Αυτά είναι τα μυστικά της: Τα 6 τρόφιμα που έχει κόψει μαχαίρι από την διατροφή της η Ελένη Μενεγάκη για τέλειο κορμί στα 53

Ξέρεις τι να κάνεις αν θες κι εσύ τα αποτελέσματά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι τυχαία μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, χρόνια τώρα. Σύμφωνα με το περιοδικό YOU δεν επιλέγει τυχαία μίνι φορέματα, γόβες και πέδιλα στις εμφανίσεις της στην εκπομπή, αλλά και τα "καυτά" σορτσάκια τα καλοκαίρια στην Άνδρο. Έχει πόδια για φίλημα που φροντίζει να τα αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Αν και η δίαιτα είναι άγνωστη λέξη στη διατροφή της, προσέχει να τρώει υγιεινά και έχει κόψει πολύ συγκεκριμένες τροφές για να μπορεί να διατηρείται τόσο όμορφη.

Αυτές είναι το ψωμί, η ζάχαρη, τα ζυμαρικά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και φυσικά το αλκοόλ. Γενικότερα, μάλιστα, της αρέσει να μαγειρεύει υγιεινά έχοντας ως βοηθό της την μικρή Μαρίνα, μαθαίνοντάς την και εκείνη πώς να τρέφεται σωστά, ενώ είναι από τις γυναίκες που επιλέγει να γυμνάζεται κιόλας.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη

Πρόσφατα, αποκάλυψε στον αέρα της "Ελένης" στο κανάλι του MEGA πως σκοπεύει να ξεκινήσει τάχιστα αεροβική, pilates και λίγα βάρη για ενδυνάμωση. Και δεν σταματάει εκεί! Πολύ συχνά επιλέγει να κάνει βόλτες στην γειτονιά της στα Μελίσσια με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, καθώς το περπάτημα και το τρέξιμο είναι αυτά που χαρίζουν δυνατούς μηρούς και όμορφα πόδια.

Το πρωινό που ετοίμασε η Μενεγάκη για τον Ματεό Παντζόπουλο στο τραπέζι τους στα Άχλα

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα η πιο πετυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια αν λάβουμε υπόψιν μας τα χρόνια, που μετράει σε εκπομπές αλλά και την αγάπη, που εισπράττει από κοινό της.

Εκτός από τα τηλεοπτικά μια μεγάλη της αγάπη είναι η οικογένειά της, καθώς και το νησί, που πάντα αποδρά, η Άνδρος. Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό της στο instagram θα δει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της εκεί, με τον Ματέο και τα παιδιά της (δείτε εδώ την παρουσιάστρια άβαφη όταν ξυπνάει).

Μάλιστα λίγα Σ/Κ πριν, το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει για λίγες ημέρες την Αθήνα και τις υποχρεώσεις του και έτσι βρέθηκαν στα Άχλα στο όμορφο σπίτι, που διατηρούν εκεί.

Μέσα από την εικόνα της Ελένης την Τρίτη 20/12 στην εκπομπή η ανανέωση ήταν εμφανής και μάλιστα στην ενότητα της μαγειρικής η ίδια από μόνη της άρχισε να περιγράφει πως πέρασαν τον χρόνο της αλλά και τι έφαγαν όσο έμειναν στο σπίτι.

«Την Παρασκευή φύγαμε λίγο Je t’aime οι δυο μας με το αγόρι μου να πάμε στην Άνδρο και λέω τα πρωινά να καθόμαστε δυο άνθρωποι στην ερημιά να φτιάχνω πρωινά για δύο ανθρώπους δεν μπορώ. Λέω το Σάββατο το πρωί, αγάπη μου τι θέλεις να σου κάν», είπε η Ελένη Μενεγάκη