Αγουροξυπνημένη και αχτένιστη - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο κρεβάτι της με το δώρο του Ματέο αγκαλιά

«Όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγουροξυπνημένη και αχτένιστη - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο κρεβάτι της με το δώρο του Ματέο αγκαλιά

Τα γενέθλια της έχει σήμερα Σάββατο 29/10 η Ελένη Μενεγάκη και τα γιορτάζει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από το πλευρό της ωστόσο δεν έχει φύγει λεπτό ο αγαπημένος της σύζυγος, Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την ημέρα τους στην Ιταλία με ένα πολύ τρυφερό δώρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε αγουροξυπνημένη, κρατώντας στην αγκαλιά της το δώρο που της έκανε ο καλός της.

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με το δώρο του Ματέο

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη με εντυπωσιακά λουλούδια, με τα οποία την ξύπνησε για να της γλυκάνει το πρωινό.

«...όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! Μ.Π», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Ελένη είχε αποκαλύψει πως ακριβώς θα περάσει το τριήμερο των γενεθλίων της.

Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι τους - Το πραγματικό πρόσωπο του Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως είναι μαζί κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή... πολύ προσωπική για αυτό και ακόμη δεν έχουμε μάθει τι συνέβη με τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά ωστόσο, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει μοιραστεί ορισμένες κοινές τους φωτογραφίες από διάφορες βόλτες ή εξορμήσεις, όπως έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου 2/10 (δείτε την φωτογραφία).

Ανάμεσα στα σχόλια αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, ο Ματέο είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, όπως πολλές φορές τον έχει "τσακώσει" και ο φωτογραφικός φακός.

Ματέο Παντζόπουλος