! Εσείς ξέρετε καλύτερα, για αυτό αλλάξτε τακτική για να είστε πιο σίγουροι από εδώ και πέρα! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους ελεύθερους της παρέας, αφού και οι γονείς κάνουν χαζομάρες, πού και πού! Ψάξτε τους λόγους και μετά βγάλτε τις χατζάρες!

Αιγόκερως
Ο Σκρούτζ όχι μόνο εμφανίζεται σήμερα στη ζωή σας, θα μπει μέσα στη ψυχή σας και θα γίνετε ίδιοι και χειρότεροι! Οι λογαριασμοί που θα πρέπει να πληρώσετε, θα σας ξενερώσουν τόσο πολύ που δε θα ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Το μοιρολόι το ίδιο, από το πρωί ως το βράδυ! Λυπάμαι τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, αφού μόνο τα λεφτά σας ενδιαφέρουν τις ημέρες αυτές και τίποτα άλλο! Και η γκαντεμιά πηγαίνει σύννεφο!

Υδροχόος
Πολύ δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε που θα είστε τσίτα από το πρωί, είτε επειδή θα έχετε κάποιο λόγο, είτε όχι! Πάντως όλη αυτή η υπερένταση θα σας οδηγήσει στο να ξεσπάστε σε λάθος ανθρώπους, να εκτεθείτε πάλι και να σας σιχτιρίσουν! Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αφήστε την ημέρα να περάσει δίχως εξάρσεις! Αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα για εσάς! Για αυτό ψυχραιμία, πάνω από όλα!

Ιχθύες
Έξοδα προκύπτουν από το πουθενά, είτε για οικογενειακούς λόγους, είτε για επαγγελματικούς. Το σίγουρο είναι ότι θα σας ανέβει η πίεση και θα αγχωθείτε αρκετά, αφού θα πρέπει να το πληρώσετε το λογαριασμό και μετά να ζητήσετε τα ρέστα! Βέβαια, εάν οι τρελές αποφάσεις σας είναι η αιτία για τα πάντα, καλύτερα να πάρετε ένα υπογλώσσιο, από το να πάθετε αμόκ! Οι μέρες είναι δύσκολες από μόνες τους, θα φύγουν, πού θα πάει…!!!

magicfariel@gmail.com